52966
  • z0ty4
    itt nyomon követheted merre van jó idő

Atyám, az ima már nem segít?
  • repvez
    Türelem, arra halad ! amugy Pápa térségében, de már el is huzott ,felhő alig van utánna és lehet hogy most meg csak fülledtebb lesz az idő ha ujra elkezd melegedni
  • Molnibalage
    Hol? Ölni tudnék egy kis esőért.
  • repvez
    nálunk most jött az égi álldás csak úgy füstöl úgy esik , legalább lesz egy kis felfrissülés
  • L Viper #39813
    Az nagyon durva.
  • axenet
    Az szép! Én is kb f8ig érek rá, úgyhogy az tökéletes. Valaki még ?
  • 97th Vampire
    rendben, de én most 20:00-ig érek rá aztán mennem kell.
    Estére már elviselhetetlen a hőség a panelben, így éjszakára átmegyünk mindig a szülőkhöz. Náluk max 28 fok van, a panelben meg 36-37.
  • axenet
    @Vampire, illetve aki még jön ma repülni, legyen 6 óra, ok ?
  • L Viper #39809
    Nincs mit. Ezért is mertem ajánlani, mert nekem is nagyon bejött.
  • axenet
    ok, akkor ha addig nem írok, akkor pc pilot f6
  • 97th Vampire
    nekem jó.
  • axenet
    @VAmpire : Sorry, eléggé sűrű volt a tegnapom, kiment a fejemből, ma megkapod

@Zotya : Ma lesz egy kis szabadidőm kb f6tól, az kinek lenne jó?
  • 97th Vampire
    hm, érdekes.
  • Razor18
    A kisfloppy anyaga sima fényszűrőként működik a túlexponált film helyett? Melyik a sötétebb? Ezek szerint Te is infra LED-del csináltad?
  • Razor18
    Épp leírhatnád, mi volt a gond, más ne szívjon vele...
  • baabi
    Fejhallgatóra szigszalagoztam fel a szettet nagyon igényesen. :) Egyébként tényleg meg kellett reszelni az infraledeket laposra, így szinte 90 fokig érzékeli őket. A Logitech Quickcam Pro 4000 viszont megszivatott eleinte, mert nem találtam benne az IR szűrőt - aztán rájöttem, hogy a lencse belsejére van rágőzölve. Innen már sima ügy volt, lekapartam és kész, de azért a régi kisfloppy is jót tett az érzékelésének... A FreeTrack meg nem egy ördöngősség, egy óra alatt tök jó profilt csináltam magamnak, curve-vökkel meg mindennel együtt, bár még biztos finomítom. 700 forintból kijöttem, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon jó tipp volt, köszi mégegyszer!
  • Molnibalage
    Van feature request thread. Nem értem, hogy miért nem posztoltok ki ott és kérdeztek ott is. Abból nem lesz semmi, ha csak ide írtok...
  • repvez
    valaki emlékszik erre a szimulátorra?

Én régen elég sokat szórakoztam vele és tényleg nagyon pontos jó lenne ha a szimulátorokba is figyelnének erre is, bár tudom hogy nem ez az elsödleges szempont,de sokat dob a hangulaton ha látod kilépni az ellent a gépből vagy épp megmeneküls egy rizikos helyzetben.Mert most a BMS-nél egy olyan szituba belehalsz ami simán tulélhető a valóságban.
    A megvalósitás mint látjuk nem kiván szerverparkot.
  • Molnibalage
    Tomcatz shipyard gurul tovább.
  • L Viper #39798

Gratula! Örülök neki .
    Sapkást, vagy fülesre valót építettél?
  • baabi
    Tárgytalan, megoldottam! Nagyon jó a FreeTrack, semmi panaszom nincs, elsőre sikerült és hibátlanul használható.
  • z0ty4
    Mikor repüljük le ezt a missziót megint? De ha lehet úgy hogy ne lőjjenek le
  • arrow19
  • baabi
    Elkészült a FreeTrack-es pointom, működik is szépen - de ha BMS-ben bekapcsolom a TrackIR használatát, akkor repülés előtt kidob asztalra. Mit kéne csinálnom?
  • z0ty4
    Köcsögöm Székem

• arrow19
    Tidíí
  • 97th Vampire
    Tudtommal az SA-2 -nél elég a tűzvezető radart kilőni.

Más.
    Dogfight közben felmerült, hogy lehet hogy rosszul használom a JHMCS-t. Hogyan is kell használni a BMS-ben?

@Axe
    Biztos elfelejtetted:
    PM-ben a Sinai server belépési adatait please... THX!
  • z0ty4
    Az SA-2-nél nem elég kilőni a radart, ki kell a többit is szedni ugye?
  • z0ty4
    SAM Hunt with Maverick :)) buli volt amíg le nem lőttek :)))

• 97th Vampire
    Nagyon unatkoztam és dogfight-oltam F-16C Blk.52-vel egy ace F/A-22 ellen.
    Fegyverzet gun és 4xAIM9x.
    5:1 a javára.
  • axenet
    Sorry, nekem már mennem kell városba...
  • 97th Vampire
    19:00-ig felőlem rendben. 16:30-kor felmegyek pc pilot ts-re. Ha te is feljössz akkor mehetünk Sínai-ra.
  • axenet
    Vamp, Sinai most ?
  • arrow19
    Igen de csak délután, estefele.
  • 97th Vampire
    @Axe
    PM ment.
  • z0ty4
    Jana: át tudnád küldeni azt a TE missziót amit együtt repültünk és videó is készült róla? Ha jól emlékszem sima BMS volt.
  • L Viper #39781
    :)
  • Boconadi
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=NmNps7-4Yv4]"off"[/URL]
  • Razor18
    Szóval hanyattestél a katapultszékkel?
  • L Viper #39778
    Hát egy jó beállításhoz idő kell, de nem vészes. Nekem egyedül az nem tetszett, hogy hátra forduláskor beestem az ülés modelljébe sokszor :D
    Aztán megtaláltam erre is az opciót. Tényleg iszonyat jó az a Freetrack 2.2-es program.