Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Tudod, hogy hogyan vettem észre. Felszálláskor a szoksáos ~200 FPS helyett volt 23. WTF? Lables fel, és akkor látom, hogy mi van. A kép azelõtt készült, hogy belerohantam a sorba és felrobbantam...

A BMS4-et is tuti meg fogom mókolni. Lehet, hogy hamar. A hadjárat OBB és role score változtatással is gyors sikert lehet elérni és nem kerül túl sokba. Pár alapvetõ szenzor mókolása sem túl sok idõt rabló feladat. A bibi az, hogy elvileg nem támogatja a független simdatát. Na, ez már viszont komoly érvágás, egy fullos MF BMS konverzió elõtt, de más 3rd party helyszín elõtt is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Tévedés ne essék, nálam sem a grafika a lényeg. Le is butítottam sok dolgot, pl a vetett árnyék sem fontos nekem.
Amit díjazok a BMS-ben, természetesen a rendszerek modellezése, fegyverzetek kezelése, stb.
Azt pedig fõleg, hogy nagyon profin fut patch nélkül is.
A hadjáratok meg a nem hardcore játékosnak bõven jók. A hozzád hasonló realizmus fanatikusoknak meg lesz jobb, legfeljebb csinálsz ehhez is :o)

Az a kép elképesztõ amit beraktál. Tiszta sztáda. Ilyen csak egy volt régebben, amit láttam, mikor PZolika berakott egy képet szárazföldi hajókról 😄
Molnibalage
Hogyan kellene fordítani?

Nem. Elismerem erényeit. Csak továbbra is olyan, mint az összes eddigi Falcon. Legyen jó a kék oldal, a többi meg le van szarva. Minden erõfeszítésem ellenére sem tudtam még én sem olyan hadjáratot összerakni, ahol a vörösök gyõzhetnek.

No offense, de ez így miféle felállás. Gyönyörûen modellezett F-16C Blk. 52, szép grafika, ez a BMS. Tényleg hiphiphurrá, mert ez jó. És atomstabil, MP alatt is. A hadjárat modellezési mélységekben viszont alig tér el egy SP4.2-tõl.

Az miért fikázás, ha valaminek látom a hiányosságait? Az elõnyeit is nagyon látom. Pl. nem csinál akkor bullshitet, mint az FF. Lásd a képet.

Ezt úgy hozta össze, hogy a reptéren a 0. órában van 2x24 db gép. Ekkor volt 1+1 flightnak felszállási ideje. Hogy ebbõl hogyan lett ez...

Sem a parking spotok nem jók sem az ATO által generált valami megjelenítése. Nem létezõ flightok jelentek meg. Na ez az a rész, amit újraírtak a BMS4-ben. Számomra EZ a fontos, és nem a csilivili grafika...

Számomra az a fontos, hogy újra van rendes intercept.

Amellett viszont nem tudok elmenni, hogy a nagy összképpel továbbra sem foglalkozott senki. Sem hadjárat szinten, sem a vörös oldalt nézve. Pl. egy 2 gépes A-10 kötelék 8-10 egységet simán legyak a 2D-s világban 4 CBU-val. Egy Szu-17/25 vagy MiG-27-re rátéve precíziós AG rakétát és 2-4 500 kg-os CBU-t az eredmény sokszor NULLA kill.

Bocs, de ilyenek mellett sem tudok elmenni. A bibi, hogy ezen én sem tudok változtatni, viszont ezek alapvetõen befolyásolják a hadjárat menetét. Az láthatod, hogy az MF-ben, legalább a Cold War scenarioban nem egy béne kacsa az ellen teljesen, azért pár repteret már képes volt legyakni.

Az elsõ estét elértem és még mindig van bõven SAM a FLOT-tól egy köpésnyire északra. A FLOT-ot így is leadárta az elején a sok A-10 és AH-64. A két A-10 század és AH-64 cirka 700 jármûvet kapott szét. A Szu-17/24 és más orosz AG killerek meg századonként legfeljebb 30-40 jármûvet és statik célokat, amik közül a reptereket leszámítva 0 hasznuk van.

A helyzetet csak úgy tudtam tartanai, hogy pár deep strike-ot átvezényeltem másohva és F-111F és M-2kD gépekkel kinyírtam 3 bázist. Ennek ellenére egy F-16C-vel repkedve úgy rúgták szét a seggemet a MiG-29-esek, hogy ehaj. (Van róla ACMI is.) Egy gépet egy SA-3 szedett le a másik kettõt meg a MiG-ek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Meg mi a búbánatot értesz az alatt, hogy legfeljebb exe szinten.
Miért nem úgy értelmezed a leírtat, mint amit jelent?
Szerintem vidáman van olyan összetett mûszakilag, technikailag és olyan alapossággal összerakot, mint pl a DCS Black Shark. Arról nem is beszélve, hogy van amiben még többet is ad.

Bár, ha azt nézem, mióta megjelent a BMS4, te vagy itt az egyetlen, aki fikázza.
L Viper
Egyébként mielõtt megint félremagyarázol valamit, a cikkíró a BMS azon dolgaira gondol, amiket a DCS nem tartalmaz. Pl Data Cardridge programozás, avionika komplexitás.
L Viper
Akkor rágódj még rajta kicsit és értelmezd.
egyébként de jól ismered a DCS-t 😛
Molnibalage
Szép mondat, csak messze nem igaz. Legfeljebb exe szinten. Más szinten nagyon nagyon nem.

L Viper
Színvonalas írás <#eljen>

A lényeg ott is van rögtön az elején:

"The Falcon as represented in BMS 4.32 appears to be as technically complete, thorough, and complex as offerings from the DCS series — and that is high praise indeed."
Molnibalage

Molnibalage
1987, Cold War.

Halad a cucc. A 2D-s modellezõ értékek sajnos kicsit gyengusok a vörös oldalnak, de nemigen merem piszkálgatni õket.

Molnibalage
Mármint nem elsõ, hanem a 2 lesz a Korea 80.

Molnibalage
Már elküldtem a képeket. A '90-es a már ismertetett lesz, a '80-as meg az elsõ.

Innen vannak. Több FF UI kép is innen van egyébként és OF-es töltõkép is. 😊

z0ty4
UUUU bakker, mind nagyon jó. Én az éjszakaira szavazok.

( honnan vannak ezek a jó képek? )

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Egy gyors közvélemény kutatást következik. Szerintetek melyik néz ki a legjobban?

Nekem talán a négy gépes jön be, mert ugyebár jellemzõek a '80-as évekre.

arrow19
Molnibalage
Összehasonlítva.

Molnibalage
Már vártam, hogy mikor csinálja meg valaki. És igen, megcsinálták. Nem semmi. Mi?

Hát EZ!

Molnibalage
BMS4 3D model upgrade hírek hamarosan.

Reinventor válaszolt, jövõ héten elvben meg tudja csinálni amit kértem. Lehet, hogy nem lesz OCI, de akkor kiadom az MF-et úgymond "végleges" köntöségben és tartalmában.

Molnibalage
Elvileg így fog kinézni az Korea '90s fõoldala.

Khronik hallgat, de úgy tûnik, hogy a BMS4 UI készítõjétõl kapok segítséget. Lehet, hogy a hadjárat UI ablakai nem lesznek átlátszóak, hanem hasolnóan a stock FF-hez, textúrázott hátteret kapnak.

<#integet2><#worship><#worship><#worship><#wave>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Kis ecetes ubborkával?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Gundark 1 1
Kedvelem az ekranoplánokat 😊 Köszi
arrow19
Molnibalage
Új képek és AAR.

Khronik összerakhatná már azt a OCI-t...

Gundark 1 1
Abban lõttem elõször Dragonfly-t 😊 Az elsõ textúrázott játék. Atom volt.
L Viper
Én még nem láttam soha ilyen logbook-ot, ennyi plecsnivel és gyõzelmekkel. A repült órákhoz semmi kommentet nem fûztem ugyan, de nekem ez is sok. Fõleg, hogy hetente alig tudok még egy bevetésre is idõt szakítani.
Molnibalage
Egyébként ki ez az AS?

Molnibalage
Bevetésenként átlag kettõ. Ha sok hadjáratot tolt, akkor semmi rendkívüli nincs ebben. Nekem FF-ben a rekordom 14 gyõzelem egy F-15A-val. Minden rakéta talált és gépágyúval mészárolgattam még egy kicsit J-6 és Szu-7 gépeket.

arrow19
Freefalconnál nálam is sok volt a reinstall mondjuk most sokban hasonlít AFhez a BMS felrakod oszt jóvan.De ez a 300óra flight hour nem sok ha figyelembe veszed hogy 2év alatt jött össze.
L Viper
A Dos korszakban még nagyon plecsnikre mentem <#eplus2>
Akkoriban, ha lelõttek tuti, hogy visszaraktam az elõtte lévõ mentést, nehogy egy "death" is csúfoskodjon a plenyók mellett. (Pl. F15-III ! Milyen jóóó karrier volt abban is. Arról nem is beszélve, hogy az avionika verte a legtöbb mai szimulátorét. Nemhiába, Microprose etalon volt.)
Már kinõttem belõle, meg hihetetlen is lenne a valóságban annyi légi gyõzelem, mint AS logjában 😄
Molnibalage
Én is. Fõleg, hogy 3 év alatt n+1-szer telepítettem. Ezen felül régen a külöbözõ hadjáratokat is különbözõ loggal repültem, tehát a logbook a hadjárathoz volt kacsolva úgymond.

L Viper
Én sem szoktam. Mindig tiszta lappal kezdek telepítés után.
Gundark 1 1
Nekem is volt alezredesi rangom. Csak nem mentegettem át mindig a logot 😊
L Viper
Mit találtam 😄
Szerintem Falconnal kel és fekszik:

Molnibalage
Ez is valami recorder. Ha jól látom, akkor free és nem fizetõs, mint a PlayClaw vagy a Fraps.

Molnibalage
ECM modellezés.

Nem egészen tiszta, de mintha a SOJ lenne modellezve jól.

Molnibalage
Na, sikerült már kétszer csatlakozni. Viszont nem igazán értem a renszert és egy menetben mielõtt fordulna a tanker csak ~3000 lbs áttöltése ment.

Molnibalage
Most nem OF-rõl, BMS-rõl beszélek. Hiába van sokkal erõsebb CPU-m, mint amit ajának, még 0/min. shaderrel is képes középsûrû részen megfeküdni az FPS TGP nélkül...

repvez
A régi gépemen akkor sem volt gondja mikor mindenböl csak a fele vagy a negyede volt mint most .
Molnibalage
TE-ben naná. Majd a hadjárat gigantikus bubble értéke + TGP kombója garantáltan megfekteti. Ha egyszer rászánom magam, akkor veszek egy új VGA-t.

repvez
Na a gépfejlesztés megtörtént nagy nehézségek árrán ismét müködik.

Ugy jártam, hogy az uj alkatrészeket nem birta már el a tápom és már a biosnál lefagyott a gép, igy kényszerböl azt is cserélnem kellett.

Ha esetleg kell valakinek egy HKC 5565-ös táp az jelentkezhet nálam.

NA a lényeg hogy feltettem a BMS-t és nagyon jol megy legalább is abbol a 10 percböl amit egyenlöre probáltam, kampányt még nem volt idöm probálni.
FPS értéket se néztem, de minden shader és feature bekapcsolva 1680x1050 en nem akadt és Win7 64 bit ATI-n sem volt semmi látható gondja.Egyedül talán az árnyékok voltak recések, de nem volt semmi élsimitás beállitva a driverbe még .
Molnibalage

Hi

Valaki nem tudja honnan lehet az eredeti Falcont letölteni?Sajnos az én cd-m sérült.😞
Molnibalage
Tacview 1.1. Már konvertálgatni sem kell. Elvielg a belsõ ACMI résszel kellene, csak bugos. Igazából a Tw 1.1 már többet is tud bizonyos szempontból.

z0ty4
Ezeket mivel lehet lejátszani?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage

Molnibalage
Jé, az 1.1 taview is megy, mikor serialt kért. Érdekes. Akkor csak az ACMI fájlokat felteszem. Nagyon ütõsek.

Molnibalage
Vááá, bosszút álltam. Éppen berontottam egy Szu-25 kötelékbe egy másik mészárlás után. (5 gépet lõttem le.)

Direkt körbe nézem minden gépágyús rácsapás elõtt, de nem találtam semmit. Az utolsó alatt csak beült mögém egy 21-es, de késõn vettem észre. Leszedtek.

Nagyon zsír a hangulat. Nem az a "we are so cool" érzés. Figyelni kell ám. 😊

ACMI van, a régi tacviewhoz konvertált formát felrakhataom. (Már akinek az még megvan, mert mióta az új Tw fizetõs, azt leszedte a készítõje.)

Molnibalage
No, elkezdtem REPÜLNI a MolnyFalconnak. 1987. Az elsõ két bevetésen részleges siker SAM állások ellen. Egy sérült SA-4 üteg és egy kiirtott SA-3. Néhány légigyõzelem, veszteség nélkül.

A 3. bevetésen egyszercsak kb. 40 mérföldre (!) a FLOT-tól egy falka Szu-25-be botlottam. Túl nagy volt az arcom. Bizony a mísz csapásmérõk jól segbelõtték a leterhelt Bock 30-õmet... <#zavart1>