52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#39415 Én leginkább a pdf-ekből mazsoláztam ki a dolgokat, videót csak egy-kettőt néztem.
Valamilyen Falcon verzióval repültél már ? -
Razor18 #39414 Valami Krause néven fut, lehet, hogy ő vágta, de az a narrátor, akit te mondasz... -
#39413 Tyrepawn? Hát igen. 40 percig beszél valamiről, amire elég lenne 5 perc... -
#39412 tudom szégyelljem le magam, de nem tudtam eddig, hogy ez a funkció működik a bms-ben. -
Razor18 #39411 Igazándiból csak "becsületből" nézem végig egyszer a videót, de az már látszik, hogy a csávó kicsit túlságosan szájbarág mindent... -
#39410 Ez régi :))) -
Razor18 #39409 Az volt új, hogy a joy mellett kiírja, vagy az, hogy egyenként tudod őket megjeleníteni? -
#39408 DTC-t 5perc alatt elmagyarázom neked, ha feljössz TS-re vmikor, azzal nem érdemes napokat tölteni.
A vizsgaanyag komoly része inkább a repülésben merül ki mint a műszerek kezelésében meg hasonlókban. Fegyverhasználat nincs is benne pl. Viszont elég komoly szinten kell tudni köteléket repülni, különböző manőverek, flame out landing....
Múltkori cockpit orientation órán megint új felfedezést tetttem :
F-ACK gomb a cockpit bal csücskében, ha nyomogatod, jobbra a joy mellett egyenként írja ki a hibákat. -
Razor18 #39407 Eddig se szégyenlősködtem...
Az a vizsgaanyag viszont naggyon komoly!!! Nekem így nulláról - persze szabadidő függvénye - szerintem inkább hónapokba telne, mint hetekbe, hogy elfogadható szinten tudjam hozni a követelményeket...
Na mindegy, tegnap lecseréltem a havi 15 GB-os mobil stickemet 25Mb/sec-os korlátlan T-Home vezetékes netre (nagyon hasít), így végre elkezdtem "enni" a "Controls and Data Cartridge" videot. Eddig azért a Youtube nézés hamar fölette a havi kvótát, ezért is halasztgattam... -
#39406 Én részemről úgy csináltam, hogy amihez épp kedvem volt, azt kiveséztem. Az alap gépkezelést, radarmódokat érdemes előre venni, de azon felül ami épp jól esik. -
#39405 Párhuzamosan sztem, és próbálj meg mindig 1 dologra koncentrálni, pl először légi radar módok, és akkor ahhoz videók, pdf-ek, aztán próbálgatni .Miután egyet kiveséztél vmennyire, akkor jön a következő dolog.
Ha kérdésed van, azt meg tedd fel bátran. -
Razor18 #39404 Kezdésként érdemes a TE-ket egyenként végigcsinálni alapból, vagy előbb a BMS4 videókat végignézni, vagy párhuzamosan? Hogy álljak neki, ki mit javasol? A Training scriptek mindegyik TE-ben eleget segítenek? -
#39403 pl Nalis 29 rigth 3
Mud 2 left 10
Singer right 3 far
deffensive 5 o clock
mud-ot nem csak lock módnál használjuk... -
#39402 Nails - ellenséges légi radar search módban
Spike - ellenséges légi radar lock módban
Mud - ellenséges földi rakétás egység (SA) lock módban
Singer - ellenséges föld levegő rakéta indítás
Deffensive - ellenséges rakéta -
#39401 Tudja valaki hogy mi a különbség a brevity NAIL, MUD, SPIKE szavak jelentése között?
A 72-es brevity manualt olvasva én úgy értelmezem hogy ugyan azt jelentik.
nem tudom beollózni mert nem lehet másolni a szöveget.... (ennek mi értelme van?...) -
#39400 Kösz, harcos! -
#39399 Köszönjük. Hasznos cuccos. -
#39398 Painttel 2 perc alatt produkált taktikai térkép Sinaihoz :
-
#39397 jaja, aztán utána jöhet a WCT (weapons combat training) meg LPT (lead pilot training) -
#39396 Épp most akartam kérni.
Kéz és lábtörést a vizsgához.
Ha ez megvan a teljes jogú tag leszel? -
#39395 Akit esetleg érdekel mit is takar az IFT training :
IFT practical standards -
#39394 Akkor ezt megbeszéltük.
Egyébként lehet maradok repülni mivel tegnap dél óta nincs kábeltévé, így az esti meccs kérdéses lett. -
#39393 72eseknél, ja. IFT (Initial Flight Training). 2,5 órás vizsgával zárul a training. -
Razor18 #39392 A vizsga az repülés-vizsga, netán a 87-eseknél? -
#39391 A küldetés hostolását áttettem máskorra, mert nem sok időm van a héten repülni, és gyakorolnom kell a vizsgára is a dolgokat. Ettől függetlenül ma repülhetünk, gyakorolhatjuk a taktikai manővereket is, meg a kötelékben dogfightot a Sinai szerverre. Ami a brevityt illeti, szerintem ez nem vérkomolyság kérdése, a brevityvel egyszerűbb és gyorsabb a kommunikáció, szóval azt is nyomhatjuk.
Én ma kb 7től leszek. -
#39390 Szerintem már felesleges számolni hányadik korrupciós ügy, de most ez a legújabb.
-
#39389 Ha már cikk...
Gyakorlatilag egyetlen ilyen netes förmedvény oldal sem foglakozik azzal, hogy milyen korú, milyen változatú és milyen supportú a program. Kurvára nem mindegy... -
#39388 Mert ki kellett volna a fizetni az árát, ellentételezés nem volt... -
#39387 Cikk 1
Cikk 2
de a google is kiad elég sok mindent. -
#39386 Ajajjj, ezt még megbánod XDDDD -
#39385 jó kis videó. Ilyenek láttán kérdem én meg, hogy a vadászgép tendernél miért nem volt jó nekünk az F-16? -
#39384 Esti nézni való
Görög Légierő bemutatása
06:00-tól jönnek a Falconok -
#39383 akkor szerdán a 72-esekkel repüljük le az "Axe mission No.1."-et?
A rádiózással kapcsolatban +egyéb:
Nem tudom hogy itt ki mennyire "vadászpilótabuzi", illetve ki mennyire akarja vérkomolyan repülni a Falcon-t de ha gondoljátok akkor a repüléseket lehetne nyomni a brevity-vel meg a rádiózási fóniákkal, hogy legyen benne gyakorlatunk a PvP-re. (tisztelet a kivételnek ;) )
Meg mint a múltkor TS-en mondtam Axe-nak, hogy a taktikai fordulókat is lehetne gyakorolni, hogy lehessen komolyabb manővereket végezni a kötelékkel.
-
#39382 Nekem az teljesen jó. -
#39381 LOL
Én leszek kb 7től holnap, de majd pontosítunk még -
#39380 Majd a szkádlíderünk minnnyá megmondja -
#39379 engem is regelni kéne, úgyhogy arra az időre én is jönnék.
A nagy kérdés az hogy ehhez hánykor gyűljünk össze? -
#39378 Az király. Akkor este gyűlhetünk, de csak reg. erejéig tudok maradni, este csak megnézem a Portugál-Spanyol meccset, mit bénáznak össze. Ugyis csak a héten van foci, jövőhéten minden visszaáll a régi mederbe.
Vagyis mehetünk minden este repülni -
#39377 Tegnap is ennyien voltak, fájt is a szívem, hogy nem értem rá :
TS -
#39376 Archer szerintem nem alszik, hogy mindenkit tudjon regelni. Kb mindig fent van.