Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Jelenleg a mozgó egységek nem képesek használni sem a MANPAD-ot és a SHORAD sem indít. Ebből jött az, hogy mondtam, hogy engedélyezzék a mozgás közbeni indítást. Közöltem, hogy néha megáll az egész battalion, és akkor van "snapshot". (Ez szökőévenként van.) A baj, hogy az egész battalion megáll. Ez rossz. A másik bibi, hogy a mobil SAM települési idő nincs modellezve, tehát egy mozgó SA-4/6/11/17 meg tud állni és indítani. Ez is rossz.
Erre mondtam, hogy amíg nincs mobil SAM és áttelepülés, akkor legyen mozgás közben indítás, a mobil SAM meg legyen butítva állóra, hogy nem mozoghassanak A jelenlegi kód mellett nincs értelme, hogy tudon mozogni az SA-4/6/11/17. Hadjáratban sem láttam még mozogni őket soha.
Valóságban a SHORAD tud mozgásból működni. Mondtam, hogy igen, sík terepen kis sebességnél. Aztán jött, hogy akkor milyen terepen és hogyan, mit korlátozznuk. Mondtam, hogy egy jármű úgysem tud megállni, ha kell, tehát a mozgó jármű tudjon indítani. Biker tiltakozott, mire közöltem, hogy apfej, a ZSU-23-4 és az összes szirszar optikai géppuska és gépágyú 7.62-től 30 mm-ig tűpontosan céloz 60 km/h-s tempónál. Na, itt Biker rájött, hogy mi a bibi... Erre Biker mutatott egy 5 perces (?) kód WIP-et, hogy de lehetséges megcsinálni azt, hogy egy jármű megáll és tüzel.
Most már "csak" alkalmazni kellene de igencsak járműpecifikusan....