Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z0ty4
Úgy érzem nem nézted Balázs oktató videóit. Nézd meg õket és minden okés lesz.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Mert a CCIP az optikai célzó mód, a radarral olyankor semmit sem tudsz csinálni.

A váltás úgy megy, hogy többször nyomod a backspace-t.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket hogy az Allied Forc-ban amikor az á billentyûvel átváltok CCIP módba akkor a radar nem olyan lessz mint CCRP módban és nem igazán tudom hogy mit fogjak be mert nem látok semmit. Ill. ebben a CCIP módban a HUD jobb alsó sarában ugyanúgy számlál visszafelé mintha lézervezérlésü bomba lenne a gépen.Aminek szerintem nem kellene mert ebben a módban én döntöm el hogy mikor oldom ki a bombát/de lehet hogy tévedek/.
És azt sem tudom hogy amikor a levegõ föld elleni fegyverekre váltok jelen esetben a bombákra akkor a bombák között hogy tudok választani ha pl két típusu bomba van a gépen.Mert a levegõ levegõ típusu fegyverek közül az Enter segítségével tudok szelektálni ,de a levegõ föld típusuaknál passz.
Segítségeteket elõre is köszönöm!!!!!!!!

Üdv:falcon16
z0ty4
Ebéd utáni pihenés? tõlem ok

JoeDestroy
Vasárnap délután, estefelé lenne jó 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

z0ty4
Tõlem bohóckodhatunk egyet este, én benne vagyok.

Molnibalage
Ha MolnyFalcon kész, akkor lehet róla szó. Karácsonykor elsikkadt. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
<#finom> Hmmm de szép is a kici delta
JoeDestroy
Ettõl a viditõl kedvem lett egy kis funfalconhoz 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Az KAB bombák közül már az összes mûködik. 😊

Kösz papa,az uj háttérképem😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

z0ty4
Meghát 😊

Csak Ez a skin benne legyen

JoeDestroy
Tegyed fel és jól megnézzük 😊)

Molnibalage
Nem lesz telepítõ, mert Khronik annak ellenre, hogy felajánlotta egyetlen PM-re sem válaszolt az elmúlt 1,5 hónapban... 😞

Másolgatni kell majd és egy sort betenni a theater.lst-be. Ha valaki HiTexet akar használni vagy Aeyes pitet, akkor lesz picit gázosabb, de nem sokkal.

Méretre nem lesz túl nagy sõt, lehet hogy alig 50 MB fullos tömörítéssel az egész. A 150 megás DB-t összenyomja 30-ra a 7zip. Ehhez jön nyersen 20 MB UI + 1 mega simdata + egy TGA kép.

Annyi lesz még a feladat, hogy a meglevõ KoreaObj mappát meg kell duplázni, hogy a modelleken legyen textúra. Csak így tudam a rack editet megcsinálni.

Ezzel viszont bónuszban azt éred el, hogy független lesz a MolnyFalcon textúra kiosztása a többitõl. Ez pl. azért is jó, mert a fekete-fehér Szu-27 soha nem létezett, de hadjáratban az az alapskin asszem. Lesz egy dds is mellékelve, amivel felülírva megszûntethetõ ez a hiba (?).
Stingray_six anno ígért '80-as évek F-14 skineket.

z0ty4
Király. A telepítõ mekkora lesz ?

Molnibalage
Akkora ma és holnap igyekszem belehúzni és befejezni az összes gép loadoutját. Az eddigi hadjárat tesztekhez csak töröltem szinte az összes MANPAD és SHORAD-ot kék oldalról, hogy lássam mi lesz. Határozottaj jobb.

z0ty4
helyes. remélem 1-2 ember még ráér. Bátyám csak jövõhét vasárnap jön haza (de akkor sokáig) addig nekem jó.

még másfél hétig EÜ szabin vagyok, lenne idõn tesztelgetni!
z0ty4
Jöhet. Ha lesz idõ, és ember nézhetünk vele 1 multit is.

Molnibalage
Skacok, akarjátok betatesztelni a MolnyFalcon-t? Hétvégén van rá esély, hogy ki tudok adni nektek egy "valamennyire kész" verziót. A teszt célja annak megállapítása lenne, hogy stabil -e, van e FPS gond és az, hogy mennyire érezni az újradefiniált battalionok hatását.

A hadjáratok lényegében 5.3-as hadjáratok, "csak" más adattal lesznek feltöltve. Tehát nem lesz még új OOB sem, sem új repszázadok, vagy alig.

Molnibalage

L Viper
No igen. Van ennek is lelki világa :-))
Molnibalage
És, ha nem indul, akkor törölje le az into moviet. 😊

L Viper
Az alap AF-et, miután feltelepíted tedd rá az 1.013-as javítást innen.
Utána Reboot, majd a játék menüjében kapcsold ki a netes frissítést.
(Setup-Update Check-Never)
Molnibalage
Bármelyik torrent verzió jó szerintem. Igazság szeritn az AF multizáson kívül semmire sem jó. Totálisan elavult.

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket hogy honnan lehet jól letölteni az Allied Forct-t, mert én leteöltöttem de amikor indul valami regisztrációt vagy mit kér , el is indul de nem sokáig , vagyis ha az internet kapcsolatot megszakítom nem mûködik .
Segítségeteket elõre is köszönöm.

Üdv:falcon 16
Molnibalage
Hírek. Az MF adatbázisát nem sikerül még összerakni, de lassan tényleg készen lesz. Addig is leteszteltem pár dolgot. Sajnos nem tökéletes a cucc. Hiába van lenullázva a vörös oldalon több fegyver is, mégis néha hajlamos az MI rátenni olyat, amibõl 0-nak kellene lenni. Alapvetõen azért jobb.

A Szu-27 gépek pl. faszán repülnek mixelt R-27 légiharc rakéta fegyverzettel és a SEAD Su-24 gépeken van radargyilkos rakéta és CBU is, stb.

Lerepültem egy hosszú bevetést, fatális hiba nem volt, CTD sem volt.

Molnibalage
Tacedittek lehet megbabrálni, de kezdõként ez nem olyan egyszerû. Azért nem tudod variálin már, mert a gépek a levegõben vannak.

Az alap training mission-ök szerintem semmire sem jók azért, mert ez end mission esetén sem kapsz kiértékelés, így elég nehéz megmondani, hogy mit csináltál jól vagy rosszl. Az AF-ben az ACMI mûködik, de FF-ben Tacview és exportáló progi kell hozzá.

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy a Falcon4.0-ban, ill. az Allied force-ban a traning menüben ha kiválasztok egy feladatot és aztán a munitions-nál megváltoztatom a gép fegyverzetét mégsem az a felszerelés van rajta amit én akartam, hogyan lehet ezt megoldani, ha egyáltalán meg lehet.
Segítségeteket elõre is köszönöm !!

Üdv:falcon16
Repvez
A házban jó a szellõzés?
Vagy azt nézted már a ventillátor nem e forditva van?Engem félévig szivattak az AMD sek,vagy a magyar köcsögök,akik összeszerelték,ugyani az egybe vett gépnél nem elég hogy kicsi volt a ventilotyó,de forditva is volt.Az csinált ilyen fagyásokat igaz CPU vonalon.
Vagy maga a hûtõborda jól van feltéve?
Nem igaz hogy az ARMA pont a videokarit recsenti igy meg.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
Skacok, lehet továbbra is témát küldeni az új és szebb fórum kinézethez. A banner lehet, hogy ma lecserélõdik.

Molnibalage
Némi bûvészkedéssel végre sikerült ezt elérni.

Van végre nagy légellenállású FAB-500 és a régi FAB-500 M64 is. Az elõbbibõl mehet kettõ egymás mögé az módosított rack-re.

Molnibalage
Rövid helyzetjelentés a MolnyFalconról. Kb. 28 gép HP editálása van még hátra és kb. 15 zászlóalj belövése és elvben össze van rakva a cucc! 😊

repvez
nekem 10 perc arma2 után lett ez :
Molnibalage
Nekem úgy, hogy most fut hátul a CIV IV úgy 45 fokos a GPU az Aida 64 (vagy mi a neve) szerint. A CPU az, ami felmegy 70-75 fokra.

repvez
az a bajom hogy látszolag egyik sem , mivel a ventilátor pörög és a ventilátor sebességét is tudom vezérelni manuális modba.
Csak 100% ventifordulatnál nem igen lehet megmaradni a gép mellett és ugy is olyan 75 fok körül van üresjáratba, másnak meg 35%on megy terhelés alatt.
Gundark 1 1
Soha nem volt gondom komolyabb videokártya alaphûtõjével. Pedig nem egyet raktam bele gépekbe. Repvez, az a kérdés hogy a hûtõ szállt-e el, vagy a hûtés vezérlése. Egyik sem nagy öröm.

Én csak év vége fel tervezem hogy gépet váltok. És elõször AMD-re intelrõl. (legalábbis az itthoni gépen😊 Addig elzörgök a kis 7400es procimmal meg a 4 giga rammal. No meg új valami lesz majd a 9800as GT helyett is. Sok szépet láttam mostanában, csak gyõzze az ember megfizetni.
Molnibalage
Gyakorlatilag minden alaphûtõ egy hajítófát sem ér. Mondom, volt pofájuk eladni a VGA-t olyna hûtõvel, ami a könnyített helyzetben sem mûködött. 1-2 perc után túlmelegedett levett ház oldallal miniálisra levett VGA beállítással. Gyakorlatilag megzsarolnak, hogy vegyél hûtõt...

repvez
Én is néztem a VGA hütöket,de már nem akarok pénz ölni erre a VGA-ra, mert nem fogom tudni többért eladni a VGA-t ha uj hütö van rajta vagy ha csak az eredeti.
Bocs, mostmár aida64 az új változat neve.

Molnibalage
Skacok, a Balkánnal repült valaki az elmúlt két hétben? Tapasztalatok?

Sziasztok,

nem akarnám kitalálni a csõbe a lyukat, de pár k Ft-ért pöpec VGA meg procihûtõket lehet kapni. Az everest nevû progi meg asszem a lényegesebb hõmérsékleteket kiírja a Sys Tray-be.

Molnibalage
Nekem sajnos nincs hõmérõm - igen, egy 2,5 éve 60k-s VGA-n nincs hõmérõ! - de tapintásra hûtõ olyan 60-70 fok lehet. Éget. A ház oldala fent sincs...

repvez
addig rendben van hogy használja a gép , de ezek a höfökök nem normálisak, mert a legtöbb embernél ugyan ez a kártya teljes terhelésen a VGA hütö 40%-os fordulat mellett olyan 60-70fok körül mozog, üresjáratban meg 50körül.
szemben az én értékeimmel, arrol nem is beszélve hogy az megint nem normális hogy nem tudok játszani a géppel mert kikapcsol pár perc után.
Pedig egy plusz 12cm-es venti is hüti a házat kersztül.
repvez
nekem 3 éve van már meg a x2 4000+ proci 2gb ddr2es rammal és nálam a studiomax 160ezer polynál már leesik 1-2 fps alá szerkesztésnél.
Bár már nagyon ráférne egy friss telepités a gépemre lehet csak azért van ez , de a 2ghz is kevés már amit a proci tud.
JoeDestroy
Repvez.
Az intel azóta kiadta az 1356 lábas foglalatot, és a következõ generációs procit. Szóval a Core i5, i7, egyes régi modelljeit is kifuttatja.
Még nekem is az LG775 foglalatban üzemelõ Q9650-em van, már 2 éve, de szerintem még marad vagy 2 évig. 8GB-ig bõvítettem a memót, és a win7x64 szinte szárnyal. Most csináltam Inventorral egy komplett kisebb marógép tervét (~100 alkatrész összeállítása), és meg sem reccent munka közben.
Ha lesz egy kis idõm, az FSX-et is visszarakom egy próbára 😊

Külön öröm hogy hiba nélkül fut a rendszeren az összes Falcon <#nevetes1>

JoeDestroy
Az egyik gépben E8400 (az ugyanez, csak 3GHz alapórajellel) van itthon, ATI 3870X2-vel. Jól megy vele az OF.
Hadjárat elején 30-40 FPS volt.
Gigabyte (Intel) 945DQ6 lapba van szerelve DDR2 rammal.

Molnibalage
Azért melegszik, mert használja a gép. A legtöbb videókari hûtése alapjáraton nem elégséges. Az én videókarim alap hûtése télen, levett gépház oldallal sem volt elég...

A gép meg most is elég. A zsírúj játék is elmegy rajta, csak a Falcon miatt veszek új CPU. Elég vicces...