Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nekem csak épp annyi a bajom bele, hogy nincs hozzá külön driver hanem egyböl felismeri a win és igy nem lehet semmit állitani pluszban.
És lehet hogy nálad jól fog müködni,ha egy stabil clippet sikerül fabrikálnod, nálam csak egy sebtében összegányolt valami volt amikor teszteltem, de a játékban valahogy olyan érzésem volt hogy akad a kép de lehet a V-sync hiánya miatt és csak FF4 alatt probáltam még.
Ja és én nem modositottam a kamerán semmit igy is látta a távirányitót, de a redönyt le kell huznom , mert anélkül annyira sok fényt kap hogy nem tudom lejjebb venni az érzékenységet FT-ben.
Most talán több idöm lesz nekem is és csinálok egy stabilabb vázat a cuccnak , meg ha csatlakozni akarok egy két reppenéshez akkor muszály lesz.
A gépemnek birni kéne ha softrveresen számol is 4 mag 8 giga ram és 1gb VGA van a gépben ha ez nem elég neki akkor igy járt. A BMS nálam nem lassul be VGA driverben minden képjavitó maximumon és élsimitás is. 1680x1080 as felbontáson.