Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most van a nagy dilemme, hogy melyikbõl legyen MolnyFalcon. 2,5 hét munkáját nullázhatom le, ha átrakom az 5.4-re.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A bettesztelésbe meg kénytelen voltam kintieket is bevonni. Nekem most ment fel a cucc. Megnézem, hogy mit tud.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
megértem Hustler irását is, de miért abbol indul ki hogy a modositások miatt nem lehet simán patchelni.Aki modolttal játszik az telepitsen a teljeset aki nem modolt annak legyen meg a lehetösége csak a javitást feltenni.
Arrol nem is beszélve hogy igy mindig olyan dolgokat is bele kell tenni a patchbe ami az elözöben javitottak már, nem csak azt ami ujjonan került javitásra.A 190 mb-bol lehet csak 60mb lenne a mostani javitás az 5.53as beépitése nélkül.
nálam igy nézne ki egy telepités: 5,5+5,51+5,52+5,53+5,54 és a következö nagy verzióugrásnál kiadni egy uj alaptelepitöl 5,6 mondjuk amiben benne lenne az eddigi összes javitás plusz a uj nagyobb változtatások.
Kíváncsi vagyok, hogy mit tud. Ha megfelel, akkor lehet hogy MolnyFalcon reboot és ebbõl indulok ki újra. Ezt mndjuk nem szeretném, de ha jobb, akkor megéri.
Az FF kabinja full clickable, ez meg nem.
Feature lista angolul is jó? Angol release notes van még csak jelenleg.
ÉS igy elkerülendö az olyan észrevétel ami az eredetiben is benne van mint hiba vagy jo tulajdonság
Remélem a 3D kabint is átteszi a srác az OF-es f-16-al egyutt.A texturát meg mindenki ugy változtatja magának ahogy szeretné
A földi egységeket leszámítva már nagyon közeli állapot ahhoz, amit 1991-re tervezek. Ezzel már tényleg annyit kellene tolni, hogy látszódjon, hogy végigtolható vagy sem.
Aegan tesz az OF modellal. A modell szép, de a skin az nekem túl steril.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ma még asszem teszek fel egy beta II_b-t. Az Horneten elfelejtettem kikapcsolni az HMS-t.
Nagyon sok rendszer közvetlen funkciókkal le van szimulálva a Falconban. Ezért is tetszik jobban mint bármelyik másik szim.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ha pörgetem az MFD-n lent azt a 3 változó opciót, mivel lehet mondjuk rányomni, mert ha egérrel kell akkor nem látom értelmét a pörgetésnek.
Próbáltam nagyjából rájöttem erre arra, de azért még azt szeretném tudni, hogy 3D-s nézetben hogy lehet elõhozni azt a sárga négyzetet amivel a kapcsolókat lehet nyomogatni 2D-s kabinban?
A telepítés pont úgy megy, mint eddig. Most is csak 1991-es hadjárat megy.
A Molnyextrasban benn van az OF-es flare hang, szerintem jobb, mint az FF-es.
A Szu-27 skin "kékesítés" is benne van már.
A mixelt F-15FM-et még csekkolnom kell, hogy tényleg jól csináltam e. Elvben igen.
Ha az új FF5.5.3-as UI-t akarod, akkor a MolnyFalcon.tdf-et ír felül az extrasban levõvel.
Viszont szomorú vagyok, mert nem igazán látszik, hogy repülnétek vele. Kénytelen vagyok külföldieket is bevonni.
Lehet zoomolni 3d kabinban is,a setup advanced részben lehet beállitani azt hiszem,de lehet hogy kell valamit állitani a configban is,én is mindig szopok vele,mert elfelejtem hogy kell😊
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Legfrissebb NV driver felrak,
az FFviper.exe átnevezõdik FalconAF.exe-re
jobb click tulajdonságok/kompatibilitás futtatás rendszergazdiként
a parancsikonban az elérésben (cél) az FFvipert módosítani FalconAF-re
..\Freefalcon\FalconAF.exe -hires. , itt is leellenõrizni a rendszergazdi futásmódot.
Az új NV drivernél nem kell FalconAF profilt hozzáadni!!!
és máris anomáliamentesen fut az összes falconverzió amivel a fenti el lett követve.
MFD problema: Ahogy Repvez írta, egérrel egyszerûbb és mûködik a 3D-s nézetben is.
Ha van programozható bill kiegészítõ (saitek v. thrustmaster kieg. vagy bármi,) akkor jön Boci írása, és az összes MFD billentyû kiemelhetõ erre a kis készülékre. Ekkor közvetlenül minden gomb külön mûködik. Az alap kiosztáson a sima billentyûzeten kétkezes az elérés. (Sh+Alt+1 = RMFD1).
RMFD OSB ctrl+alt+ számsor
LMFD OSB shift+alt+számsor
Vagy a setup control résznél keresd az OSD szavakhoz társitott billentyü kombináciokat.
Már ezernyi oktató videót megnéztem, meg hasonló pdf-eket, de valami még nem világos. Pontosabban az, hogy az MFD ben hogy milyen bill. kombinációval kell rányomni az éppen kiválasztott gombra? Meg ugyebár alul azt a hármat pörgetem, de oldalt meg fent ha rá akarok valamire nyomni akkor azt hogy tehetem meg, mert ugyebár a 2D-s kabinnak vannak hátrányai e tekintetben, amiben még zoomolni sem lehet, vagy ha igen az is érdekelne.
Köszike
Köszi a linket, de sajnos ezt írja Internal Server Error
falcon16
Légyszíves küld már el hogy te honnan töltötted le
Üdv falcon 16
ahogy látom neked nvidiád van igy még ez szóba jöhet.
Amugy meg a printscreenre ha jol tudom akkor a játék mappáiban a picture mappába teszi a mentett képeket.
Nekem meg így van:"C:\Program Files\FreeFalcon5\FFViper.exe" screenshotot a jétékon belül hogy kell, mert én játék közben a print scrent lenyomtam aztán office beillesztés de semmi vagy lehet hogy nem így kellküldök de akkor írd már le hogy hogyan mert igy nekem nem müködik.És küld már el azt a címet ahonnan letöltötted a Free Falcon 5.0-t és ha letöltöm megpróbálom azzal.
Üdv falcon 16
Ja bocs de azt értem azalatt hog ypixeles hogy amikor elinditom a programot lemegy a demó aztán belép a menübe kiválasztom a küldetést aztán Take Of várok mig betölt és vibrál a képernyõ és különbözõ színü pöttyök jelennek meg de kép már nincs aztán kiírja hogy a Falcon exe hibát talált és ezért leáll, és leáll.
Üdv falcon16
D:\Games\FreeFalcon5\FFViper.exe -hires
De, ahogy írtam már, ez alapból benne van.
Ha grafikai hibád van egy screenshot ezer szónál beszédesebb.
Nem tudom hogy jól csinálom e indítóikon jobbklikk ,tulajdonságok, és ezen belül a cél után ahova kiírja hogy hová telepitette azután a z exe után ha beírom a hires szót akkor azt irja ki hogy a cél mezõben megadott elérési út érvénytelen és a FGalcon 4.0-t fel kell elõtte telepíteni mint alapjátékot, vagy nem.
Üdv:falcon16
az indito ikon tulajdonságainál ird az exe után a -hires szót és igy inditsd a játékot igy már kiválasztatod a HD felbontást is.
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket , hogy feltelepítettem a Free Falcon 5.0-t
persze ezt is windows 7 alatt és amikor elindul és ajátékban vagyok tiszta pixeles a képernyõ, amúgy a videókártyám GTX260 Asus, gondolom ennél a programnál nem kell elõre feltelepíteni a Falcon 4.0-t és nem tudom mi lehet ennek a pixelesedésnek az oka vagy lehet hogy vissza kell térjek a VISTA-ra ,Vagy netán az XP-re.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Üdv:falcon 16
Diesel Dognak repülõs témákat vázoltam fel, klasszikus motívumokkal. Sötétebb háttérszín, fémes megjeleneés, felvarrók, század emblémák, stb
Az avatar eszembe se jutott, mint lehetõség. Nem is tudtam, hogy lehet ilyet.
Más:
Hustler ezt pont egy hete irta:
This is all the change log your going to get for now.
New .exe.
Lots of new tiles.
Massive data base changes.
Re-visited campaigns.
It's all being tested now and unless things fall totally apart, you'll have it in a week or less.
ugyhogy valami várhato mostanában.
Egyébként azon gondolkodtam, hogy mivel már nem kell az alap falcon a játék müködéséhez telepiteni, igy már neki lehetne állni az exét is birizgálni ugy mint az ED-teszi.
Mert a BS és az A10 is lényegében ugyan arra a kodra épül mint az alap lockon csak már nem az ubi rendelkezik felette.
(A TD oldala nagyon nem tetszik nekem. Se színre, se elrendezésre.)
Néha néha szoktam gurulni az elsõvel. Kíváncsian várom a második részt is.
Megyen benne a TrackIR a belsõ nézetében (csak úgy vezetek). Ütõs úgy használni a tükröket.
Nekem is tetszik a stílusa a fórumnak, csak paszteszínû kerettel jobb lenne.
A fehér hátterü mostaninál sztem sokkal szemkimélöbb hogy nem égeti ki a retinámat a monitor.
egyébbként csak egy ötlet volt nem mondtam egy szoval sem hogy ilyennek kell lenni
sztem egy hasonlo az bejovös lenne, persze repülös háttérrel és hasonlo sinekkel forum style
pluszba még hogy lehessen avatar képet betenni mint itt: