Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Én 90ben kezdtem a szimes életemet igazából a Sub Battle-lal a Gato-val, F-19-cel és a Falconnal. Az egyel :) Aztán Red BAron, és falcon 3 Aztán retaliator, tornado és a többiek :) Imádtam a DI szimjeit a SuperHornetet (hö, emberek mászkáltak a fedélzeten a hordozón) és a Hindet. Remekül szórakoztam 98 végén mikor megjelent a falcon 4. vagy öt percig töltött :) De persze megfogott az EAW, az EECH, a Gunship, az AoE meg az AoP is. Tengók a másik kedvenckéim, a silent hunter sorozat ma is él, de ott volt az Aces of the deep, FAst Attack és a többiek. Kevés nagy múltú szimünk van, a falcon 4 az egyik. Korszakos volt az IL2 is. Kár hogy a clod ennyire nem jött össze. Nem rossz, de a pecs nélkül amit már várunk egy ideje, hát hm... A rof viszont továbbra is az első vh-s szimek királya. Pár napja jött az új pecs. Most még szebb. És hangulatos. Szóval most minden korszak le van fedve :) De jöhetnek az új trónkövetelők és mutassák meg mit tudnak.