52966
  • axenet
    Ja, repült kemény 10 percet rajta összesen .....
  • Molnibalage
    RAM22 csípős kritikája a sínai PvP-ről,
  • L Viper #39613
    Gondoltam, hogy így csináltátok. A legtöbbször a router szokott bekavarni. Ha BMS-el akartatok volna ugyanígy játszani, az sem ment volna vajon? Mármint az egyikőtök szerver, másik a join módra gondolok.
  • 97th Vampire
    Nem a topichoz tartozik de...:
    kiköpött Fighter Ops

• 97th Vampire
    Így csináltuk mi is, de nem láttuk egymást. Illetve nálam volt olyan hogy a hamachi-n keresztül úgy nézett ki hogy csatlakoztam (még a server jelszót is megkellett adni aztán connection estabilished.) a sráchoz de nálam a chat ablakban nem volt ott a nevem és az övé se. Teljesen üres volt. Ő se látta az én nevemet a saját chat ablakában. Csak a sajátját. De a falcon szerint csatlakoztunk egymáshoz. Ki érti ezt?
  • L Viper #39610
    AF-et legtöbbször Hamachi nélkül toltuk.

Valaki csinált szervert a multi résznél a Create-re kattintva.
    ( Meg kell adni a letöltés és feltöltés sebességet.)
    Create után bejön a Comlik Status, majd OK és jön a Rules of Engagement ablak, ahol beállítja a szerver az opciókat, mit engedélyez, stb, majd OK.
    Utána már a cset ablakban lesz a szerver.
    Aki joinol, a Custom Server Adresshez beírja a szerver IP-jét, pontokkal elválasztva. (Meg kell adni a letöltés és feltöltés sebességet.)
    Elvileg ennyi, a Chat ablakban látnotok kell egymást.

Egy www.speedtes.net-el nem árt megnézni a jó IP-ket. A 2934 és 2935-ös portokon kommunikál, ezek Router esetén fontosak.

Az AF kézikönyvben a 494. oldaltól van bővebb leírás.
  • 97th Vampire
    A Falcon AF-ben hogyan lehet neten multit csinálni? Mármint nem sikerül kapcsolódnunk egymáshoz. Hamachi-t is próbáltuk. (tűzfal és vírusírtó kiakapcsolva)
    Ötletek?
  • Molnibalage
    Még egy új hajó.
  • 97th Vampire
    én most vagyok egy kis ideig TS-en. Ha addig nem jön senki (egy mission erejéig) akkor lépek.
    Közben zenét hallgatok, úgyhogy TS-en kiabáljon a jelentkező!

T-38 -at próbálgatom az Edwards légibázison.
  • axenet
    Köszi srácok!
  • z0ty4
    Akkor ma este lesz valami vagy nem?
  • repvez
    Boldogot !
  • Gundark 1 1
    Boldog születésnapot :)
  • axenet
    ha összegyűlünk 3an, 4en, akkor nem is kell nektek....
  • arrow19
    Ví dánt szpík inglis, júnó!
  • axenet
    Kis nyuszik, senki nem csatlakozik holnap este ?

72nd ITO TE thread
  • axenet
  • L Viper #39598
    Axe:
  • axenet
    Like!

Végül megszültem, holnap 20:00-tól fogom hostolni a küldetést, amit nemrég összeraktam. Kit érdekelne ?
  • z0ty4
    Disturbed - Inside the Fire
  • axenet
    Köszönöm még1x...

Disturbed, az alap !!!
  • z0ty4
    Együttes az Disturbed.
  • 97th Vampire
    kicsit off:
    Meg tudja valaki mondani hogy milyen együttes / szám hallható a videóban? 5:50-nél kezdődik ami érdekel.
    link
  • 97th Vampire
    @Axe
    Boldog szülinapot!
  • axenet
    Köszönöm emberek, egészen meghatódtam

Ünnepi repülés estefele ?
  • Molnibalage

+

+

• z0ty4
    HBD Axe !!!!!
  • Molnibalage
    F-14 pit készítőt motorbaleset érte.
  • arrow19
    Happy B. Axe, checksix!
  • Molnibalage
    Köszi, ígéretes. A BMS4 majd megoldja a többit, a LE semmiféle effektet nem jelenít meg.
  • z0ty4
    Köszi Axe! Kinyomtatom és megy a Brevity mellé
  • V43 1105
    Még nincs teljesen kész, csak gondoltam feldobok egy képet, maga a Lod Viewer nem tudom mennyire képes , vagy tud-e egyáltalán fémhatású rendert készíteni, minden esetre ez még nem a végleges, és jó pár dolog még felkerül rá ! :-) Ahogy haladok még majd töltök fel képeket :-)
  • repvez
    Nem tudom milyen foku a készültsége ennek a skinnek,de ha van mod és lehetöség rá akkor lehetne egy kicsit fémesebb hatásu a szürke rész és a világosbarna inkább már sárgába hajló árnyalatú.

Amugy teljesen jó . Van minden oldalról megfelelő referencia kép hozzá?
  • V43 1105

Remélem elfér itt, legfőképp Molninak :-D
  • 97th Vampire
    @Axe
    Zotya kérte, de nekem is jól jön. THX.

@Razor
    Ja, azt hittem neked is pro van.
    Mikör tervezed hogy jössz repülni?
  • Razor18
    Nekem X-52-m van, de nem a Pro változat. Amiket Te elmondtál, nekem inkább X-52 Pro-nak tűnik, mert

- LED-eket egyenként, külön-külön nem tudok kikapcsolni, az én LED-jeimet csak 3 fokozatban tudom szabályozni, de egyszerre mindet,

- LED színt váltani egyáltalán nem tudok, nekem mind KÉK

- az MFD fényerejét is csak 3 fokozatban tudom állítani, MAX-MED-OFF
  • axenet
    Nem emlékszem már, ki kérte ezt :

• 97th Vampire
    @Razor
    -A te X-52 joy-od windows config-jában ki tudod kapcsolni a POV 1 illetve a funkcióváltó kapcsoló ledjét?
    -A biztonsági fedéllel ellátott tűzgomb led színét tudod változtatni vagy csak a zöld van?
    -Valamint ha lentebb veszed majdnem minimumra a gázkaron lévő mfd fényerejét akkor neked is vibrál minimálisan az mfd?

Igazából az első dolgom az volt hogy kikapcsolja a fényeket megszüntetve ezzel a korácsonyfaeffektust, de tudni szeretném a fenti dolgokat, mert máshogy emlékszem az eredeti driver-énél.
  • axenet
    Elvileg lesz rá egy patch a 2. kör előtt, aztán SP verziót is ki fognak adni...
  • axenet
    Sajnos nem volt időm repülni , összesen 2 küldetést nyomtam végig. SAM-ek voltak, villogtak, de nem tudom milyen hatékonysággal.