52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#39817 itt nyomon követheted merre van jó idő
Atyám, az ima már nem segít? -
#39816 Türelem, arra halad ! amugy Pápa térségében, de már el is huzott ,felhő alig van utánna és lehet hogy most meg csak fülledtebb lesz az idő ha ujra elkezd melegedni -
#39815 Hol? Ölni tudnék egy kis esőért. -
#39814 nálunk most jött az égi álldás csak úgy füstöl úgy esik , legalább lesz egy kis felfrissülés -
#39813 Az nagyon durva. -
#39812 Az szép! Én is kb f8ig érek rá, úgyhogy az tökéletes. Valaki még ? -
#39811 rendben, de én most 20:00-ig érek rá aztán mennem kell.
Estére már elviselhetetlen a hőség a panelben, így éjszakára átmegyünk mindig a szülőkhöz. Náluk max 28 fok van, a panelben meg 36-37. -
#39810 @Vampire, illetve aki még jön ma repülni, legyen 6 óra, ok ? -
#39809 Nincs mit. Ezért is mertem ajánlani, mert nekem is nagyon bejött. -
#39808 ok, akkor ha addig nem írok, akkor pc pilot f6 -
#39807 nekem jó. -
#39806 @VAmpire : Sorry, eléggé sűrű volt a tegnapom, kiment a fejemből, ma megkapod
@Zotya : Ma lesz egy kis szabadidőm kb f6tól, az kinek lenne jó? -
#39805 hm, érdekes. -
Razor18 #39804 A kisfloppy anyaga sima fényszűrőként működik a túlexponált film helyett? Melyik a sötétebb? Ezek szerint Te is infra LED-del csináltad? -
Razor18 #39803 Épp leírhatnád, mi volt a gond, más ne szívjon vele... -
baabi #39802 Fejhallgatóra szigszalagoztam fel a szettet nagyon igényesen. :) Egyébként tényleg meg kellett reszelni az infraledeket laposra, így szinte 90 fokig érzékeli őket. A Logitech Quickcam Pro 4000 viszont megszivatott eleinte, mert nem találtam benne az IR szűrőt - aztán rájöttem, hogy a lencse belsejére van rágőzölve. Innen már sima ügy volt, lekapartam és kész, de azért a régi kisfloppy is jót tett az érzékelésének... A FreeTrack meg nem egy ördöngősség, egy óra alatt tök jó profilt csináltam magamnak, curve-vökkel meg mindennel együtt, bár még biztos finomítom. 700 forintból kijöttem, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon jó tipp volt, köszi mégegyszer! -
#39801 Van feature request thread. Nem értem, hogy miért nem posztoltok ki ott és kérdeztek ott is. Abból nem lesz semmi, ha csak ide írtok... -
#39800 valaki emlékszik erre a szimulátorra?
Én régen elég sokat szórakoztam vele és tényleg nagyon pontos jó lenne ha a szimulátorokba is figyelnének erre is, bár tudom hogy nem ez az elsödleges szempont,de sokat dob a hangulaton ha látod kilépni az ellent a gépből vagy épp megmeneküls egy rizikos helyzetben.Mert most a BMS-nél egy olyan szituba belehalsz ami simán tulélhető a valóságban.
A megvalósitás mint látjuk nem kiván szerverparkot. -
#39799 Tomcatz shipyard gurul tovább. -
Gratula! Örülök neki .
Sapkást, vagy fülesre valót építettél? -
baabi #39797 Tárgytalan, megoldottam! Nagyon jó a FreeTrack, semmi panaszom nincs, elsőre sikerült és hibátlanul használható. -
#39796 Mikor repüljük le ezt a missziót megint? De ha lehet úgy hogy ne lőjjenek le -
#39795 -
baabi #39794 Elkészült a FreeTrack-es pointom, működik is szépen - de ha BMS-ben bekapcsolom a TrackIR használatát, akkor repülés előtt kidob asztalra. Mit kéne csinálnom? -
#39793 Köcsögöm Székem
-
#39792 Tidíí -
#39791 Tudtommal az SA-2 -nél elég a tűzvezető radart kilőni.
Más.
Dogfight közben felmerült, hogy lehet hogy rosszul használom a JHMCS-t. Hogyan is kell használni a BMS-ben?
@Axe
Biztos elfelejtetted:
PM-ben a Sinai server belépési adatait please... THX! -
#39790 Az SA-2-nél nem elég kilőni a radart, ki kell a többit is szedni ugye? -
#39789 SAM Hunt with Maverick :)) buli volt amíg le nem lőttek :)))
-
#39788 Nagyon unatkoztam és dogfight-oltam F-16C Blk.52-vel egy ace F/A-22 ellen.
Fegyverzet gun és 4xAIM9x.
5:1 a javára. -
#39787 Sorry, nekem már mennem kell városba... -
#39786 19:00-ig felőlem rendben. 16:30-kor felmegyek pc pilot ts-re. Ha te is feljössz akkor mehetünk Sínai-ra. -
#39785 Vamp, Sinai most ?
-
#39784 Igen de csak délután, estefele. -
#39783 @Axe
PM ment. -
#39782 Jana: át tudnád küldeni azt a TE missziót amit együtt repültünk és videó is készült róla? Ha jól emlékszem sima BMS volt. -
#39781 :) -
#39780 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=NmNps7-4Yv4]"off"[/URL] -
Razor18 #39779 Szóval hanyattestél a katapultszékkel? -
#39778 Hát egy jó beállításhoz idő kell, de nem vészes. Nekem egyedül az nem tetszett, hogy hátra forduláskor beestem az ülés modelljébe sokszor :D
Aztán megtaláltam erre is az opciót. Tényleg iszonyat jó az a Freetrack 2.2-es program.