Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Na Véget ért a féléves számüzetésem ,de sikerrel jártam és meglett a nyelvvizsgám, igy mostmár elviekben én is tudnék párszor jönni, gyakorlatilag viszont nem nagyon leszek használható teljesen, mivel nincs trackIR Freetrack meg a kamerám miatt nem folyamatos, a második, meg most tudtam csak letesztelni a joyomat és hát történt egy kis malőr a vezetékelésemben amire nem gondoltam elötte.Mégpedig az hogy a win 32 gombot ismer fel én viszont 42 ig forrasztottam a panelre a gombokat igy a teljes gázkar gombsort nem ismeri fel .
Ezt valahogy át kell ideiglenesen hidalnom, mert ahoz hogy a vezetékelést ujraforrasszam , ahoz már a mechanikát is ujra cserélném, az meg még csak terveken létezik .
De azt tényleg megköszönném én is ha a legfontosabb beállitások és rádiozási szabályok össze lennének gyüjtve , hogyha beesik az ember egy szerverre akkor ne legyen idegen a helyzet számára és ne azzal teljen a játék eleje, hogy ezeket ujra és ujra elmondani az ujaknak.