• Molnibalage
    Én is ezért favorizálom a 80-as évek hangulatát, mert arról volt adat és nem olyan "we are so cool hangulatú, főleg F-16A-n repülve.). A probléma az, hogy még az én kicsit lebutított értékű rakétáim ellen sincs sok esélye az AI-nak. Aporó, F-16A kabin soha nem lesz? :(

Az AA-12-őt meg valamiért bénán használja az AI, nem követi rendesen a célt és mikor én használom akkor is fura. (majd még tesztelem a kicsikét) Nem mitha repkednék ilyen ilyen fegyverzetű gépek ellen túl gyakran, csak tesztelésnél vettem észre. Soroljak még pár bugot?

- Gyakorlatilag az összes orosz típusnak túl gyorsan fogy a gépágyúlőszere. A MIG-29 és SU-27-nek kb. 3 sec-re elegendő lőszere van. Ez F4Browse-val pillanatok alatt javítható. (Tudtommal a tüzelési sebesség kb. 23-26 lőszer/sec és 150-es készlet van.)

- A chaff/flare mennyiségekkel meg sokszor elég irreálisak. Asszem egyes francia gépeknél van kb. 1:10 arány az egyik javára. Elég hihetetlennek tartom. Sajnos a csalik mennyiségéről csak a SZU-27 esetében találtam adatot, ott 32 db flare-t adtak meg. Ez a része nagyon kidolgozatlan a játéknak. pl.: A MIG-23-on isd van asszem, holott valóságban csak az MLD verzión volt, az meg nincs is a játékban.
    (Egyébéknt ha egy gép 2 db vagy 4 db flare-t dob ki, mint az A-10 vagy utóbbira példa a SZU-25, akkor az csak grafikailag 4db vagy a rakéta érzékenységénél is 4 db-bal számol?)

- Itt még nem próbáltam, de az FF3-ban hiába állítgattam az AA-12 vagy bármilyen más ARH rakéta seekerének érzékenységét, nem történt semmi. Pedig volt, hogy a chaff chance-t felvittem 1 fölé is. Minden más egységnél működött, ha változtattam valamit.

- A SU-27-nek meg szét kéne már szedni az AA-12 hordozni képes változatot attől ami nem tud. Sajnos a készítők még mindik a SU-30-sal közös hardpointokat használnak, így ha kitörlöm a hardpointból, akkor meg a SU-30-ason nem lesz AA-12. Én megcsinálom magamnak külön hogy a SU-27-en ne legyen AA-12 ( '80-as évek), de erre más nem képes...

- Az AI sokszor nem támad meg földi célt hiába utasítom rá. Foghatom be radarral, padlock-kal mégsem teszi. A a célhoz túl közel vagyunk a wepons free-re sem tud semmi értelmeset csinálni, csak körözget, de az is előfordult, hogy atteck parancsra csak elindul az ELLNEKEZŐ irányban.

- Posthole parancsra meg az AI szépen nekivezeti magát a földnek.

Hát így hirtelen ennyi.