Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF
Nekem nincs meg a Falcon...
Abban is ilyen ökörségek vannak, hogy a fákat letarolva simán megy a gép tovább?????...vagy már kiforrottabb? Amiket láttam youtubon videót, az igen ingerszegény volt (mármint a táj)....

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

Molnibalage
Ez a motor mindenhez jó lenne. Sajnos sok ilyenm ígéretes mindenre jó dolog bukott már el. Az alap megvan, de kellene komoly pénz és szándék is mögé, de legfõképp terv. Ez most "csak" egy baromi jó fizikai és grafikai motor, de midenféle alkalmazáshoz még nagyon komoly dolgokat kellene rátelepíteni és fejleszteni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Freetrack 2.2-höz tud valaki profil leirást hogy melyik csuszkát hol es mennyire állitsam mert jelenleg ha lefele szeretnék nézni akkor ugy érzékeli mintha elöre hajolnák.
L Viper
Ez egy felszínt, tájat, domborzatot és idõjárást generáló projectnek készülget, a felhasználási terület elvileg sokrétû lehet.
Látok benne fantáziát szim. motorként is. Érdemes a Youtube-os videókba belenézni.
Molnibalage
Majd holnap megnézem. Sajnos ez is olyan levegõbe fejlesztésnek tûnik. Repszimek amiket fejlesztenek túl készen vannak - bár azok lennének - hogy motort váltsanak. Újat meg ki fog mostanában csiálni...? 😞

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Jó így.
L Viper
Figyelem én is egy ideje ezt a project-et, szerintem nagyon ígéretes <#eljen>
Molnibalage
Ja, nem túl világos a banner?

repvez
igen de azota frissült és 2 napja volt a legujabb annál meg régebben linkeltem
Molnibalage
Ezt már linkelted egyszer. 😊

Molnibalage
Ennyi dohányost egy képen. 😊

repvez
csak félig off
remélem egyszer felhasználja valaki ezt egy jó kis vadász sim készitéshez dinamikus kampánynal civil és helikopteres légi forgalommal.
Esetleg a földi egységek is FPS nézetben játszható
z0ty4
Tudtam mi hiányzik a leszállásnál: Jana nem repült be elém <#banplz>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4
Repültem egyet magamban. Hiányzik a Multiiiiii <#violent><#violent><#violent>

A leszállás sosem könnyû:

A végeredmény:

Molnibalage
Hatalmas off, de érdemes megnézni legalább a szép képek miatt.

A linkelt topikban akár lehet dumálni is róla.

Molnibalage
Valahogy így nézne ki. Ez egy kis reklám a készítõnek.😊

(Emellé is elférne oldalnézet rajz.)

L Viper
Csak ötletnek gondoltam, esetleg lehet majd valamikor egy világosabb, üdébb is. Ez a mostani viszont szerintem maradjon.
Molnibalage
Mivel a logó alapanyagok megvannak olyan jelleget adok neki, amit akarok. Mostz ilyen domború / köves jellege van. Ha a háttér más, akkor idomul hozzá a többi. A bal oldal sem taljesen azonos éa a felsõ és sötét rész miatt a kísérõ szöveget is lehegytam.

A gép nem kicsi középen? Volt egy olyan verzió is, hogy jobban kitöltötte a képet.

L Viper
Nem tudom ilyen világosabb alapra a logókat rá lehetne -e sötétíteni:

L Viper
Óhhhh, kedves emlékek :-D
Mindjárt keresek szép képet a sajátjaim közt.
Szerintem pár havonta jó egy új banner.
Molnibalage
Ha van rá igény, akkor lehet rendszeresen banner csere. Ez majdnem 1 évet lehúzott. 😊

Egy kis nekromancia következik!

Ez volt asszem eggyel korábban a most leváltott elõtt.

Ezt talán még neuro rakta össze FF4-gyel.

Molnibalage

L Viper
Jó lett, egy kis változatosság és szebb, mint a régi.
A 14-es kép is tuti, csak az fura lenne topik logónak, mert ugye a Falcon azért a fõ vasunk :-)
Molnibalage
Így jó lesz?

Igazából az lenti F-14 képet tenném be, mert az még ennél is szebb.

L Viper
A második képet máris rakhatod Bannernak <#taps>
Molnibalage
Még új képek.

Ez üt. Nem kicsit, nagyon.

Molnibalage
A dokumentáció egy relatív dolog. Hiába írnánk le, az emberek nagy része akkor sem értené a dolgot.

repvez
Az elsö mondatban leirtad, hogy miért nem kell az A verzió mert nem arra találták ki a szimet.Amugy én nem is szoktam mással repülni.
A felsorolt területek mmeg ugyan ugy jok a C variánsra is csk késöbbi idöben ahol már van erösebb ellenfél is és nem kell agyaggalamb vadászatot rendezni.
europába hál' istennek még nem volt olyan hadjárat amit kellett volna a modern gépeknek repülniük
a balkánon meg ott van a '98-'99
Agean
Az én szememben csak anyni a hasonloság az A és a C variáns között hogy ugyan az a sárkányszerkezet.
Ha nincs HUD nincs ICP egy csomo rendszer kilöve, a radart megint nem lehet ugyan ugy használni mivel nincs 2 MFD.
KB ugyan ez a helyzet az alap mig-29 és mondjuk a 29SMT vagy mig -35 esetleg a szu-27 és a modernizált változata között.Vagy mondhatnám a 21-es és a lancert.
Vagy bármelyik 4. gen gépnek a kabinját jobban támogatnám mert azokat jobban szimulálja a játék a fenti paraméterek miatt (ICP,2MFD,lézerbomba, stb..)
Történelmileg ugy sem tudod jol lejátszani egyik hadjáratot sem föleg vörös oldalon tulmodellezés ide vagy oda mert a nátó oldalnak mindig is fejlettebb arzenálja volt.
Ha valaki hiteles kampányt akar azt ugyis csak TE-ben tudja megtervezni egyesével.

A másik meg amiröl régebben megint irtunk hogyha meglenne a tool és a dokumentáció hogy mindenki a saját kis példányát ugy modolja ahogy akarja a kabinnal vagy modellekkel akkor már csak annyi dolga lenne a vezetöségnek hogy az arra érdemes minöségi dolgokat belevegye egy uj patchba és tesztelje hogyan megy együtt a többivel .

DE nem akartam ennyire beklemenni a dolgokba csak megemlitettem, hogy sztem nem kell a sok kabin föleg nem a visszalépés.
Molnibalage
Ja, és nem csak az én kedvencem. Tudod te, hogy hányan várják? Anno, mikor beírtam 10+ PM-et kaptam, hogy mekkora jó ötlet. MiG-29 és Szu-27 full 3D pitért vagy újért még senki sem sírt...

Molnibalage
Azért, mert ez egy F-16C szim. Ennyi erõvel minek a többi pit? Viszont az F-16A is F-16 és bizony, ha a történelmi hadjáratokat nézzük, akkor az F-16A kabinnak több hansza van, mint az F-16CJ/CG-nek. Sorolom.

- ODS
- ITO2 (1982)
- Korea 1980-1991
- Europe 1990 tájáig.
- Balkan '80-as évek.

Számold ki, hogy ez hány hadjárat. Sok. Megéri. Õszintén, én nem is vágom, hogy a HUD-ot leszámítva mi az eltérés a CG és CJ kanin között...

Az F-16A jóval közelebb van az F-16C-hez mint bármelyik kõkorszaki orosz gép.

A keleti oldalon a MiG-29 és Szu-27 változatait leszámítva a szenvedés kategória, foglalkozni sem érdemes velük. Szólóban is, de multiban végépp. Sem játékélmény, se modellezés miatt. Az F-16 radar, HUD és stb. úgy felülmodellezi õket, hogy sírni kell. Az MI által irányított gépek viszont a DB-bõl egész korrekt adatokat kapnak.
Pont olyan könnyen mészárlonak le téged, mint te az AI-t. Se chaff/flare, se ECM se jó manõverezõ képesség vagy fegyverzet. Régen poénból toltam pár bevetést a vörös oldalon FF4 alatt. A bevetések negyede úgy ért véged, hogy simán lemészároltak, pedig akkor még tudtam repülni.

Ezen felül a keleti gépekrõl sokkal kevesebb anyag van, nem lehet olyan jó kabinokat csinálni hozzájuk.

repvez
nem akarom itt megint a flamet meg a rosszfiut játszani, de megint az F16A kabint minek beleeröltetni.Azért mert neked az a kedvenced még nem érv meg hogy néhány területen és idöben használtak ilyen verziót.
Még talán te emlitetted amikor a mig21-es kabint kérdeztem, hogy 1 MFD és a DED mindenképpen kell bele azzal meg már nem életszerü a kabin.
Akkor az "A" variáns is kilöve.És elég markáns különbségek vannak a kinézetben.
inkább a keleti oldalon kéne valamit alkotni hogy legyen variáció azt az oldalt is repülni.
Molnibalage
A kis pit szerkesztgetés elment más irányba.

Ezek szerint akkor lehet, hogy lesz új F-16CJ - most CG - 3D kabin és talán egyszer F-16A is. Az OF nem cél, csak tanulási folyamat szempontjából. Ha jól értem van kooperáció az FF csapattal.

Molnibalage

Molnibalage
Banner frissítéshez mit szóltok?

Ha van valami jó képetek, amit tudtok képzelni, akkor küldjétek el, oszt meglátjuk. 😊

Buren
Nagyon szépen köszönöm!

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Fent van a banner alatti linken az új.

Molnibalage
A jó édesanyját a kedves mediafire oldalnak. A file ott a tárhelyen, de mégis invalid az elérése...

Mindjárt felöltöm újra. Eddig 300 letöltsége volt. 😊

repvez
Akinek fennt van AF és OF az készitene nekem egy print srceent a menüröl Ha lehet akkor az elérhetö legnagyobb felbontásban mégha az nagyobb is mint a monitora felbontása.

köszi
Buren
Balázs le szeretném tölteni a kézikönyvedet, de a mediafire-n már nem elérhetõ és az oldaladat meg nem találom! Megszûnt? 😞
Ha szóval tudtok adni más linket vagy valaki átküldené/feltöltené nekem azt nagyon szépen megköszönném! <#hamm>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage

Üdv
Valaki mégegyszer,szájbarágósan összefoglalná,hogy indul el neki 64 bites Win7 en a FF?
Ugyanis volt hogy beindult,többször futott,stabil(szerûen)egymás után,aztán Joyal baromkodtam,erre megint fagyott egybõl ,szaggatva,ugyanazokkal a beállitásokkal.
Lehuztam a joy-t,de nem állt vissza.
Hátha kihagyok valamit.
A tököm kezd kilenni.Ráadásul az xp telepitõ lemez valamiért hibát ir ki,szerintem nem tetszik neki a win7 particiója,ugyhogy ha xp-t akarnék telepiteni formázgathatnék mint a b olond.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Nagyon késõn érek haza, holnap meg korán kelek.
Ma ugrott nálam is a multi.
Molnibalage

z0ty4
Nekem csak FF jó. Család még úton haza ugyhogy amig nem érnek haza addig jó.

Molnibalage
Én is készen vagyok, mint sajt. Azért lehet, hogy benézek. Csak FF van fent.

Gundark 1 1
Gondoltam megyek este én is de olyan fáradt vagyok hogy beesek az ágyba aztán annyi 😊
arrow19
20:00 teljesen oké AF/FF/OF döntsetek
Molnibalage
Esete 8-9? OF, FF vagy AF?

z0ty4
Nálam este gyûlik a család a hosszú hétvége miatt, de majd meglátjuk. Mikortól van gyülekezö?