52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#39615 Ja, repült kemény 10 percet rajta összesen ..... -
#39614 RAM22 csípős kritikája a sínai PvP-ről, -
#39613 Gondoltam, hogy így csináltátok. A legtöbbször a router szokott bekavarni. Ha BMS-el akartatok volna ugyanígy játszani, az sem ment volna vajon? Mármint az egyikőtök szerver, másik a join módra gondolok. -
#39612 Nem a topichoz tartozik de...:
kiköpött Fighter Ops
-
#39611 Így csináltuk mi is, de nem láttuk egymást. Illetve nálam volt olyan hogy a hamachi-n keresztül úgy nézett ki hogy csatlakoztam (még a server jelszót is megkellett adni aztán connection estabilished.) a sráchoz de nálam a chat ablakban nem volt ott a nevem és az övé se. Teljesen üres volt. Ő se látta az én nevemet a saját chat ablakában. Csak a sajátját. De a falcon szerint csatlakoztunk egymáshoz. Ki érti ezt? -
#39610 AF-et legtöbbször Hamachi nélkül toltuk.
Valaki csinált szervert a multi résznél a Create-re kattintva.
( Meg kell adni a letöltés és feltöltés sebességet.)
Create után bejön a Comlik Status, majd OK és jön a Rules of Engagement ablak, ahol beállítja a szerver az opciókat, mit engedélyez, stb, majd OK.
Utána már a cset ablakban lesz a szerver.
Aki joinol, a Custom Server Adresshez beírja a szerver IP-jét, pontokkal elválasztva. (Meg kell adni a letöltés és feltöltés sebességet.)
Elvileg ennyi, a Chat ablakban látnotok kell egymást.
Egy www.speedtes.net-el nem árt megnézni a jó IP-ket. A 2934 és 2935-ös portokon kommunikál, ezek Router esetén fontosak.
Az AF kézikönyvben a 494. oldaltól van bővebb leírás. -
#39609 A Falcon AF-ben hogyan lehet neten multit csinálni? Mármint nem sikerül kapcsolódnunk egymáshoz. Hamachi-t is próbáltuk. (tűzfal és vírusírtó kiakapcsolva)
Ötletek? -
#39608 Még egy új hajó. -
#39607 én most vagyok egy kis ideig TS-en. Ha addig nem jön senki (egy mission erejéig) akkor lépek.
Közben zenét hallgatok, úgyhogy TS-en kiabáljon a jelentkező!
T-38 -at próbálgatom az Edwards légibázison. -
#39606 Köszi srácok! -
#39605 Akkor ma este lesz valami vagy nem? -
#39604 Boldogot ! -
#39603 Boldog születésnapot :) -
#39602 ha összegyűlünk 3an, 4en, akkor nem is kell nektek.... -
#39601 Ví dánt szpík inglis, júnó! -
#39600 Kis nyuszik, senki nem csatlakozik holnap este ?
72nd ITO TE thread -
#39599 -
#39598 Axe:
-
#39597 Like!
Végül megszültem, holnap 20:00-tól fogom hostolni a küldetést, amit nemrég összeraktam. Kit érdekelne ? -
#39596 Disturbed - Inside the Fire -
#39595 Köszönöm még1x...
Disturbed, az alap !!! -
#39594 Együttes az Disturbed. -
#39593 kicsit off:
Meg tudja valaki mondani hogy milyen együttes / szám hallható a videóban? 5:50-nél kezdődik ami érdekel.
link -
#39592 @Axe
Boldog szülinapot! -
#39591 Köszönöm emberek, egészen meghatódtam
Ünnepi repülés estefele ? -
+
+
-
#39589 HBD Axe !!!!! -
#39588 F-14 pit készítőt motorbaleset érte. -
#39587 Happy B. Axe, checksix! -
#39586 Köszi, ígéretes. A BMS4 majd megoldja a többit, a LE semmiféle effektet nem jelenít meg. -
#39585 Köszi Axe! Kinyomtatom és megy a Brevity mellé -
#39584 Még nincs teljesen kész, csak gondoltam feldobok egy képet, maga a Lod Viewer nem tudom mennyire képes , vagy tud-e egyáltalán fémhatású rendert készíteni, minden esetre ez még nem a végleges, és jó pár dolog még felkerül rá ! :-) Ahogy haladok még majd töltök fel képeket :-) -
#39583 Nem tudom milyen foku a készültsége ennek a skinnek,de ha van mod és lehetöség rá akkor lehetne egy kicsit fémesebb hatásu a szürke rész és a világosbarna inkább már sárgába hajló árnyalatú.
Amugy teljesen jó . Van minden oldalról megfelelő referencia kép hozzá? -
Remélem elfér itt, legfőképp Molninak :-D -
#39581 @Axe
Zotya kérte, de nekem is jól jön. THX.
@Razor
Ja, azt hittem neked is pro van.
Mikör tervezed hogy jössz repülni? -
Razor18 #39580 Nekem X-52-m van, de nem a Pro változat. Amiket Te elmondtál, nekem inkább X-52 Pro-nak tűnik, mert
- LED-eket egyenként, külön-külön nem tudok kikapcsolni, az én LED-jeimet csak 3 fokozatban tudom szabályozni, de egyszerre mindet,
- LED színt váltani egyáltalán nem tudok, nekem mind KÉK
- az MFD fényerejét is csak 3 fokozatban tudom állítani, MAX-MED-OFF -
#39579 Nem emlékszem már, ki kérte ezt :
-
#39578 @Razor
-A te X-52 joy-od windows config-jában ki tudod kapcsolni a POV 1 illetve a funkcióváltó kapcsoló ledjét?
-A biztonsági fedéllel ellátott tűzgomb led színét tudod változtatni vagy csak a zöld van?
-Valamint ha lentebb veszed majdnem minimumra a gázkaron lévő mfd fényerejét akkor neked is vibrál minimálisan az mfd?
Igazából az első dolgom az volt hogy kikapcsolja a fényeket megszüntetve ezzel a korácsonyfaeffektust, de tudni szeretném a fenti dolgokat, mert máshogy emlékszem az eredeti driver-énél. -
#39577 Elvileg lesz rá egy patch a 2. kör előtt, aztán SP verziót is ki fognak adni... -
#39576 Sajnos nem volt időm repülni , összesen 2 küldetést nyomtam végig. SAM-ek voltak, villogtak, de nem tudom milyen hatékonysággal.