• 97th Vampire
    egy kicsit nagyon OFF:

SB PRO SE
    Az oké hogy "ég és föld", de én azt nézem hogy az az ár amit elkérnek érte az mennyire reális. Az extra járművek olyanok amilyenek. Fele félkész állapotban van, ráadásul manual sincs hozzájuk. Ebből is lehet látni hogy amihez van manual (kb 4) azok vannak tényleg kiképzési szinten, komolyan megcsinálva. A többi pár grafikai extránál nem sokkal több mint az SB 1.-ben.
    A grafika kb 2004-es színvonal. Tudom nem ezt kell nézni, de attól még 2012-ben silánynak számít.
    Nincs lehetőség valódi szimulátornak használni, mivel nem támogat több képernyős megjelenítést. Gondolok itt arra hogy Leo 2E-ben a TC thermal kijelzője meg a digitális térkép 2 külön monitoron lenne, vagy mondjuk az M1A1-nél a TIS és a sima optikai célzó képét is külön monitorra megjeleníteni.... Amiket lehet a programhoz extrán vásárolni USB-s tank löveg illetve parancsnoki "joystick"-okat DE nem lehet civilnek megvennie, csak honvédségnek szállítanak... (csak tudnám miért, mi a különbség egy X52 és egy M1A1-es löveg irányzó stick között? Az alakja hadititok vagy mi? ) stb...
    A másik nagy dilemma, hogy lesz e kivel multizni? Lesz e más aki kifizeti érte a magas árat és folyton patch-eli is? És lesz e olyan aki nem csak havi 1x akar vele multizni? Egyedül játszva ugyebár nem nagyon használja ki az ember a program meglévő képességét, de akkor meg mire föl fizetett ki ennyit érte?

Nem azt mondom hogy sz@r a program, nagyon is tetszik, de sok elem (a kidolgozatlansága miatt) inkább játékszintűvé degradálja a programot mint hardcore katonai kiképzőszimulátorrá. Így szerintem a magas ár arány (100+25 USD ami kb 30ezer ft. Majdnem a fele fizetésem! ) nem állja meg a helyét, pláne úgy hogy minden patch +30 USD-ba kerül. Az alap program (most már a v640) árának a 10-15ezer ft már reális lenne.

Erősen gondolkozok, hogy tényleg megér e nekem ennyit ez a program. Egyik felem nagyon akarja, a másik ésszerű felem meg tiltakozik, hogy inkább "kajára" költsem.

Szívesen kipróbálnám veled multiban! Biztos sokmindenre felnyitnád a szemem, amin eddig elsiklottam. Ha gondolod, és ráérsz összehozhatnánk. (bár azonos verziónak kell lennie. Mint mondtam az enyém: v640)
    Mivel amint látom nem nagyon van Falcon repülés így a pc pilot ts-en a falcon szobában el tudnánk beszélgetni. Gondolom senki sem bánja amég nincs repülés...
    Írj ha érdekel a multi.

A további csevejt SB PRO SE ügyben intézzük privát üzenetben, hogy ne offoljuk szét a topic-ot.
    Az istenért sem szeretném hogy a Falcon Pápa kiátkozzon Egyházából