• Molnibalage
    Az UI majdnem olyan instabil nálam, mint az FF-nél. Gyors kattingatásoknál úgy CTD-zik, mint állat ez is.

Én nem tudok szórakozni egy olyan játékkal, ahol a hadjárat alapjai nem működnek. Nem editált részét is most teszteltem a Rolling Fire-nek. Simán elrepültem 20 ezer lábon az északi fővárosig úgy, hogy kb. 5 SAM nem indított rám egy rakétát sem, pedig mindtől alig pár mérföldnyire voltam. A radarok megvilágítanak, de nem indítottak semmit. TE-ben meg igen. A mozgó egységek MANPAD-ja és SHORAD-ja sem megy.

A Korea 80 hadjárat editálásnál próbálkozom, de nem igazán tudok egyes hibákat kijavítani.

Mit csinál az ellenfél azon felül, hogy szinte az "ide lőj" táblát nem teszik ki...? :)
    Marad a we are so cool érzés.

Lehet, hogy a FF tája csúnyább és nincs blur, HDR és csodaszép F-16 3D modell és FM, de alapvetően működik. Ezen felül az alapegységek 3D modelljei jók. A BMS adatbázisában alapegységek 3D modellje nincs meg. M48 Chapparal, K-30, K-200, az M60 hk. T-34 modellel bír, stb. Bocs, de ez így finoman szólva kettős...