Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Razor18 #38622 Balage, az általad leírtak túlnyomó részének tényszerűségéhez pillanatnyi kérdés sem fér, és ezért mindenki elismeréssel tartozik neked, púderozás nélkül. Ha viszont tényleg azt akarod, hogy a kétségtelenül jobbító szándékod eredményesen utat is találjon a programba, egy picit érdemes volna - tudom, nem egyszerű, viccen kívül mondom -, a diplomáciára is odafigyelni. Picit úgy vettem le, hogy ha nem Te adnál nekik lehetőséget arra, hogy inkább a vissza-visszatérő pikírtségeddel foglalkozzanak, mintsem az általad vázolt tényekkel, akkor nem menne el a beszélgetés ebbe az irányba, és nem éreznék picit toporzékolásnak egy-egy megnyilvánulásodat (bocs a jelzőért). Nem kéne mindent ennyire zsigerből megválaszolni, sokkal többet ront vele az ember, mint amennyit halad, elolvasás után inkább várj egy órát a válasszal, és a jelzőkkel akkor is csak óvatosan, mert így saját magadat teszed a perifériára...
Mindezt nem azért írtam le, hogy eggyel több embert sorolhass a veled kötekedni akarók sorába, pusztán csak támogató de nem elfogult külső szemlélőként gondoltam jelzem, hogy ha elhajtasz mindenkit a picsába, csak mert kisebb hévvel kezeli a Te dolgaidat, mint jómagad, az nem lesz túl produktív, pedig kár volna, ha a fejlesztéssel töltött nem kevés időd emiatt utólag kidobott energiává válna, legalábbis a "nagy F4 közösség" számára.