• Molnibalage
    Ezt írta scoob.

A better approach is something like,

I've observed a problem in this aspect of this model
    Here's what I believe is the problem, and here is what I'm observing (with evidence)
    Here's what I believe will fix the problems, and here's why, (with evidence)
    Here's the source(s) I've used to justify the changes

Ezt csináltam szóról szóra. Még sorról sorra idézni is tudom és videóban megmutatni, hogy mi mire vonatkozik. Még a korlátokat is leírtam, hogy pl. az aero datához eddig nem nyúltam, mert tudtam, hogy úgyis beszólnak ezek a *******...

Egyetlen kommentete sem tettem sem a készítőkere sem senki másra. Megmutattam, hogy mi van, minek kellene lenni, mit tudtam csinálni, mutattam forrást. Erre meg jön a farkaskiáltással, meg a hülye haverja, hogy miért nem lettem BMS4 tag. Ja, hogy az egyiket többször felajánlottam a másik meg simán hazudik utólag mely ilyen listával mosdatja magát...?

Ezek után ne boruljon el az agyam...? 200-300 éve ilyen inzultus után jött a párbaj és néha az egyik felet koporsóban vitték el...

According to whom? I would be interested in specific errors and distortions if possible

Amíg ilyen kommentek jönnek, addig én legyek még kussban? Baszod 3 éve szóltam az OF topikban, hogy az F-14 + AMRAAM + AIM-9X + HMS az kb. olyan súlyos hiba, mint MiG-21bis-en R-73 és R-77 lenne. Nem viccelek, fél perc javítani. Amíg erre nem képesek úgy érzem nekik kellene leszállni a magas lóról...

Olyan basic és nevetséges hibák vannak benne, hogy az már fáj. Írtam ilyen stílusbana suggestion thread-be nem.

Én nagyon türelmes tudok lenni, ez bizonyos pontik. No, sccob és Cobracab régen túl van azon a bizonyos ponton...