Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Nem raktam fel a cockpit pack-ot,elsõként az alap exe,azután szerettem volna az 5.55-t de a végefelé jött a hiba
Próálkoztam pár 2D-s változtatással, de nem sok sikerrel. Poénból 100-szorosára növeltem az vörös CBU sebzését és blast radiusát és 100-ra tettem a hit chance-t. Semmi sem történt. Érdekes módon legalább egy vörös ARM viszont regált a változtatásra.
A '90-es hadjárat a '80-as módosított változata. A '80-as következõ körös finomhangolásába még nem kezdtem bele, de elvben nem lesz több az fél napnál. A századokat kicsit átmozgatom és változtatok ezt-azt. Ezután a '90-es hadjáratban csak lecserélem néhány szám átírásával az egységek egy részét. Több lesz a Stingeres védelmû Hawk, a Chapparal helyett Avanger ADS lesz, stb. Az OBB gyak. 100%-ban ua. csak a battalionban más egységek lesznek. Repszázadoknál ugyanez pepitában.
Kicsit fikcionális lesz, egyes fegyverrrendszereket megengedek vörös oldalon, amikkel nem rendelkeztek még akkor, de ez a kék oldalon is igaz lesz pár helyen. Pl. 1994-ben lesz M90 Mjölnir a Viggeneken és LGB Mirage-2000D gépeket. (Tudtommal akkor még csak igen marginális volt ez vagy egyáltalán nem volt nekik.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A cockpit packot is felraktad?
Install procedure:
FreeFalcon 5.5
http://www.freefalcon.com/FF5.5/5.5_Installer.rar
FreeFalcon 5.5.5
http://www.freefalcon.com/FF5.5.5/FreeFalcon_5.55.exe
FreeFalcon Cockpits
http://www.freefalcon.com/FF5.5/Free...ckpit_Pack.rar
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Érdekes,pláne,hogy egy jópár kapcsolót sem tudok kapcsolni,fények,katapult biztosító kar,stb.
Hát nemtudom mi ez az anomália,ráadásúl az 5.55 patch is hibával leált a futtatáskor.
FF-ben ilyet még nem tapasztaltam.
Balázs! A 90' Molnyfalconnal hogy haladsz?
Ha kell valamit tesztelni rám számíthatsz, sajna a BMS4 joy probléma miatt hanyagolva, ezért marad a MF.
Jah, tetszett Aragorn megszólítása: Molly ezen jót mosolyogtam.
Nem felejtettem olyan sokat,de egyszerûen hiába klikkelgetek az MFD-n nem tudom a TGP stb. elõhozni
Így indítom,és még mindíg csak 1024X768
Visszatérve a ACMI felvételhez, ennek mi is a menete, mert még nem néztem. Elvileg készít egy valamilyen formátumú fájlt? Hova is?
Ha ez meglenne akkor azzal a piros-kék-sárga háromszögekkel,bogyókkal dolgozó Tacviewel játszam le? Hogy is leene ez, már ha nekem egyáltalán felismerné a Falcont, mert azt valahogy nem akarja, látja a DCS-eket meg mindent de a Falcont sehogy (lehet pipálni, és alul megjelennek az ikonok).
Ha ezt a csatornát beirod ez alapján tudod megtalálni a tankert az irány és magasság szerint.

Ehhez kell csak valami ütközés vagy fizikai szimulácio amit eddig nem sikerült aktiválnom
Zeltwegen is említetted már asszem a válás. Azóta is zajlik?
Megnézzük mit lehet tenni, Viper kollégának talán még valami kövület kártyája van, és neki jól megy.😊
Legkésõbb a jövõ héten délutánonként átl. ráérek. Néha délelõtt kérnek ezt azt mailen bentrõl.
Repvez.
A szerelés modulban biztosan tudok segíteni, a szimulációt ritkán használtam így az neccesebb.
Minimális módosítás kellett a key fileban és azt megcsináltam a setupban bent, de néztem én is az excellt, az a beszúrandó, cserélendõ sort tudja szerintem legenerálni, amit a keyfileba kell tenni.
MÁs:
nem tudom hogy mennyire vagy mostanában ráérõben a baleseted miatt, majd kérnék még egy kis segitséget inventor terén is föleg assembly és szimulácio tertén, a modellezés megy.
Nade,az élet megy tovább!
Örülnék,ha tudnál segíteni,mert sokat felejtettem! Sajnos nemtom miért de szaggat a BMS 4.32
Pedig 1GB Ati HD 5800-as karim van,érdekes! Jó lenne,ha Skype-n tudnánk értekezni!
Az én joyomra is jó lenne egy konfig Logitech Wingman Extreme 3D PRO-m van
Próbálgatom 😊 bizony szép lett!!!
Lassan átvehetjük, zömmel úgyis itthon vagyok, mert táppénzbe szorított egy f..sz autós.
Már a csuklóm sem fáj annyira, hogy ne tudjam kezelni a botot.
Apropó.
Míg nem tudtam normálisan repkedni, addig megmódosítottam a Jagtang féle TM COUGAR profilt hogy teljesen kompatibilis legyen a BMS4-el (apró módosításokkal a key fileban is), + csináltam egy mûködõ Cougar MFD profilt is.
Publikálnám a kinti fórumon is (itt kellene egy kis segítség majd a gyenge angolom miatt), changeloggal, és egyéb kiegészítésekkel. Mivel még nem találtam más realisztikus logikával megírt progit a joyhoz.
Had legyen mivel szórakozni a kinti pilótáknak is😊
A dokumenteket még nem írtam meg.
Ha érdekel valakit hamarosan leveheti a médián a cuccaim közül.