Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nálam a "És ennek mi értelme van?" verte ki a biztosítékot, ezt úgy írtad mintha leszarnád hogy ki mit csinál csak az a lényeg hogy neked nem jön be mert másak a modellező értékek a SAM-ek impotensek és amúgyis egy szar az egész. Így volt ez a Freefalcon idején is egy ideig védted az FFeseket de utánna te is feladtad. Folyamatosan hangoztatod hogy de kár hogy nincs multi meg nincs 4-5ember MINT RÉGEN akivel lehetne multizni, most végre van. Ennek kéne örülni szerintem hogy kezd megint kialakulni egy közösség nem savazni a másikat mert egy idő után elmegy a kedve az egésztől. Szerintem csak elvesztél a számok világában meg az adathalmazban, de neked ez jelenti a boldogságot, nekem meg az hogy pár sráccal összeállunk és gyakorlunk. Számtalan helyen (OF,FF,BMS) leírtad, mégsem került bele a sehova a db javaslataid (ami szerintem is jobban fedi a realitást) amik a Molnyfalconban bennevoltak de mégsem terjedtek el sehol ezek után énis joggal tehetném fel a kérdést a te szabadidős tevékenységedre:
"És ennek mi értelme van?"