Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
baabi #39932 Nem akarom szétoffolni a jó kis BMS topikot, de ha már ennyit gépeltél, had válaszoljak:
1. Szerintem is irreális az ár, főleg, hogy az új patch annyiba kerül, mint egy teljes játék (25 USD). Harcjármű-fanatikus vagyok, és nyilván a hozzám hasonlókkal fizettetik azt meg, hogy betekintést nyerhetek egy olyan szintű szimulátorba, amivel rendes harckocsizókat képeznek ki.
2. A nyomtatott manual, amit anno kaptam (v2.328) nagyon érdekes, inkább ismeretterjesztő mondjuk. A kezelést megtanítja a játék, de sokkal fontosabb a taktika, amit meg nem nagyon lehet tanítani - mert hogy ez nem elsősorban egy harckocsiszimulátor, sokkal inkább századszintű taktikai gyakorlásra való!
3. Én nagyon sokat multiztam vele, de igazán hardcore kell, hogy legyél hozzá. Itt alapvető az "MBT lingo", akik évek óta játsszák, nem kispályáznak, szóval nem árt kitanulni a brevity-t itt is. Cserébe nagyon jó a közösség, van olyan, akivel a mai napig tartom a kapcsolatot. Főleg a finnek játsszák, azokat meg ugye ismerjük... :) Szinte minden este volt (van) nagy csata, érdemes youtube-on nézni párat (Zipuli nevű júzert keresd).
4. Az SB Pro PE minden, csak nem játék! Ha jobban beleásod magad, majd meglátod. A baj talán onnan ered, hogy Falcon BMS szintű, klikkelhető szimulátort vártál - na ez nem az. Ha utánanézel, akkor láthatod, hogy harcászatot és lövegkezelést tanítanak vele, többet ne várj tőle. Ez a kettő viszont profi! Hozzá kell tenni, hogy taktikai AI nincs a játékban, az előre megírt küldetésekben a gép scriptelt haditervet nyom. Éppen ezért a single player egy idő után kiismerhető - a multi viszont nagyon jó, főleg, hogy most már van T-72 is.
Ha van kérdésed, privátban szívesen, ne csesszük szét a topikot. :)