Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Jah. Játéktechnikai okból ekkora. Egyébként fel lehet vetni, hogy ez irrális.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
3perccel indulás elõtt már nem tudsz variálni, én már a ramp utáni állapotot is soknak tartom (~20min).
Molnibalage
Akkor már felszállt a kötelék, vagy tûl közel a felszállás idõpontja. Nincs itt semmi új, az összes Falconban ez van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Amikor változtatom a felrakott cuccokat,megjelenik a loading ablak,azt hol kell leokéztatni?Ugyanis nekem egy árva cancel gomb van csak.....igy nem valami tág a mozgásterem😛

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Hát igen, az OF-ban már nem lehet ész nélkül lövöldözni az ARH-val.

arrow19
Amúgy visszatérve arra van-e FF, tegnap este egy MIG-23-ast üldöztünk 4en, mélyen beúszott a földháttérbe mikor egyszer csak indítottak rám vadul manõvereztem próbáltam leszakítani de nem ment, kicsit csaltam megnéztem a rakétanézetet és egy AIM-120B volt valószínûleg elkóbászolt, lock nemvolt csak szerintem indítás után utánnameredt.
Molnibalage
Mármint a tankolás? Én alapból CAT III-ra váltok, hogy csökkentsem az érzékenységet.

arrow19
Igen,nem akart hazaengedni.Valaki kipróbálhatná mennyire instabil fullra rakott géppel.
Molnibalage
Mármint a kijelölt idõ után a req. relief parancsre azt mondta, hogy maradj?

Más. Szép skinecske lesz.

arrow19
Ez kb,másfél órás CAP volt a töltéssel és 3gépet lõttem le a második nap MIG-29S/SU-30MKK/IL76.
arrow19
Épp ma volt az elsõ olyan tankolásom mikor TARCAP alatt kérte az AWACS hogy maradjak, a köteléktársamat lelõtték visszamentem és tele kértem a kutastól, azt vettem észre hogy a KC-135 nehezebben csatlakozik mert csak 25°ban kitéríthetõ a boom, míg a KC-10esben 30°fokig (ez bennevan a manualban). Megközelítettem a gépet, és teljesen nyitott fékekkel sikerült a csatlakozás mivel gyengébben reagál a gázra,még annyi a bibi hogy ha fullra vagyok rakva akkor nehezebb lehet elég 1,vagy 2pötty a féken szerintem de majd kitapasztalom.
Molnibalage
Légitankolást csinált már valaki? Nem nem sikerül. Pedig az OF-ben több év refuel kihagyás után 1 perc alatt ment.

Thx

L Viper
Kb ennyit írtam volna én is, mint Balázs.
arrow19
Molnibalage
Full 3D csak F-16. Régi viszonylag szép 3D-s van F-15A/C (midig C pit), F/A-18A/C, A-10. Mirage-2000C és D. Van egy félkész MiG-29. Kb. ennyi.

A lõteret bármelyik A-G training mission-ben megtalálod.

Üdv Viper

Ez a gyakorlótér merre található a térképen,ha elérhetõ egyáltalán TE ben
A másik,amugy valahol fel van sorolva mely gépekhez van pit?Ne m találom sehol,igaz nem is keresem😛

Molnibalage
Bakker.

(Néha dumáltam vele PM-en.)

L Viper
Töltöttem még fel egy HUD-Symbology.pdf-et is (bár régebbi, de használható)

Ezt meg bonusnak: Falcon4_history.pdf

😊
L Viper
<#taps>
L Viper
Na akkor felraktam az OF raktárna pár dolgot.

Jók BMS4-hez is, tanuláshoz. A Documents mappában vannak.

Az OF noob Guide Version1 gondolom ismert azoknak, akiknek már volt fent OF.
Ami újdonság: OF_BasicTraining01.pdf és a Ramp_Start.pdf .
arrow19
1955.november 5. a tudomány pirosbetûs ünnepe!
L Viper
Na megoldódott.
Röhej, de a dátum volt a gépemen rosszul beállítva. Korrigáltam és minden megy.
L Viper
A BMS4-ben a Doksik közt a: Airport Approach & Navigation Charts-ban vannak a frekvenciák, csak baromi rossz alt+tab-ozgatni, ha kell a freki. Ezért is raktam vissza a 2D-s kabin opciót. A füzet ott a combomon 😄
Majd kinyomtatom az összest.
arrow19
Köszi! Igazából csak a South Korea chart meg a UHF/VHF adók sávjai kellettek de megtaláltam a manuálban este.De küldd át, megnézem.
L Viper
Érdekes. Nálam csak nem akar jó lenni a Mediafire.
A két zöld raktár a banner alatt és az Art of kill sem töltõdik be.
A direkt linkek meg bejönnek.
Mi a fene fogja? Bogozom tovább.

Jana csak találtam egy doksit OF-es Rampstart doksit, mindjárt átdobom privátban.
arrow19
Hehe, de rég volt...
arrow19
Random képek+SU-27AF bõl

L Viper
Sajnos letöröltem az AF-et, pedig nagyon sokáig fent volt.
L Viper
Akkor nálam van valami. Bejelentkezek és semmit nem tölt be a mappáimból.
Molnibalage
Sakcok, akinek van AF a gépén az nézze meg a kedvemért, hogy az linkelt új (?) Szu-27 skin mennyire hasonlít arra? Mert erõs a gyanúm, hogy egyformák...

Ez estebn szólok a BMS csapatnak, hogy ezt talán nem kellene beletenni...

Molnibalage
Már jó. Néha azért ott is van karbantartás.

L Viper
Mi van a Mediafire-el?
Nem érhetõek el reggel óta a raktáraink, meg az Art of Kill sem.

Most akartam pár új doksit feltenni.
z0ty4
Az utolsó amit a pilóta lát

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

L Viper
Kösz Jana ezt a jó kis hadjárat bevetést. Most nem fotózgattam, csak a 29-es kill-t kaptam le, de már csak a pamacs látszik 😄

arrow19
Molnibalage
Fura, a gépet itt sem kell vezetni útvonal repülésnél. Ha van tolóerõ, akkor megy, ahogy hagytad...

L Viper
Kicsit késõbb benézek TS-re. Kb, mint tegnap...
repvez
nekem az tetszik benne hogy tényleg bele kell nyulni a vezetésbe , mert a régi verzioknál szinte az az érzésem volt hogy utasszállitot vezetek ami robotpilotával megy.

bár nyincs rudderem igy nem tudom hogy mi a baj vele a billentyüzeten nem csinálja .

OFF:

Ha valaki képbe van inventor2011-ben az szoljon kéne kis segitség (JoeDestroy?)
L Viper
BMS teszt legyen ma is?
z0ty4
A Rudder a kisebb probléma, arra már rájöttem, hogy az NWS-T ki kell kapcsolni és akkor oké.

A nagy gáz, hogy nem repül egyenesen a gép, mindig fogni kell a joyt, és korrigálni. És ez elég idegesítõ is.

A baj tuti nem a joy-al van, mert mindíg másmerre húz. Ja és ez csak az F-16-osnál.

Egyenlõre f-15-el tanulgatom a BMS-t. Legalább jól meg lehet pakolni a gépet. <#violent>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Zoty

Próbáltad áttenni a ruddert billentyûzetre?
A stick csuszkával nekem is ordináré volt és csak a falconokban de ma már Head n sho.....izé,a billentyûn ok,felszálláskor nem farol ki.....

Boconadi
Nyomjunk be egy sört csepelen úgy sem laksz messze ha jól tudom. Pihenésképp 😊
Molnibalage
Az MF-et csak befejezem. A BMS alá dolgozás folyamatban van, de nem úgy ahogy az MF. Egyes dolgokat 99%, hogy átvesznek. Egyeseket nem. Viszont a BMS4 alá dolgozás vagy MF mod az odébb van. Várni kell, hogy legyenek értelmese 3D modellek.

Ranger822 megkeresett, hogy szájtépés helyett cselekdeni akar. A core FF DB is változhat, de az ITO2-be bizony elfogaja, amit javasolok. Felvázoltam elõtta, hogy lehet radikális és kevésbé radikális is. A nagyon radikális és az MF szintet is meghaladná, az AA rakéta kinematikai / vezérlés pontatlanságának modellezése alapkövetelmény lenne, de a SAM ellen még így sincs ötletem, mert az AI mindig hülye béne marad. ---> Tehát maradar a "minden gépre dispenser", és a "két Falcon világ modell". Egyszerûen a Falcon máshogy nem alkalmas a túl régi idõk szimulációjra.

Meg valamikor nekem is pihenni kellene már...

Boconadi
Szerintem Te is kezdj el inkább a BMS alá dolgozni
Molnibalage
Visszatértem a MolnyFalconhoz. Leteszteltem a SAM és AA rakétákat is. Lehetséges a pontatlanság modellezése. Viszont olyan sok munka, hogy ezt nem vállalom be, még a high AoA FM részt sem tervezem befejezni.

Molnibalage
3DS exporterek.

Itt.

arrow19
A tegnapi repülés:
Boconadi
Mondtam, hogy ami a videóban volt kötelék azt AI csinálja... 😊
arrow19
Nincs valakinek meg ez "101_OF_Ramp_Start.pdf" nekem a benti gépen van kinyomtattam és a pdf-et is bennthagytam, mostmeg letörölték már az oldalról,
Köszi.