Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Tudom hogy genyó vagyok de ebben nekem semmi új nem volt. A szoros kötelék meg a négy ujj formáció a II. világháborúval kiment a divatból. Na jó koreában még úgy ahogy ment. Vietnamban a rínókkal már lazább volt a kötelék sokkal. Mondjuk bennük már kerregett némi elektronika. :)
Ezeket már Lémisztővel is csináltuk az AF-ben. Mikor a DMZ-t elértük széthúzódtunk, addig is csak a hecc kedvéért volt szoros kötelék. De az esetek 99%-ban haza is mentünk. Igaz mi mindig betartottuk az ősi igazságot csak egy rácsapást végeztünk a célokra. Aki másodszor jön azt már várják :) Alacsonyan utánégetővel, max sebességen leszórtuk a pálya felett a durandalokat, lehetett ránk lődözni, minimális eséllyel találnak el. Azt hiszem Vipera volt ebben a rekorder (most komolyan nem emlékszem, vagy Tgabbar? ) 7 vállról indíthatót engedtek utána :) de egy sem talált. Mire mindenki megfordult és új célra tartott már ott voltam rajtuk rockeye-okkal :) Szép volt a legutolsó kidőlt táblát is felszámolta :)