Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Én azt várom már, hogy Bander közölje, hogy akkor hogyan tovább a 3D terén. Mert én bizon jármûveket csinálnék. Azok egyszerûbbek, azokért újra elõvenném a 3DS-t.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Szia Joe!
Nyomod ezt az új BMS-t?
Át kellene venni újra a beállításokat ,ill fegyver kezelési funkciókat
Szép ki falcon lett ez

JoeDestroy
A gmailre is megyen, csak a gugli spamnek nézi és a spam könyvtárba teszi. Ott megtalálható és bejelölhetõ hogy nem spam. Onnantól jó lesz a gmail is.
Nekem is újra kellett regelni. Rég jártam arra.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Szerontem úgy értette, hogy derstefhez jelentkezett be.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
ne gmail fiokkal regisztrálj mert az nem mûködik a bms fórumnak.freemailles fiokhoz egybõl megkuldték.
zsoltfireman
Regeltem,de még idáig nem kaptam visszajeelzést

Molnibalage

Molnibalage
Fraps. Az 'f' lenyomására induló ACMI felvétel csak Tacview által játszató vissza, mert a belsõ ACMI bugos, de még ha mûköne is, akkor sem lenne olyan részletes, mint a valós 3D világ, mert egyes effektek hiányoznak belõle.

3 percet mondtak itt Viperék,ha atzt kérdezed,mennyire állitsd a különbséget a felszállási idõ meg a TE kezdete közt ,hogy tudj fegyverkezni,én 5 öt szoktam

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

hooah
Ha már klipkészítés, te hogy veszed fel a jeleneteket? Mármint van valami track felvevõ falconhoz?

Molnibalage
Ja, és helyszínek UI tweakje is megvan, már csak a hadjárat ablakok textúrázása van hátra.

Molnibalage
Hírek, a vörös oldal 2Ds turbózásában TE tesztek alatt tudtam már némi fejlõdést elérni. 😉

zsoltfireman
Nekem ATI HD5800-som van
Vissza kell rázódnom (kicsit) nagyon,a falcon világába,mert sokat felejtettem...:-(
A TE-ben,ha egy egyszerû ramp-ot akarok,hogy van az idõ beállítás?
Itt mos kimondottan az új BMS-rõl van szó!
Azok a kazettás bomba effektek! El kell kezdenem festegetni megint

Molnibalage
Vehicle magnification?

Zsolt.....nekem akkor volt ilyen,mikor az nvidia driver pulton állitgattam az élsimitást,itt a játékon belül kell,Viperától tudtam meg én is,igy most cool.

Molnibalage

Falcon klipphez zene?

Molnibalage
Más. Aragorn fojtatja marhulását. 😊

Dear Abbey Gorn,

I think I've found something I should report to somebody. I noticed that there was a copy of FreeFalcon 5.5 on Ebay...! The seller has burnt it onto a CD and is auctioning it for money.

Trent, Delaware.

Dear Trent,

I shall remove my CD from E-Bay immediately.

----------------------------------------------------------------------------

Dear Abbey Gorn,

I am interested in following up on Trent's letter. I would like to take all of the community development of Falcon, package it up and sell it for profit. This is a cool idea. I can make money from the free work of others. What should I do...?

Kurt, San Antonio, TX.

Dear Kurt,

http://www.lead-pursuit.com

Molnibalage
És úgy telepítsed, hogy csak megadod neki, hogy hol van a Falcon 4.0 CD-je, de magát a F4.0-át ne rakd fel. Így simán fent lehet az FF és BMS mindenféle trükközés nélkül.

zsoltfireman
Nemtom.....

arrow19
Ezt hogy varázsoltad össze? <#idiota>
zsoltfireman

Igencsak bug-os

arrow19
Hello Zsolti, rég láttunk. Egy sima Falcon CDrõl a Falcon4.exe kell hozzá.
zsoltfireman
Illetve,mi kell hozzá? Vagy simán egymaga mûködik?

zsoltfireman
Sziasztok! Elérhetõ már a Falcon BMS 4.32?

arrow19
Tegnap megakadt a szemem a BMS telepítõjén is 7zip-es
Molnibalage
Nem kellett semmit olvasni, sziplán nem tudtam a lehetõségrõl. A használata teljesen egyértelmû a dolognak. Viszont kettõsen kell csomagolni a ccuccot, mert az önicsomagaló csak egy fájl lehet. Tehát, ha megvan az exe, akkor utána azt kell feladarbolni.

arrow19
Köszi a módosításokat az oldalon,sikerült elolvasni a telepítõs cuccot?
Assszem sikerült belõnöm BMShez a TrackIR-t tökéletesre meg a joyom force sensivityje is megfelelõ csak ésszel kell bánni vele mert hamar áteshet. (Bocs a zenéért csak ezt hallgattam este <#idiota>)
Molnibalage
Outerra téren is van némi mozgolódás. ÚGy tûnik, hogy lassan, de biztosan haladnak elõre.

Molnibalage
A banner alatti linkeken kicsit alakítottam. A két raktár már teljesen elavult.

Molnibalage

Molnibalage
Kis statisztika. Nem tudom, hogy menyire pontos az, amit a program feljegyez. Az én killjeim nincsenek benne, de nagyságrendileg 40 AA és AG kill + néhány stationary.

repvez
Fasza ujra regisztráltam, mert törölték az accomat , mert nem portoltam 1 honapig és az inaktiv felhasználokat kiszorják 😞

DE most meg még nem kaptam meg a visszajelzö emailt a regisztálásomrol igy be tudok jelentkezni,de nem tudom megnézni a topikokat .

Szoval amit meg tudtam nézni abban azt irják hogy ha nem tudsz semmi értelmeset hozzáfüzni akkor is a test tzopicba irj egy hellot vagy bármit hogy ujra aktiv maradj.

Gondoltam leirom nehogy más is igy játjon .
arrow19
Azt nem tudja valaki miért nem tudom UPC-s neten megnézni az iaro-s képeket?
@repvez
Tegnap karbantartás volt a benchmarksims fórumán.
@molni
küldtem PM-et a 7ziprõl.
Molnibalage
Nálam semmi gond. Idõnként belassul és néha van karbantartás is.

Más. Az OCI elkészítése nagyon könnyen menne, de bizonyos problémákkal. (Total Commander tud self exctractort csinálni.)

A packba bele kellene rakni a dds fájlokat ezen felül nem a 7zip formát hasznája cucc. Így a dds nélküli 0,9 GB nem megy összes 90 MB-ra, hanem már az is 280. Akkor dds-sel fingom sincs, hogy mekkora lenne, mert az alapból ~1-1,3 GB asszem. Szóval sokáig tartana felrakni nekem.

repvez
Nem tudja valaki hogy mi történt a BMS oldalával, nem tudok belépni a jelszavammal meg a nevemmel ?
Frissitettek valamit vagy mi lehet a gond?
repvez
Ha esetleg valaki kabint akar késziteni magának
Ezzel talán egyszerübb lesz mintha ezernyi panelt és progit kéne használni.
Vagy 128 millio embert a világ mûveltebb felén,ahol emberi nyelvet is beszélnek,nem csak a lófejû angolok összalopott zagyválásának konztinentális változatát😛

Neked direkt tewtettem bele képeket😛

Molnibalage
Francia, kit érdekel? 😊

Aha.... érdekes hiába másolom a magazinok oldalát,ezt dobja ki.
Ird be a keresõbe: Air Actualités nyilván az oldal keresõjére gondolok.

Molnibalage
Mit kellene itt látni?

Molnibalage
A MolnyFalcon kiadásában lesz egy apró, de fontos FM tweak. Az F-15 gépek AoA értékeét 20 fokban limitálom. Bár engedi a mostani 30 fokig húzni, de semmi értelme és a gépet szinte vezethetetlenné teszi, mert a vezérlés részben az AoA szélsõ értékhez igazodik. Nagyon könnyû olyan AoA tartományba húzni a gépet, ahol már csak a légellenállás nõ, de a felhajtó erõ nem igazán. Az MI is így kevésbé húzza idióta helyzetekbe a gépeket.

repvez
sztem meg nem az csak belinkelte a FF-böl a tesztet , hogy lássák, hogyan kéne kinézni és kedvet kapjanak hozzá, mivel pár oldallal elötte egy másik srác az F16-ba probál pilotát varázsolni .
Molnibalage

Molnibalage
Persze, ha Hitex-et akarsz, akkor már bonyásabb a dolog. Mert a stock FF kabinokra nagyon ráférnek Aeyes kabin textúrái.

Lásd itt.

L Viper
Ez jó így. Vannak ettõl bonyolultabban aktiválható modok is más progiknál.
Molnibalage
A legtöbb amit tudok tenni saját erõbõl az egy self extractor, de manuálisan kell megadni neki az FF helyét, mert odáig nem tudok elmenni, hogy a registry-bõl kiolvassa, hogy hol van és az alapján rakja magát.

A régi széttröldelt könyvtárszerkezet a múlté, minden a \MolnyFalconban van szépen strukturálva a \Korea80 és \Korea90 alábontásban, egységes szerkezetben. A KoreObj az, ami közös, az a \Korea80\terrdatában van. Tehát, ha nincs OCI akkor is két másolás és egy Txt edit a telepítés.

A bátyus elvileg felajánlotta, hogy csinál installert. Az új UI meg jön Revientor-tól. Khronik egyszerûen csigalassú. Azt amit elküdltem neki, az már lényegében elavult...

L Viper
Azért nem semmi órát szántál rá eddig.
Az OCI az jó lenne pedig, de nem az a legfontosabb.
Molnibalage
Az MF-re visszatérve. Még a saját hadjáratomban is találtam több hibát. Szólok is Khroniknak, hogy ne is fáradjon az OCI-val. Szó se róla, ~3,5 hete küldtem el a pakkot. Ennyi idõ alatt talán én is megtanultam volna a toolal való installer gyártást...

Életkép az MF-bõl, F-111F-fel bombáztam egy MiG-31 bázist, akik épp egy arra kóricáló F-16A köteléket rúgtak alaposan fenékbe...

Én GBU-15-tel adtam a védõ SA-3-asnak és célt repültem, hogy õk dolgozhassanak nyugiban, 2-2 db GBU-24 tette a dolgát. Közben felvettem egy új szokást. Tökmindegy, hogy mit látok, a torony környékét és a parkolót megkóstoltatom 4 db CBU-val.

Ez lett a vége.

Kiderült, hogy voltak ottan parkoló gépek. 11 db MiG-31. Nagymi.

Molnibalage
Ja, és az a hiba csak egyik fele volt.

A másik irányba nézve még ennyi gép volt...