Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Hazafele buszon próbáltam anno kisakkozni a data linket és légitankolálst. Totál reménytelen volt. Fura angolságú mondatok, véget nem érő duma arról, hogy mi a valóság. Az, hogy a BMS4 hogyna működik, arról néha egy büdös szó sem...
A saját munkámat meg nem istenítem, mert amúgy sincs mihez mérni, mert ugyebár egyetlen magyar anyag...
Mindenesetre azért figyelemreméltól, hogy tartalmazza mindazt ~200 oldalban, amiről n+1 egymásra hajtított manual 3-4-szeres hosszabban iszonyatos redundanciával. Milyen érdekes, hogy az új Reddog féle manual kb. pont olyan hosszű mint az enyém. Ezek szerint ő is képes volt kiszűrni a sallangot és betenni a lényeget. Lám, lám...
Szó se róla az új Falcon avionikát az SP3/SP4 manual is ilyen hosszban tárgyalta és tökéletesen érhető volt a 4-5 évvel ezelőtti angolommal is. A mostani angolommal az alap BMS4 manual meg egy katyvasz. Most van én felejtettem el angolul vagy bennem van a hiba. Nem hiába terítettek a userek vörös szőnyeget Red Dog-nak a manualja miatt.
Ezért mondom azt, hogy valszeg most az az egyetlen igazán használható anyag. Csak beleolvastam, de egyből érhető volt amit írt. Egyetlen pici dolog ami nem tetszik bene, hogy igen nehezne olvasható, mert nem sorkizárt. Az én szemem arra forámra állt rá. A forma nem tökéletes, de a tartalma bizony az. Tömör, velős és nem "anekdotázgat". Ez és ez erre való és így kell használni. Ennyi.