52966
  • Gundark 1 1
    Bocsáss meg az hogy ő bunkó veled, és okoskodik meg fikázza a mondanivalódat, az őt minősíti nem téged. Ha leállsz vele vitatkozni akkor már ő van nyeregben. Mondd el amit akarsz, és ignoráld ha hülyeséget beszél. Ennél semmi idegesítőbb nincs a hülyéknek :)
  • Molnibalage
    Értem én. Viszont amilyen az adjisten. Nekiállok segíteni, nekem van igazam, és erre még neki áll feljebb. Azért minennek van határa...
  • Gundark 1 1
    Én nem tom mit nyígtok :) Ezzel felszálltok és repül. A Dr1 folyamatos harcot igényel :) 150 körül van a végsebessége :) Ti 160-nal szálltok le :) Megvettem a ROF:ICE-t, van egy csomó új gépem :) Egyik jobb mint a másik. A SpadXIII-mal már a bámulatos 230 Km/h is megy. Élmény velük repülni. Hej ha a Clod is ilyen volna.. Vagy a falcon megkapná a grafikus motorját.. Álom :) Az LP egyébként végleg feladta? Pedig de szép lett volna egy AF2. Milyen szépen felrázta a közösséget annak idején.

Balázs: Túl komolyan veszed ezt az egészet. Ez egy játék. Az a célja hogy jól érezzük magunkat vele. A BMS fórumon meg sokszor úgy esik egymásnak mindenki mintha bármi is múlna rajta, olcsóbb lenne a kenyér vagy hasonló. Anyázod őket ők meg megsértődnek. Ismerős? Hány ilyet láttál az SG topikokban? Emlékszem még a holdra szállásra? A kedvenc topikom volt de bezárták :) Tudod ahogy a mondás tartja a stílus maga az ember, azt hiszem Georges-Louis Leclerc, Buffon grófjának tulajdonítják. Ha közönségesen beszélsz valakivel miért várod hogy komolyan vegyenek? Pár hülyegyerek okoskodik? És akkor mi van? Keress olyat akinek szava van és akkor bevesznek a BMS-be. De ne feledd ez nem vérre megy.
  • axenet
    nem árt a kormányt is belőni, jaja. amugy nagyon kis mozdultaok kellenek már itt...
  • hooah

Ennél közelebb nem tudok menni a tankerhez(bár freetrack nélkül)
    Lehet a kormányt is finomítani kéne a BMS beállításaiban.
  • z0ty4
    Nekem erről a Kobrás gyerek ugrik be elsőre asszem a HTKA oldalról, na rajta is lehetett röhögni eleget.

Amugy 2 éve mikor vettem az új gépet a számtech. boltos srác azt mondta, hogy nincs különbség a 800-as és az 1600 mhz-es memória között, csak az ára. Szerinted? seggel jöttem ki a boltból. Mondtam neki ha ilyen okos vagy inkább máshol költöm el a 130000FT-t.
  • L Viper #37406
    Egy szóval sem mondtam, hogy kussban legyél. Soha ne legyél kussban, az a legrosszabb, ha visszavonulsz. Annyit mondtam, hogy ne boruljon el az agyad.
  • L Viper #37405
    Ezt így nehéz megmondani, hogy mit és hogyan finomíts.
    Nálam pl eléggé le van véve a közel hajolás is. Lekorlátoztam, de azért megy valameddig. Egy bekötött pilóta sem tudja a buksiját nekinyomni a HUD-nak :D
    Én az egérgörgővel zoomolok és utána még a track-el, ha kell. Hamar belejössz.
    Megtalálod abban a rarban a profiljaimat, a beállításaimat, de szerintem nem sokra mégy vele, mert a kamerád távolsága, meg a kütyüd méretei ha másak, akkor úgy sem jók, bár sok privátot kaptam a Youtube-on és több ember hasznát vette, az volt nekik az alap, amit finomítottak.
  • Molnibalage
    Ezt írta scoob.

A better approach is something like,

I've observed a problem in this aspect of this model
    Here's what I believe is the problem, and here is what I'm observing (with evidence)
    Here's what I believe will fix the problems, and here's why, (with evidence)
    Here's the source(s) I've used to justify the changes

Ezt csináltam szóról szóra. Még sorról sorra idézni is tudom és videóban megmutatni, hogy mi mire vonatkozik. Még a korlátokat is leírtam, hogy pl. az aero datához eddig nem nyúltam, mert tudtam, hogy úgyis beszólnak ezek a *******...

Egyetlen kommentete sem tettem sem a készítőkere sem senki másra. Megmutattam, hogy mi van, minek kellene lenni, mit tudtam csinálni, mutattam forrást. Erre meg jön a farkaskiáltással, meg a hülye haverja, hogy miért nem lettem BMS4 tag. Ja, hogy az egyiket többször felajánlottam a másik meg simán hazudik utólag mely ilyen listával mosdatja magát...?

Ezek után ne boruljon el az agyam...? 200-300 éve ilyen inzultus után jött a párbaj és néha az egyik felet koporsóban vitték el...

According to whom? I would be interested in specific errors and distortions if possible

Amíg ilyen kommentek jönnek, addig én legyek még kussban? Baszod 3 éve szóltam az OF topikban, hogy az F-14 + AMRAAM + AIM-9X + HMS az kb. olyan súlyos hiba, mint MiG-21bis-en R-73 és R-77 lenne. Nem viccelek, fél perc javítani. Amíg erre nem képesek úgy érzem nekik kellene leszállni a magas lóról...

Olyan basic és nevetséges hibák vannak benne, hogy az már fáj. Írtam ilyen stílusbana suggestion thread-be nem.

Én nagyon türelmes tudok lenni, ez bizonyos pontik. No, sccob és Cobracab régen túl van azon a bizonyos ponton...

• L Viper #37403
    Látom ez a BMS4 első Update kiverte mindenkinél a biztosítékot :)

Leírom én is a menetét a legegyszerűbben és megpróbálom a legérthetőbben, mert az angol info is túl bő lére van eresztve és azóta bele is szerkesztettek :D
    Na, aki még nem peccselt, annak:

-----------------------------

Indítsd el a Falcon_BMS_4.32_Update_1.exe-t.

Telepítsd fel egy tetszőleges mappába.

Kapni fogsz 3 fájlt egy data mappában:
    4.32_Update_1_Part_1.bsf
    4.32_Update_1_Part_2.bsf
    local.ver

Ezt a 3 fájlt másold be az eredeti BMS 4.32 telepítő Data mappájába!
    (A local.ver felülírja az eredetit.)

Futtasd az eredeti BMS 4.32 Setup.exe-t
    Várj picit és nemsoká a Downloaded résznél ott lesz a 4.32 Update.
    Ezt jelöld ki és Next!

-----------------------------
  • hooah
    nekem inkább a zoomolással gyűlik meg a bajom, meg, hogy nem tudok rendesen az elmászás miatt rányomni a kapcsolókra.

Egyébként a Sensitivity vagy a Smoothing-ból vegyek visszább?
  • L Viper #37401
    Hiába van bizonyos dolgokban neked igazad, ha nem tudod kordában tartani az indulataidat, így jársz. Minden fórumon, blogon elborul az agyad állandóan.
    Azért mert valaki elkezd csesztetni ilyen, olyan, amolyan stílusban, leereszkedsz az ő stílusára, de inkább még az alá, na ennek nincs semmi értelme. Ezzel magaddal tolsz, ki nem vele, amint látod.

• hooah
  • Molnibalage
    Kicsit erre hajaz egyse BMS tagok hozzáállása.

• Molnibalage
    Így első blikkre.

Cobracab is megérdemelne egy agyalapi taslit. Láthatólag fel sem fogta, hogy miről beszélek. Személyes véleményről papol, mikor tetsztekkel támasztom alá amit mondok.

BMS team tagság. Öcsém, nyitva van neki a szeme? Leírtam korábban, ha kellek csak füttyentsenek. A jelek szerint nem kellettem...

Scoob meg ott folytatja, ahol abbahagyta. Miféle konstruktivitást hiányol ez a faszfaj? A görbék és tömegadatok világosan mutatják, hogy a valósághoz köze nincs egyetlen Falcon SAM modellezésnek sem. Mindenféle kommentár nélkül bemutattam. Akkra fasz, hogy baszni lehetne vele...

Livrot meg jól látta. Ő kezdte a személyezkedést s 'cry for wolf' résszel, azt engem bannolnak ki. Röhej bazdmeg... Érdekes, hogy számukra minden 'personal attack' ami ellentmond elképzeléseiknek.

sirbum6

Then Shouldnt Scoob sustain the same punishment for his remark of " a boy who cried wolf". Sure that may not seem to abrasive to some, but to others that may be down rite rude. You say that there is "Zero" Tollerance for attacks. Then you need to hold everyone to the same Tollerance.

Mire Cobracab.

They are both clear and simple. By the way, one does not equal the other

Csodás. És akkor még én vagyok pofátlan. Eszemfaszom megáll ezeken...

• L Viper #37397
    Alakul
    Én a roll értékét venném még lentebb, ahogy látom eléggé elmászott.
  • axenet
    meg hogy mik a katonai rangjelzések
  • axenet
    Tényleg szaggat egy cseppet az a video. Tankolást majd gyakoroljuk együtt vmikor. Amúgy sztem első lépés a kötelékrepülés, a tankolásnak is az az alapja.
  • z0ty4
    Az a srác az nem semmi, már repülnék vele szívesen. Még nem volt fenn neki a BMS de már repülni akart.

Az hogy még 1 percet sem repült vele az sem jelent neki semmit.

A legnagyobb légiharc közben meg azt ecsetelte, hogy ő hogyan játszik a Lockon-al. Zsír volt.

• Molnibalage
    Köszi.
  • arrow19
    Sajna megeszi a procit a fraps+freetrack :( ebben verhetetlen a TiR hogy hardveresen számol
  • hooah
    nagy port kavartál az biztos
    lementettem a 3 oldalt ide kattintva megtalálod :D
  • axenet
    Kris:

Nekem van ötletem :P

Arra figyelj freetracknél, hogy ha nem ideálisak a körülmények a szoftvernek ( pl fényforrások mérete, vagy esetleg egyéb fényforrást is érzékel ) akkor elkezd számolni, mint a barom, és akkor kezd szaggatni ...
  • arrow19
    Update menete, jelzem elég faszmód van megoldva sztem is:
    1. Kitömöríted a BMS setupot
    2. Feltelepíted a BMS-t (ha felvan skippeled a 2.es pontot)
    3. Kitömöríted a BMS setup könyvtárába az update-et (Nem a BMS 4.32 könyvtárba hanem oda ahol a SETUP van)
    4. Elindítod a setupot, és kiválasztod az updatet és feltelepíti
    Én így csináltam.
    Üdv,
    Jana
  • Molnibalage
    Szombat délutánig. Nem tudja valaki html-ben lementeni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora hullámot vert a dolog. :)
  • hooah
    Sajnos kicsi szaggatás van benne, mivel a gépem 5 éves körül van, és hát Fraps meg freetrack együtt eszi rendesen. A videó minősége is azért olyan csapnivaló, mert hajnal 1 körül tudtam befejezni a szerkesztést. De a mikéntje látszik azért.

Más: Tegnap igen fent voltam picit TS-en, aztán az új sráccal próbáltuk megoldani a BMS updatejét, hozzáteszem nem sok sikerrel. Valamiért nincs ott a középső oszlopban a felajánlott Update. Elvileg mindent jó csinált, szóval nekem ötletem sincs mi szab gátad a telepítésének.

Egyébként mai multira nem ígérek semmit.
  • hooah
    Mióta bannoltak (utolsó hsz.-od alapján) kb 25 bejegyzés lehet, egyik másik terjedelmesebb. Nem olvastam át őket alaposan, de az utolsó 4 még rólad szól.

Egyébként meddig tart a kitiltás?
  • axenet
    A múltkorival ? :P

Ok, én is vagyok fél8-8 között, addig belövöm a rootert aztán leteszteljük...
  • z0ty4
    Nekem jó. fél 8 körül vagyok.

Krisz: mintha szaggatna a videó nem? Amúgy este felnéztem TS-re, láttam fenn vagy az új sráccal. Volt valami?

• axenet
    Hali. Este repülés ?
  • Molnibalage
    Miről szólnak? :)
  • hooah
    Bocsi elnéztem azóta 3-an még hozzászóltak
  • hooah
    Igen volt

utolsó hozzászólás
    February 19th, 2012, 18:17 livrot-tól
  • Molnibalage
    Skacok, azt megnézné valaki a kedvemért, hogy a MOD,WIP threadben a sugguestion, DB supplyban volt mozgás, mióta bannoltak?
  • hooah
    Tessék zotya ----> ITT <--- egy videó a freetrackerem működéséről. Még kell vele dolgoznom, mert közelítés még nem az igazi és valamiért még mindig elmászik ha valahova nézek, de egész használható már.

Ja és a videóban próbáltam gyakorolni a légi utántöltést, sajnos nem sok sikerrel.
  • z0ty4
    Kérünk videót is !

Tegnapi repülésről senkinek sincs semmi ?

• hooah
    nagyjából összedobtam a FreeTrackemet, van még mit finomítani rajta, de íme egy kép ahogy üldözök egy Mig-29et.

• L Viper #37375
    Keményfalú vastagabb szívószál, használják lufipálcának is.
    Száraz finomszemcsés homokkal megtöltöttem, ledugóztam a két végét és elkezdtem nagyon lassan, óvatosan melegíteni, vigyázva, hogy ne érje láng. Sütőlap felett mégjobb. Amikor kezd lágyulni hajthatod, ahová akarod. Kihűl és megtartja az alakját.
  • hooah
    A modelledben azok a szürke csövek mik lennének? Gondolok arra, hogy úgy megőrzik alakjukat?
  • L Viper #37373
    Az sajnos tényleg nem elég. Az enyém 30-at tud és azt tökéletesen leadja az összes szimben, amit használok.
    Nem egy mai darab, de megfelel.