• Balu0
    Balu lenne még pár kérdésem és észrevételem.

- Miért nem lehet a chaff/flare pondokat megcsinálni? A zavaró cuccoknál ha van fennt pod akkor F-16-nak van ECM-je, ha leveszed akkor meg nincs. Ez egy flag az F4Browse-ban. Akkor ezt a chaff/falre képességgel miért nem lehet eljátszani? Ha teszel fel podot akkor van, ha meg nem akkor ne legyen szórási képesség.

A Chaf/Flare szórás az exe-ben kódolt, utoljára mikor hozzá lett nyúlva , egy külső file által módosíthatóvá lett téve a dobás pozíciója. Pl.: A-10 már nem középen szórja. A ki-be kapcsolását továbbra is a gép saját adatai tartalmazzák, program futás közben nem módosítható. Felvetem mint javaslatot.

- Az AIM-9M kortársai és effeletti IR rakéták flare érzékenységei enyhénszólva túlzóak szerintem, ha hátulsó légtérből indítják őket, akkor hiába burkolom flare felhőbe a gépet, még akkor is találnak ha kifordulok alapgázzal. Szerintem ez a vicckategória. A Falkalndi háborúban ahol igen jó francia rakétákkal tüzeltek a Harrierekre, de volt rajtuk flare nem tudtak találatot elérni, fordítva viszont az AIM-9L igen jól szerepelt. A játék ez nagyon nem közelíti ezt. (Én felnyomtam az eredeti flare chance-t olyan 0.15 körülire és a fölháttér zavarását is kicsit megnöveltem, így már kicsit azért jobb a helyzet.)

Postolom a megfigyelésed Dev fórumon

- A gépágyúk tüzelési idejéről már volt asszem szó, azt is kijavítottam F4Browse-val.

Ha valamit megjavítsz, küld el az e-mailemre a módosított fileokat, meg egy szöveget hogy Pontosn! mit változtattál, és ha jó, berakjuk

- Az A-10 gépágyúja csak péncélos célok ellen hatékony. Simán kilövök vele 6-8 páncélos járművet, de "puha" célok ellen valamiért rohadtul nem ér szinte semmit hiába csapok rá jó meredeken.

ez nekem HitBox probláma gyanús.. annó én megnöveltem a gyalogosok hitbox méretét, hogy el lehessen találni őket.. lehet megint szét lett cseszve.. ránézek..

- A SZU-27-ről is írtam asszem, hogy nem kéne rajta AA-12-nek lennie. Igaz, hogy most már van ilyen gép, de elenyésző mennyiségban. Akkor inkább ne legyen rajta és sziumláljuk a '80-as éveket.

Ez kampányfüggő, én a 83' kampányt repülgetem, ott pl még 27-es sincs :) Minden kampányhoz tartozik adatbázis, ami tartalmazza az abban szereplő összes gépet/fegyverzetet. FF4-ben minden kampány modern kori, kivéve a 83'-ast. Így szerintem rendben van az AA-12. Ha nem lenne elég kacsavadászat jellege lenne a kampánynak

Most hirtelen ennyi.