• L Viper #39735
    Vastagabb, kemény falú cső, lufipálca. Ingyen osztogatnak ilyeneket reklámcélból a gyerekeknek :) A lufik kipukkantak, a pálca megmaradt.
    Egyébként nagyon szépen lehet hajlítani, ha feltöltöd finomszemcsés homokkal, ledugózod a két végét. Mécses felett akartam, de elektromos főzőlapnál jobban ment. Felé tartod, hamar meglágyul, csak lassan kell, nehogy berogyjon. Szerintem forró vízben is meglágyul. Kockás füzetlapra előre megrajzoltam az klipet 1:1 -ben sablonnak. Így nem volt nehéz az íveket megcsinálni, csak próbálgatni kellett mellé.
    A pálcákat egy arcbalzsam kupakjába eszkábáltam. Dupla falú, jól tart. Forrasztás után egy műanyag lappal lezártam. (Kiürült műanyag csésze aljából vágtam ki éles sebészollóval a lapot.)

A sapka meleg, én ezért csináltam klipest. A mikrofonos füles mindig rajtam van amúgy is.
    Az elemtartót egy villogós mikulásos sapkából szedtem ki, ami már amúgy is tropára ment.

A képen nem látszik ,de az elemtartó rögzítve lett egy vállfacsipeszre, ezzel szoktam a szék könyöktámlájára csíptetni.

A ledek felületét lemattítottam vízpapírral. Mintha tejüveg lenne, olyan lett. így ha teljesen oldalra fordulok is látja a kamera a fényét.