Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
baabi #39672 Sziasztok! Pár éve sokat repültem az Allied Force-szal, és most újra felfedeztem magamnak a BMS-t. Van pár dolog, amit nem értek, nagyon megköszönném, ha valaki válaszolna rájuk.
1. A billentyűzet-kiosztásban nem találtam meg, mivel lehet gyorsan váltani ACM és CRM üzemmód között. Az MFD felső gombját nyilván nincs sok értelme kiosztani joy-ra...
2. Sokszor előfordul, hogy LGB-t akarok dobni CCRP-vel, a lézer élesítve, nem is vagyok magasan - de a dobás pillanatát jelző vonal nem éri el az irányt mutató jelzést a HUD-on (hogy hívják? --o--). Megáll pont felette, aztán elindul vissza felfelé.
3. Allied Force-os beidegződésből nyomtam a TFR-t (Shift+Ctrl+A), ami működött is, de nem találtam az ICP-n sehol olyan menüpontot, ahol állítgatni lehetne. Van egyáltalán a Block50-en ilyen, vagy csak benne felejtették a játékban az előző rész után?
4. BMS-ben van értelme a zavarást (jammer/ECM) bármikor kikapcsolni, vagy menjen felszállástól leszállásig? A chaff/flare szóró AUTO üzemmódjában mindig bekapcsol, van értelme manuálisan állítgatni?
Elég sokat visszaolvastam itt a fórumon, de ezekre nem találtam megoldást. Előre is köszönöm a válaszokat!