• axenet
    Tegnap reggeli csemegém :

Reggel ébredéshez kitaláltam, hogy elkezdem a Korea strong DPRK theateren ace fokozaton a kampányt, mert hogy én kemény vagyok.
    Össze is pakoltam a kis motyóm az első Barcap küldetéshez, hogy majd tisztogatok a FLOT vonal környékén. Aha, takeoff, pörög le
    számláló, majd hirtelen SCRAMBLE !! (Mindez Seosan légibázisról). Mondom az igen, gyorsak a DPRK-s srácok. Gyorsak az egy dolog,
    de hányan voltak...

Ultragyors felszállás, élesítés, és bamm a radaron 2 darab négyes kötelék egyből, mint kiderült az egyik
    SU30as, a másik 27es, szép fogás. Droidomat ráirányítottam a 27esekre, én meg a 30asokat vettem célba. fox3 x 3, majd kifordultam,
    persze a 27esek már mögöttem, mert kedves droidom örült, hogy 1 rakétát ki tudott lőni. És akkor jött a megtorlás.

3 azaz három csoda orosz rakéta vágtatott felém másodpercek alatt. Szerencsére elég messziről indultak, így full kakaón elég messze kerültem ahhoz,
    hogy kimanőverezzem őket, de az egyik kb cockpit üveget karcolta. Hajtű kanyar vissza, és akkor jött a polip effektus, ugyanis
    3 su 27essel néztem farkasszemet 8 mérföldről. Szerencsére nem csak velem voltak elfoglalva, a maradék 1 slammeremet megkostoltattam
    az egyikkel, és kb 2 pillanattal később már indult az aim9x, 90 fok élesen jobbra flareek kiséretében, majd HMCS-el ki az utolsó
    aim9 (radarral nem volt időm bemérni ) . És láss csodát, komoly tüzijáték látványa tárult elém a 3 tűzgolyóként zuhanó su27essel.

Mondanom sem kell, hogy sikerült felébrednem !