52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#39857 Hajrá, majd én is csatlakozom. Legalább addig tanultok kis angolt -
#39856 Vampire kollegával majd csapatjuk neki .)))) -
#39855 Szerintem hamarosan, mert megint bealáztak minket a kurva egyiptomiak.... Hát én majd 2 hét múlva csatlakozom... -
Hiányzik már a jó kis szerveres repülés. Dátum nincs? -
#39853 Jó hír nektek, következőben Red Flag lesz, úgy tűnik -
#39852 -
#39851 Grrrrrrrrrrrrrrrr. Hol a MolnyFalcon. :) -
#39850 Azért jó érzéssel tölti el az embert egy ilyen figyelemre méltó játéktörténelem olvasása... -
#39849 -
#39848 Már az Open Falconban is ott voltak :) -
#39847 Kis Falcon történelem -
#39846 Azért mert csak meghatározott számú threat stp-t enged használni, ugyanis a játékban minden "pont" steertpoint-ként van mentve -
#39845 Kicsit gyakoroltam na
+ megerősödött a vállam, kezd hozzászokni a force sensinghez....
Figyu, szted én komolyan gondolom ezt a versengés dolgot ? Én fejlődni akarok minden téren, és most ennek te lettél az eszköze -
#39844 Mindet nem is engedte bejelölni valamiért.
-
#39843 Csak óvatosan. A Blk. 50/52 gépek nem azonos hajtóművel rendelkeznek. Sem az aboszlút tolóerő sem a magasság szerinti karakterisztika nem egyezik meg. -
#39842 Nem kell versengésnek venni a dolgokat. Csak egymáson fejlesztjük képességeinket, gyakorlunk.
Semmit sem jelent az hogy ki "nyeri" meg a gyakorlásokat, mert nem ez számít hanem a tapasztalat amiből levonjuk a következtetéseket és ez által a következő gyakorláson jobbak leszünk.
A tegnapin én is levontam már a dolgokat. Tényleg úgy éreztem hogy mintha a blk.52-es lenne gyengébb mint az 50-es, de aztán jobban átgondolva a dolgokat, rájöttem hogy te fejlődtél és ellened már nem elég hatékony az "izomból" való repülés. -
#39841 Sztem sima TE. -
#39840 RIP -
#39839 Eggyel kevesebbe vagyunk. :( -
#39838 Igen, ez valami easter egg. :) -
#39837 Lehet télleg gabonakörök
Jó ez a cockpit világítás, beruházok én is most már egy ilyenre -
#39836 Ez mi? Mert ilyen szintű SAM koncentráció a világon nem volt szerinem soha sehol a valóságban. -
#39835 Reggeli Bridge Strike!
Nem kevés SA-2 van a híd közelében, a kedves köteléktársam meg a kanyarban sincs
Már oldanám a bombát erre valaki lebombázza a hidamat, god dammit
Kerestem helyette inkább repteret mert az volt bőven errefelé. Mikor oldanám a bombákat, akkor tüzelnek a drága SA-2-ek is. ( jobb sarokban gabonakörök )
Oldás után láttam meg a sérüléseket a kifutón, akkor már késő volt.
Bombázás után még emberkedett pár ellen:
És a kiértékelés:
Erről ennyit, talán a következő repülés szerencsésebb lesz.
-
#39834 Hát hallod, nem ígérem. Na nem megfutamodni akarok, de holnap indulok görög honba, és még 8000 dolgom van. Ha be tudok ugrani egy kis dogfightra 7 körül, akkor írok előtte fórumon. -
#39833 akkor ma ráérsz még? -
#39832 Mélyedj is, nem szeretem, ha könnyű dolgom van -
#39831 Meglehet. Ideje lesz nekem is felkötni a gatyát és jobban belemélyedni pár dologba, hogy ne legyen majd könnyű dolgod -
#39830 Megpróbálhatom felvenni, Fraps fent van...
Jó dogfight bármikor jöhet, még 2 alkalom és hamm bekaplak -
#39829 A fülesem jobb oldalán van a klip. A füles vezeték mellett megy le az elemtartóhoz a másik vezeték is, nem igazán veszem észre hogy nem egy, hanem két kábel. Anno az elemtartó végére és a freetrrack vezeték végére hangfal gyorscsatlakozók kerültek. Ezért csak annyi meló lesz vele, hogy az adapter vezetékére is kerül egy ugyanolyan hangszóró gyorscsati.
A #39730 -ban linkeltem a doksikat. Abban látszik a képeken. (Nem azzal a fülessel használom, az csak a fotóhoz kellett.) -
Razor18 #39828 És hátul felmegy egy vezeték ezek szerint a sapihoz? -
#39827 Gratula Axe!
Ez most kemény dogfight volt!
Legközelebb tudnánk olyat csinálni hogy felveszed valamivel (fraps?) a te ténykedésedet? Kíváncsi lennék rá, hogy mit csinál, hová néz a másik fél. :) -
#39826 Ha nem töltődik fel eléggé, a legrosszabbkor merül le. Én valami biztosabbat csinálok az elemnél is:
Nemrég kaptam egy állítható adaptert (Töltőnek használták egy padlókeféhez, ami bekrepált). Tud vagy 8 féle feszkót leadni, 1,5 Volttól 15 Voltig. Az elemtartó helyett pont jó lesz. Ez a legbiztosabb. Sokan kötik USB-re is, csak nekem akkor nem egyezne a feszültség, lusta vagyok ellenállásozni, az adapter jókor jött :) -
#39825 amugy van valakinek tapasztalata, hogy gombelemmel menynit birna a rendszer ?Mert jelentős súlyt lehetne megsporolni és a vezetéket is el lehetne hagyni vele.
Keresgéltem a fiokomba és találtam egy ilyet pont 3 ledes és ha lemerül csak kiteszem a napra,de nem tudom, hogy birna 1-1,5 orát folyamatosan.
-
#39824 Én is azért raktam teljesen külön az elemtartót, mert maga a kütyü így csak 31 gramm :) Annyi meg nem húzza el a fejemet :D -
#39823 Jó ez is A problémát meg leküzdeni :D -
#39822 Ez meg itt az én verzióm
Csak annyi baj van vele, hogy valamiért ha bekapcsolom akkor az IR ledek látható vörös fényt bocsáttanak ki és melegszenek és nem egyforma a fényerejük.
Amikor a 4ledes verziót csináltam ugyan ezek a ledek voltak akkor jól müködtek.Az elötét ellenállást is a honlap szerint állitottam hozzájuk.
Igy uj ledeket kell beszereznem meg uj elemtartó is szügséges mert a mostaniböl kiszakadt a vezeték és nem mindig van érintkezés.
De lehet hogy egy teljesen uj koncepciót csinálok mert egy kicsit nehéz is , de legalább strapabiró :) -
#39821 Jó lett -
#39820 Az emberi kreativitás határtalan, de azért ezek súlyosak:
Kicsit kesze-kusza.
Ettöl megijednék, ha elém ugrana a sarok mögül.
Ez a kedvencem :D Ez valami elképesztően elmés.
Ez viszont puritán és szép (lehet SG-ból nem fog menni a link):
De azért hátha. Sajnos pont a rögzítés módja nem látható...
-
baabi #39819 Nehezebbnek tűnik, de szerintem jobban jársz, ha külön egységet csinálsz, aztán azt ragaszthatod tépőzárral mindenhova és állítgatni is könnyebb. Én ilyet csináltam: http://mutatom.freeblog.hu/files/2012/07/trekir.jpg
Egyébként az infraledekhez nekem bevált a floppy, nem próbálkoztam filmmel. -
Razor18 #39818 A LED-eket hogyan érdemes rögzíteni a baseball sapkán? Netán zsugorcső + rávarrni?