52966
  • axenet
    jaja, majd ha kész lesz
  • z0ty4
    Tolsz fel képet a kész "műről" ?
  • axenet
  • repvez
    Csak el ne vérezzél , a "Nők" nem szoktak ennyire örülni neki
  • axenet
    jól van, összehozunk akkor valamit....
  • 97th Vampire
    gratula

Szombati napom szabad.
  • axenet
    Ééés igeeen! Megjött! Asszem mai program a szerelés lesz....
  • axenet
    Sajnos én sem tudok biztosat mondani mára, holnap biztos , hogy nem jó. Szombta/vasárnap mikor jó nektek ?
  • 97th Vampire
    Közben közbejött mára egy kis esti program. Sorry.
    Péntek?
  • z0ty4
    Ma este? ha jól látom Vampire kollégának is jó.
  • axenet
    Jól és szarul! Elit kis bagázs gyűlt össze, Eu század vezetője, 2 vadászpilóta, összesen 8an.
    Megvolt a fasza eligazítás, felszálltunk, minden vajul ment. Én voltam a strike kötelék leadje, remegett is a kezem, hogy balomon Zaltys, a litván légierő pilótája...Rákészültünk az alacsony támadásra, az időket szorosan betartva. Kiszúrtak felettünk 2 mig21-et, az egyik 5 mérföldről tüzelt rám, Barrel roll+chaff, rakéta elhúzott mögöttem. Mögöttünk a másik két kötelék már keringőbe kezdett a migekkel. Mi a cél előtt kétfelé váltunk, hogy két irányból bombázzunk. Bombák ledobva, alattunk tüzijáték, közben migek mindenfelé az RWRen. alacsonyan fordulok vissza a célterület felé, és akkor jött a cumi ..... "BMS has stopped working" , és hát persze én hostoltam. Mindenki kitartó volt, még1x nekilendültünk, és láss csodát, ugyanott szállt el megint. Szar volt a szájízem igencsak, tekintve, hogy mindenki mndta, hogy nagyon feelinges lenne a küldetés, ha....nem fagyna meg.

Össze tudnánk gyűlni valamelyik nap 4en,vagy akár többen, hogy egy többszemélyes tesztnek vessük alá a dolgot ?

• Molnibalage
    A hordozó 3D modellje szeritnem máshonnan van. Ettől függetlenül én örülök annak, hogy a BMS több fejlődést mutat modellek, mint az OF és FF 4 év alatt együtt. Ezzel már lehet kezedni valamit. Az adatbázis továbbra is siralmas. Az ellenfél kb. azért van, hogy a "lőj le" táblát mutogatva kinyírd. Semmiféle komoly ellentevékenységre nem képes.
  • z0ty4
    Nemsemmi a csóka, le a kalappal.

Axe: tegnapi multi hogyan sikerült?

• Molnibalage
    Hordozó WIP.
  • Molnibalage
    Perry Class skinnel.
  • 97th Vampire
    Holnap jön e valaki repülni 19:00-tól?
  • z0ty4
    4-ship OCA Strike

ezen a videón alacsonyan mennek, radar nélkül. Ennél jobban már nem lehet lopakodni. Max még a rádiócsend hiányzik mint élesben de az már más tészta.
  • Razor18
    Még 2002-ben rendeltem meg az amazon.com-ról... ahogy tanult cimborám szokta mondani, olyan öreg vagyok, hogy én még láttam a Holt-tengert gyengélkedni...
  • axenet
    Ja, meglepően jó 10 oldal olvasása után BMS-ezni :)
    Én is ennek hatására kezdtem küldetéseket irni
  • Molnibalage
    Warez?
  • repvez
    kb 2x linkelte Axe. én is feltettem a telefonra :)
  • axenet
    nem,netről
  • Molnibalage
    Gondolom ez magyarul nem jelent meg. Nektek honnan van meg?
  • axenet
    A kedvencem hogy az ember egy szófordulatot ismer, "as soon as", ez oldalanként 10x szerepel, csekkoljátok
  • axenet
    ja, hát nem egy irodalmi klasszikus, de baromi jól benne vannak dolgok....
  • 97th Vampire
    még egy V.i.t.S. rajongó? :)
  • Molnibalage
    Nem, tényleg nem értem. Annyi lenne csak, hogy egy flight (?), package (?) vagy TFS (?) csak egy kill boxban operál? Ennyi?

Mert én pl. arra lennék kíváncsi, hogy bepróbálkozott -e bárki lopakodással. AWACS nincs, tehát 150 mérföldes kerülővel 3 potossal simán el lehet érni. hogy pl. Egyiptomot nyugat felől támadd be alacsonyan. Felmész 35k-ra. 100-150 mérföldről semmilyen radar nem lát és a GCI is leszar szerintem, ha FLOT miatt. Aztán ott szépen lemész és 100 lábon repülve SAM nem tud rád dolgozni. Ha kelet felől nincs sok egység, akkor a AAA sem vészes.

Persze megint ott a bibi, hogy az alap elbaszott AAA mennyiség és sebzés miatt az alacsoany repülés olyan,mint mindehol 10 ZSU-23 lenne.

Jó lenne tényleg az, ha egy VFS kipróbálni a Korea '80s. Akkor talál rájönnének egy-két dologra. :)
  • axenet
    Meleg van, Balázs?

Most írtam MYsticnek, hogy lehetne e alapból rárakni ezt a hálót a térképre, és mindenkit kérni szépen, h használja...
  • Molnibalage
    Itt meg megint az van, hogy ősrégi AIM-9P meg 1990 utána data link. Hát ennek kurva sok értelme van...

A kill box leírást nem értem.
  • axenet
    talált
  • Razor18
    A Viper in the Stormban lehet olvasni róla...
  • axenet
    Hát amíg mindenki egyenként szólóban repked, addig nehéz koordinálni...
    373nál könnyű volt, vannak 30an és mindenki repül kb 3 órát naponta, együtt...
  • axenet
    Amúgy Desert Storm, ott is használták ezt pl, AWACS koordinálta a kill boxokat.
  • axenet
    Az egy sakktábla szerű háló a térképen, minden négyzet kb 30 mérföld hosszú. Így könnyen lehet koordinálni, kötelékenként egy kill box a földi egységek keresésére, plusz ha a boxokat kijelölik vonalakkal és megjelenik a HSD-n, akkor a kommunikációt is nagyban könnyíti
  • 97th Vampire
    erről beszéltem, hogy hiába van csillivilli dinamikus hadjárat ha szervezetlenül építik fel, illetve játszák...
    Igaz hogy nem játszottam még rajta, de attól még a kicsordogáló információkból és videókból össze lehet állítani egy képet.
  • Molnibalage
    Igen.
  • axenet
    mivan? Kill box rendszert kérdezed ?
  • Molnibalage
    Márminthogy igen kötött formációban repültek és így mindig volt, aki ráfordulhatot a célra?
  • axenet
    mert nem is, amiket RAAM írt, annak semmi köze ahhoz, hogy a vörösek győztek. Vörös oldalon a 373asak egyszerre 5-8 kötelékkel voltak fent, kb napi 10 órában, és koordináltan támadtak. Még saját Kill box (!) rendszert is csináltak maguknak....így a kékeknek esélyük sem volt...
  • Molnibalage
    Azt nem vágom én sem, hogy hiába van több gép a vörös oldalon, kétlem, hogy egyszerre volt pilóta mindre.