Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz papa,az uj háttérképem:)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

z0ty4
Meghát :)

Csak Ez a skin benne legyen

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

JoeDestroy
Tegyed fel és jól megnézzük :))

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Nem lesz telepítõ, mert Khronik annak ellenre, hogy felajánlotta egyetlen PM-re sem válaszolt az elmúlt 1,5 hónapban... :(

Másolgatni kell majd és egy sort betenni a theater.lst-be. Ha valaki HiTexet akar használni vagy Aeyes pitet, akkor lesz picit gázosabb, de nem sokkal.

Méretre nem lesz túl nagy sõt, lehet hogy alig 50 MB fullos tömörítéssel az egész. A 150 megás DB-t összenyomja 30-ra a 7zip. Ehhez jön nyersen 20 MB UI + 1 mega simdata + egy TGA kép.

Annyi lesz még a feladat, hogy a meglevõ KoreaObj mappát meg kell duplázni, hogy a modelleken legyen textúra. Csak így tudam a rack editet megcsinálni.

Ezzel viszont bónuszban azt éred el, hogy független lesz a MolnyFalcon textúra kiosztása a többitõl. Ez pl. azért is jó, mert a fekete-fehér Szu-27 soha nem létezett, de hadjáratban az az alapskin asszem. Lesz egy dds is mellékelve, amivel felülírva megszûntethetõ ez a hiba (?).
Stingray_six anno ígért '80-as évek F-14 skineket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

z0ty4
Király. A telepítõ mekkora lesz ?

Molnibalage
Akkora ma és holnap igyekszem belehúzni és befejezni az összes gép loadoutját. Az eddigi hadjárat tesztekhez csak töröltem szinte az összes MANPAD és SHORAD-ot kék oldalról, hogy lássam mi lesz. Határozottaj jobb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

z0ty4
helyes. remélem 1-2 ember még ráér. Bátyám csak jövõhét vasárnap jön haza (de akkor sokáig) addig nekem jó.

még másfél hétig EÜ szabin vagyok, lenne idõn tesztelgetni!
z0ty4
Jöhet. Ha lesz idõ, és ember nézhetünk vele 1 multit is.

Molnibalage
Skacok, akarjátok betatesztelni a MolnyFalcon-t? Hétvégén van rá esély, hogy ki tudok adni nektek egy "valamennyire kész" verziót. A teszt célja annak megállapítása lenne, hogy stabil -e, van e FPS gond és az, hogy mennyire érezni az újradefiniált battalionok hatását.

A hadjáratok lényegében 5.3-as hadjáratok, "csak" más adattal lesznek feltöltve. Tehát nem lesz még új OOB sem, sem új repszázadok, vagy alig.

Molnibalage

L Viper
No igen. Van ennek is lelki világa :-))
Molnibalage
És, ha nem indul, akkor törölje le az into moviet. :)

L Viper
Az alap AF-et, miután feltelepíted tedd rá az 1.013-as javítást innen.
Utána Reboot, majd a játék menüjében kapcsold ki a netes frissítést.
(Setup-Update Check-Never)
Molnibalage
Bármelyik torrent verzió jó szerintem. Igazság szeritn az AF multizáson kívül semmire sem jó. Totálisan elavult.

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket hogy honnan lehet jól letölteni az Allied Forct-t, mert én leteöltöttem de amikor indul valami regisztrációt vagy mit kér , el is indul de nem sokáig , vagyis ha az internet kapcsolatot megszakítom nem mûködik .
Segítségeteket elõre is köszönöm.

Üdv:falcon 16
Molnibalage
Hírek. Az MF adatbázisát nem sikerül még összerakni, de lassan tényleg készen lesz. Addig is leteszteltem pár dolgot. Sajnos nem tökéletes a cucc. Hiába van lenullázva a vörös oldalon több fegyver is, mégis néha hajlamos az MI rátenni olyat, amibõl 0-nak kellene lenni. Alapvetõen azért jobb.

A Szu-27 gépek pl. faszán repülnek mixelt R-27 légiharc rakéta fegyverzettel és a SEAD Su-24 gépeken van radargyilkos rakéta és CBU is, stb.

Lerepültem egy hosszú bevetést, fatális hiba nem volt, CTD sem volt.

Molnibalage
Tacedittek lehet megbabrálni, de kezdõként ez nem olyan egyszerû. Azért nem tudod variálin már, mert a gépek a levegõben vannak.

Az alap training mission-ök szerintem semmire sem jók azért, mert ez end mission esetén sem kapsz kiértékelés, így elég nehéz megmondani, hogy mit csináltál jól vagy rosszl. Az AF-ben az ACMI mûködik, de FF-ben Tacview és exportáló progi kell hozzá.

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy a Falcon4.0-ban, ill. az Allied force-ban a traning menüben ha kiválasztok egy feladatot és aztán a munitions-nál megváltoztatom a gép fegyverzetét mégsem az a felszerelés van rajta amit én akartam, hogyan lehet ezt megoldani, ha egyáltalán meg lehet.
Segítségeteket elõre is köszönöm !!

Üdv:falcon16
Repvez
A házban jó a szellõzés?
Vagy azt nézted már a ventillátor nem e forditva van?Engem félévig szivattak az AMD sek,vagy a magyar köcsögök,akik összeszerelték,ugyani az egybe vett gépnél nem elég hogy kicsi volt a ventilotyó,de forditva is volt.Az csinált ilyen fagyásokat igaz CPU vonalon.
Vagy maga a hûtõborda jól van feltéve?
Nem igaz hogy az ARMA pont a videokarit recsenti igy meg.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
Skacok, lehet továbbra is témát küldeni az új és szebb fórum kinézethez. A banner lehet, hogy ma lecserélõdik.

Molnibalage
Némi bûvészkedéssel végre sikerült ezt elérni.

Van végre nagy légellenállású FAB-500 és a régi FAB-500 M64 is. Az elõbbibõl mehet kettõ egymás mögé az módosított rack-re.

Molnibalage
Rövid helyzetjelentés a MolnyFalconról. Kb. 28 gép HP editálása van még hátra és kb. 15 zászlóalj belövése és elvben össze van rakva a cucc! :)

repvez
nekem 10 perc arma2 után lett ez :
Molnibalage
Nekem úgy, hogy most fut hátul a CIV IV úgy 45 fokos a GPU az Aida 64 (vagy mi a neve) szerint. A CPU az, ami felmegy 70-75 fokra.

repvez
az a bajom hogy látszolag egyik sem , mivel a ventilátor pörög és a ventilátor sebességét is tudom vezérelni manuális modba.
Csak 100% ventifordulatnál nem igen lehet megmaradni a gép mellett és ugy is olyan 75 fok körül van üresjáratba, másnak meg 35%on megy terhelés alatt.
Gundark 1 1
Soha nem volt gondom komolyabb videokártya alaphûtõjével. Pedig nem egyet raktam bele gépekbe. Repvez, az a kérdés hogy a hûtõ szállt-e el, vagy a hûtés vezérlése. Egyik sem nagy öröm.

Én csak év vége fel tervezem hogy gépet váltok. És elõször AMD-re intelrõl. (legalábbis az itthoni gépen:) Addig elzörgök a kis 7400es procimmal meg a 4 giga rammal. No meg új valami lesz majd a 9800as GT helyett is. Sok szépet láttam mostanában, csak gyõzze az ember megfizetni.
Molnibalage
Gyakorlatilag minden alaphûtõ egy hajítófát sem ér. Mondom, volt pofájuk eladni a VGA-t olyna hûtõvel, ami a könnyített helyzetben sem mûködött. 1-2 perc után túlmelegedett levett ház oldallal miniálisra levett VGA beállítással. Gyakorlatilag megzsarolnak, hogy vegyél hûtõt...

repvez
Én is néztem a VGA hütöket,de már nem akarok pénz ölni erre a VGA-ra, mert nem fogom tudni többért eladni a VGA-t ha uj hütö van rajta vagy ha csak az eredeti.
Bocs, mostmár aida64 az új változat neve.

Molnibalage
Skacok, a Balkánnal repült valaki az elmúlt két hétben? Tapasztalatok?

Sziasztok,

nem akarnám kitalálni a csõbe a lyukat, de pár k Ft-ért pöpec VGA meg procihûtõket lehet kapni. Az everest nevû progi meg asszem a lényegesebb hõmérsékleteket kiírja a Sys Tray-be.

Molnibalage
Nekem sajnos nincs hõmérõm - igen, egy 2,5 éve 60k-s VGA-n nincs hõmérõ! - de tapintásra hûtõ olyan 60-70 fok lehet. Éget. A ház oldala fent sincs...

repvez
addig rendben van hogy használja a gép , de ezek a höfökök nem normálisak, mert a legtöbb embernél ugyan ez a kártya teljes terhelésen a VGA hütö 40%-os fordulat mellett olyan 60-70fok körül mozog, üresjáratban meg 50körül.
szemben az én értékeimmel, arrol nem is beszélve hogy az megint nem normális hogy nem tudok játszani a géppel mert kikapcsol pár perc után.
Pedig egy plusz 12cm-es venti is hüti a házat kersztül.
repvez
nekem 3 éve van már meg a x2 4000+ proci 2gb ddr2es rammal és nálam a studiomax 160ezer polynál már leesik 1-2 fps alá szerkesztésnél.
Bár már nagyon ráférne egy friss telepités a gépemre lehet csak azért van ez , de a 2ghz is kevés már amit a proci tud.
JoeDestroy
Repvez.
Az intel azóta kiadta az 1356 lábas foglalatot, és a következõ generációs procit. Szóval a Core i5, i7, egyes régi modelljeit is kifuttatja.
Még nekem is az LG775 foglalatban üzemelõ Q9650-em van, már 2 éve, de szerintem még marad vagy 2 évig. 8GB-ig bõvítettem a memót, és a win7x64 szinte szárnyal. Most csináltam Inventorral egy komplett kisebb marógép tervét (~100 alkatrész összeállítása), és meg sem reccent munka közben.
Ha lesz egy kis idõm, az FSX-et is visszarakom egy próbára :)

Külön öröm hogy hiba nélkül fut a rendszeren az összes Falcon <#nevetes1>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Az egyik gépben E8400 (az ugyanez, csak 3GHz alapórajellel) van itthon, ATI 3870X2-vel. Jól megy vele az OF.
Hadjárat elején 30-40 FPS volt.
Gigabyte (Intel) 945DQ6 lapba van szerelve DDR2 rammal.

Molnibalage
Azért melegszik, mert használja a gép. A legtöbb videókari hûtése alapjáraton nem elégséges. Az én videókarim alap hûtése télen, levett gépház oldallal sem volt elég...

A gép meg most is elég. A zsírúj játék is elmegy rajta, csak a Falcon miatt veszek új CPU. Elég vicces...

repvez
nekem mindegy,de én ha már pénzt adok ki gépfejlesztésre akkor inkább egy kicsivel többet fizetek és akkor elvagyok vele 3 évig minthogy egy régi rendszerbe öljek bele ugyan annyit ami 1 év után ismét fejlesztésre szorul.
Amugy most én is hasonló cipöbe járok, de még kivárok, mert nem tudom hogy mi lenne a jobb választás, ha alaplap+proci+ram csere lenne a mostani 4850es VGA-val vagy csak VGA csere a mostani rendszerrel.
A dilemmámat tovább növeli hogy nem tudom miért melegszik a VGA-m.
Alapjáraton 83fokos egy komolyabb játéknál 20 perc után kikapcsol mert eléri a 100fokot ami a védelem miatt leállitja a gépet.
Molnibalage
Ehhez új RAM is kell a hardever fórumban olvasottak szerint. Az meg már kvázi új gép. A RAM + alaplap alsó hangon lenne vagy 60-70k ahogy látom. Ennyit nem akarok rá költeni. A négymagot úgysem használja ki szinte semmi, nemhogy a Falcon. A cél a max. cache és magas órajel. Ezt tudka az E8xxx is. :)

repvez
nem vagyok nagyon otthon az intel vonalon, mindig AMD procim volt, de sztem ugyan ezért a pénzért tudnál venni egy ilyet
i5 3,20
és egy kis ráfizetéssel még majdnem kijön az 50bol egy uj lap is hozzá.

DE AMD-böl 50bol biztosan kijön egy 4magos 3,20 phenomII +alaplap kombó
Molnibalage
Van ilyenje valakinek itt?

Asszem egy ilyenre cserélem majd le a mostani E7300-asomat. Ha ezen se lesz jó FPS OF alatt - ha egyszer lesz BMS4.0, de FF alatt sem árt - akkor tökönszúrom magam. :)

Molnibalage
Hírek.

A DB összerakással szépen haladok. Hétvégén szerintem készen lesz.

TE modul használhatóbb lesz annak ellenére, hogy 5.3-at használok, mert nincsenek totálisan szétesve a választható egységek a különbözõ "fülek" alatt, ami az 5.5 óta gond.

Készülget a relese notes is. Nagyjából összefoglalva ezt tudja majd a cucc. (Bocs az angolért)

•Upgraded missile flight models Russian SAMs based on real data. Their characteristics based on sources and data the creators of the SAM Simulator.

•Tweaked engagement range for Russian SAM and some blue SAM were tweaked too.

•Tweaked missile data, this covers air to air, air to ground and SAM either on both sides.

•Reworked SAM batteries and ground troop inventories.

•Strongly upgraded hardpoint configuration for Russian jets.

•New rack configuration on Russian fighters & bombers, some blue jets also got rack improvements.

•Fixed hardpoint locations on Su-24M and MiG-27.

•Fixed Russian laser guided bombs, KAB-1500L (both) and KAB-500L are fixed.

•Upgraded dispenser locations and decoy quantities, mostly on Russian aircraft.

•Reworked radar and infra red seeker properties.

•Slight AI behavior changes. Certain aircraft are able to use some bombs at low or at lower altitude than previously.

•Redefined battalion movement speed.

•Tweaked campaigns according to the early, middle and very late of ’80s.

•Tweaked squadron stores according to ’80s.

•Changed squadron role scores for many squadrons.

•New missiles in database, introducing AIM-9L and AIM-9S.

•Introducing the MiG-23MLD.

•Upgraded rack confiugration for Tornado strike fighters.

•Upgraded JP-233 modeling for Tornados.

•Tweaked CBUs, smaller CBUs are less effective than biggers.

•Different ECM effectivness on some aircraft. Latest aircaft and bigger bombers have stronger ECM.

In short this means about 70 missile flight model and weight adjustments, 40 modified battalion inventroy, 50 radar and IR seeker data changes

L Viper
FSX-hez lehet készíteni "harcos" kiegeket. Van több is.
Ez is egy jó mod.
Molnibalage
Ez a cucc külön fizikai modellezést is kapott?

Lehet már lövöldözni egymásra?

Molnibalage
OF4.8 fejlesztések.

Mit ne mondjak, szeritnem nem erre - további FPS killer effektekre - kellene a hangsúlyt helyezni...

Molnibalage
No, tegnap elkedztem. Nem akarom elkiabálni, de elvben gyorsabban megy, mint hittem!

A battalionok állománya az, ami bekavarhat a nehézség szempontjából, mert az, hogy hogyan viselkednek hadjáratban, az teljesen akkor derül ki, ha bekerülnek. Egy biztos. Nem lesznek csapatlégvédelem nélküliek, mint most. Ha megnézitek a hadjáratokat, akkor faék egyszerûségû battalionok vannak. 100% harcskocsi vagy közel 100% hk. IFV/APC.

Az egész titka az, hogy hogyan dugjam el a légvédelmet. :)

Röviden, egyelõre bõven tarhatónak tûnik a március elsõ hete. <#vigyor2>

L Viper
Balázs ez, tényleg pöpec lett <#eljen>