Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Jól és szarul! Elit kis bagázs gyűlt össze, Eu század vezetője, 2 vadászpilóta, összesen 8an.
Megvolt a fasza eligazítás, felszálltunk, minden vajul ment. Én voltam a strike kötelék leadje, remegett is a kezem, hogy balomon Zaltys, a litván légierő pilótája...Rákészültünk az alacsony támadásra, az időket szorosan betartva. Kiszúrtak felettünk 2 mig21-et, az egyik 5 mérföldről tüzelt rám, Barrel roll+chaff, rakéta elhúzott mögöttem. Mögöttünk a másik két kötelék már keringőbe kezdett a migekkel. Mi a cél előtt kétfelé váltunk, hogy két irányból bombázzunk. Bombák ledobva, alattunk tüzijáték, közben migek mindenfelé az RWRen. alacsonyan fordulok vissza a célterület felé, és akkor jött a cumi ..... "BMS has stopped working" , és hát persze én hostoltam. Mindenki kitartó volt, még1x nekilendültünk, és láss csodát, ugyanott szállt el megint. Szar volt a szájízem igencsak, tekintve, hogy mindenki mndta, hogy nagyon feelinges lenne a küldetés, ha....nem fagyna meg.
Össze tudnánk gyűlni valamelyik nap 4en,vagy akár többen, hogy egy többszemélyes tesztnek vessük alá a dolgot ?