Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Tgabbar #37445 Huh...dejókat lőttünk akkor is :))).
Az alap bms van fent nekem,ezen kívül kell még valamit fel tennem?
Más?
Valaki aki jártas a paypal-lal kapcsolatban legyen szíves elmagyarázni, hogy miután hagyták ,hogy feltörjék az accountomat és rendelgessenek mindenfélét, az még haggyán(foggalmam sincs hogy kell írni), hogy a pénzemet visszakaptam, de miért limitálnak le? És miután azonosítottam magam miért kell feltölteni pl. egy számlát,ahol a lakcímemet és egyebeket is láthatnak(itt tán a lakcímre ckíván csiak, hogy valóban az), valamint egy fényképes(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) igazolványt ,amikor is egyzser sem küldtem még fényképet magamról ,tehát mi alapján azonosítanak?????? Pláne, hogy igazából ők hibáztak, arról nem is beszélve ,hogy még nem sikerült megtalálni a módját hova kell feltölteni őket. És ha már írok nekik levelet, akkor miért egy automata levél jön vissza, amiben igazából kurvára nem válaszolják meg a levelemet. Szívem szerint bezárnám az egészet és ahogy tegnap már majdnem megtettem az egyik "agent"-tel, őket is elküldeném a hóviharba..mert nemérti az angolomat...érdekes...előtte,utánna értették, nameg 10 hónapig amcsiban se adták el vesémet valahogyan...idióták.