• z0ty4
    Persze hogy nem lőtt le, a freetrack-jét állítgatta, nem volt ideje lövöldözni XDD

Nem gondoltam volna hogy ilyen bajunk is lesz: Túl sokan vagyunk

Úgy osztottuk szét, hogy 4-en ültek a Deepstrike-ba előttük mentünk Ákossal Sead Strike-ot.

Amíg az első gépekig elértünk semmi baj sem volt, szedegettük őket szépen, aztán 8-9 Fps re esett a kép

Sem repülni sem sem harcolni nem tudtam így. Az én szaggatásom asszem Ákosra is kihatott.

Szerintem az lehetett a baj, hogy nagyon mélyen volt a kampány, máskor elég közelebbre menni, vagy talán

a tenger felett. Nem tudom, ez is olyan amit ki kell tapasztalni.

A hangulat a fergeteges volt szerintem, olyat amit mindenkinek át kell élni egyszer.

Amíg elől tettük a dolgunkat Ákossal addig a Deep szép csendben volt, miután elértek a célterületre ( amit meg kellett volna tisztítanunk) beindult a rádiózás, főleg hogy a Sam nagyon aktív volt, asszem csak Krisz ért el a célig de nem biztos. Visszanézve 2 póttartállyal és a bombákkal az is csoda, hogy addig elértek.

Be lehet azt állítani kampánynál hogy több legyen a 4 gépes kötelék mert elég sok a 2 gépes ami ilyen sok embernél nem jó.

Ezt a bejegyzést nagyjából lefordítani valaki?