• Molnibalage
    Itt azért mosolygok egy nagyot... Az egymáshoz közel való repülés azt jelenti, hogy 2-3 km-re és nem azt, hogy 2-300 méterre.

Az oktatófilmjeimből és a HTKA-s cikkemből neked azt jön le, hogy ennyire noob vagyok? Kár...:(

Egymás légterének figyelése miatt szükséges a közel repülés meg manőverező légihar előtt. BVR harc estén kifejezetten értelmetlen, ahogy nagy területű SEAD lefogás esetén sincs túl sok értelme.

Számtalan olyan taktikai helyzet van, amikor az "egymás seggében repkedést" nem követeli meg semmi. A MiG-31 gépek sem úgy fésülték át volna a tajgát, hogy egymás mellett repkednek...

Fúú te, akkor majd játszunk vele akkor ha benne lesznek a bugfixeid, addig nem játszunk vele. Köszi.

Éppan azért mondtam, hogy becsülöm ezeket az embereket. Múltkor próbáltam repülni, de teljesen frusztráló volt, hogy a béna ellen semmit sem tud csinálni. Mindehol full AMRAAM vadász vs. 1000 éves DPRK gépek, alap SAM-ek vagy nem működnek rendesen vagy simán impontensek a modellező értékek miatt, MANPAD/SHORAD mozgó egységeknél nem megy.

Mikor megcsináltam az összehasonlító tesztet a BMS4 és FF5 SAM viselkedés között megdöbbentett, hogy mennyire más (nehezebb), mint a BMS4 teljesen impotens rendszerei. Így én nem tudom élvezni a játékot, mikor TUDOM, hogy a szerencsétlen ellen tehetlen ellenem. Azon felül mivel nincs kivívás a skilljeim is teljesen elkopnak. Egyet reppentem a MolnyFalconnal és csak lestm, hogy hogyan rúgták szét a seggem...