Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Ha én is picit belevauzhatok: a DCS A-10-el végre eljut egy másik harci repülõgép szimulátorjáték is olyan avionikához, mint amit a Falconban megszerettem, már 1998-99 tájékán :-)
Ja és a dinamikus kampány a világ legjobb dolga, amit szimulátorban csak el tudok képzelni <#worship>.
Molnibalage
Nem vagyunk egyformák. 😊

Viszont már felmerült bennem, hogy átnyegeljek a Loncival történõ videóklip készítésre.

ha egy fél tucatszor inditottam a Falkonban is,ott is jobban idegesitett mint tetszett.

És mi idegesít benne?

Ha ebben az A10 ben ezzel a látvánnyal megkapom az élethû avionikát,reptulajdonságot meg azokat a lehetõségeket amik csak a Lonciban megvannak,már repül is a Falcon az ablakon.

Amíg a Lonci programozás olyan fos, hogy zoomolva min effekten 10-12 irányítatlan rakéta ellövése ricegésre készteti becsapódáskor - vagy egyenesen fél mp kihagyásra - addig engem nem izgat. Az FC1.1 minden tweakelés ellenére errõl nem szokott le. Csak remélni tudom, hogy a DCS igan.

A BS-en a TV bekapcsolásakor az elég combos gépemen olyan FPS zuhanás volt, hogy ehaj. Medium beállításokkal és pár flare dobásával megfeleztem az FPS-t. A hangok asszem még mindig eszement nagyok és akadhat tõle a gém...

Ki a tököm akar Napoleon lenni?

Ezt a megjegyzést nem értem. Az AF-ben engedelmeskednek rendesen a földi egységek, a többiben nem igazán sõt, inkább semennyire.

Tök jól elvagyok egy légi tankolással,meg két dzsip szétlövésével hetekig.

No, én meg nem.

Nehogymá egy talpas pilota nyerje meg a világháborut,ha a repülõ szimulátor és a környezet lemodelezi a valóságot,nekem az ok.

Ezt végképp nem értem. Esetleg néhány kulcsfontosságú bevetés billenthet a mérleg nyelvén, de nagyon nehéz befolyásolni a hadjárat alapvetõ menetetét. Legalábbis a meglevõkben. A mostani FF hadjáratokat véleményem szerint lehetetlen elbukni. Az SP3/4 Iron Fortress hadjárata óta egyetlen hadjáratot sem buktam el...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WUu4SV3GjVw

Nem vagyunk egyformák,mert én meg a magam részérõl teszek a dinamikus kampányra,összesen ha egy fél tucatszor inditottam a Falkonban is,ott is jobban idegesitett mint tetszett.
Ha ebben az A10 ben ezzel a látvánnyal megkapom az élethû avionikát,reptulajdonságot meg azokat a lehetõségeket amik csak a Lonciban megvannak,már repül is a Falcon az ablakon.
Ki a tököm akar Napoleon lenni?Tök jól elvagyok egy légi tankolással,meg két dzsip szétlövésével hetekig.
Az egyetlen lövöldözõs játék amihez mindig visszatérek a SWAT4 ,ott is leszarom a
kampányt,egyetlen rövid pályán elvagyok 100x is egymás után.
Nehogymá egy talpas pilota nyerje meg a világháborut,ha a repülõ szimulátor és a környezet lemodelezi a valóságot,nekem az ok.

L Viper
Molnibalage
Melyiket a sok közül? 😊

Az DCS videókkal az a baj, hogy Glowing Amraam jó klippet csinál, de azon túl a játék uncsi. A DCS nálam arra lenne jó, semmi másra. Mármint videó készítésre, de még arra sem nagyon mert képtelenek megcsinákni, hogy a normális gépekkel egyetlen szinben repkedjek... 😞

Amíg nincs legalább féldin hadjárat, addig egy repszim halott nekem. Legalábbis katonai Mi a fun abban, hogy n+1 óráig tökölsz egy mûködõ single mission összerakásában és lerepülöd 20-80 perc alatt úgy, hogy mindennek a helyzetét legalább nagyjából ismered? Szerintem semmi.

A 1 vs 1 és 2 vs gun dogfight meg jet gépekkel elég vicces. A gépágyús dogfightra vágyom, akkor inkább Il-2.

Talán, ha a kedves ED felemelné a seggét és 2 havonta adna ki új mini hadjáratot vagy hetente egy giga single mission-t amiben 60-80 eszköz teszi a dolgát és tényleg legalább minden kötelékkel egyszer lerepülhetõ, akkor lenne értelme. Máskülnöben nem látok. Nem nincs arra idõm, hogy magamnak építsek meg részben egy játékot, amiért még fizetek is...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

z0ty4
Este jön vki repülni ? Kicsit uncsi már a SAD, ugyhogy nézek vmi Strike missiont. TS-en, Hamachin fenn vagyok.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Gyors kérdés....mindenki látta a PC piloton az A10c videot?
Ennyi.Uj gép kell

L Viper
Fémtömeg !
Jó a neve :-)))
Molnibalage
Hoppá! Új tileok is vannak!

arrow19
Frissítettem a háttérképeket az alábbi linken <#bohoc>
arrow19
Falcon 4 tárhely milyen lett?
arrow19
Ment PÜ. Átraktam a tárhelyet másik aldomainre.
L Viper
Már kezdjük kiismerni a nyavajáit. A kapcsolat viszont tökéletes, lagmentes volt.
Molnibalage
A visszaülést single playerben sem bírja. Tehát, ha lelõnek és a 2. gépbe akarsz ülni, akkor elõbb mentés. Kilép a fõmenübe, betült és úgy visszaülés megy. Máskülönben freeze lesz és non responding state. A dogfight modul szintén ilyen. Ha kijössz a 3D világból, akko vissza a fõmenüig, mert az ismételt commit-ra a fenti eset lesz. Ezek nálam 100%-ban reprodukálhatóak.

L Viper
Jana, köszi az AF-es Janhas skines objects mappát

L Viper
Az elsõ bevetés szépen ment, gond nélkül. Utána volt CTD-m betöltéskor. Azt viszont nem nagyon lehet itt megcsinálni, hogy visszaülni a kötelékbe. Vissza akartam csatlakozni Zotya szerverére, de már a waiting-nél, vagy a recieving objects-nél nem jutott tovább. Ha ezt valahogy sikerülne kijavítani az jó lenne. AF, OF ezt bírja.
Molnibalage
Látom jót repkedtetek. Mennyire volt gyors a kapcsolat felépítése? Sokat kellett vacakolni? Mennyire stabil? FPS?

z0ty4
Az ötlet nem volt rossz, a baj,hogy keskeny volt a leszállópálya ehhez a manõverhez. Ez a facetrackir bigyót használod? tehetnél fel vmi videót, hogy is néz ki használat közben.

Joe: Hamachi most ment, de a múltkor nélküle sem volt semmi gond.
Estére marad még erõd a kalapács után?

JoeDestroy
Éled 😊
Én is jövök majd ahogy tudok.
Hamacit használtatok?

Kisebb lakásfelújításba keveredtem egy bérházban. A 10 kilós hosszúnyelû kalapács használatát követõen hamar összehaverkodtunk a szomszédokkal 😊)
(Kihírdettük hogy zajos lesz! 😄 )

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

arrow19
Facetracknoir beta update 2010.10.16
Update tartalma:
-Görbék a 6DOF-hez
-FSX support
=gyönyörûen mûködik<#vigyor0>
arrow19
Amikor azt mondtad dupla leszállás,befaroltam eléd te nem reagáltál gyorsan 😊
L Viper
Gratula!
Nekem egy CBU mellé ment. A Maverickek találtak, egy csörgökigyót lerázozz a 25-ös.
z0ty4
15 kills. Yeah

z0ty4
A Teamkills nincs elfelejtve 😞

(Éled a fórum ismét)

L Viper
Még van egy képem:

z0ty4
Viper Attack:

Jana Teamkills 😞

A Maradék:

arrow19
Én+z0ty4 lefõzhetetlen páros <#taps>:
L Viper
Multi képség:

Valaki füstölõzik:

Menetoszlop pukk:

Aim 120 találat:

Na ennyit errõl.Ez a 64 bites fos kb 20 szor lassabb mint a 32 bites de legalább ez a k...va Falcon ugyanugy nem fut😞Adtam egy pofont a szarnak

z0ty4
Arra jövök. <#taps>

arrow19
FF-lesz ma.
z0ty4
FF-re ráérek. Ha nektek az jó repülhetünk.

arrow19
Várlak kígyó!
L Viper
Este 10 körül felnézek a TS szerverre, hátha lesz ott valaki aki ráér
Köszi,most cseréltem rendszert,nem mentettem le a cimet

repvez
repvez
Ha jol rémlik akkor az OF 1.10-es SRTM-je telepités közben 250m-es pontosságig megy.
A NASA oldalárol én is leszedtem a nagy felbontásü képeket, hogy majd ha lesz egy olyan játék amihez kiadják a toolokat bele tudjam tenni a Magyar területet.
Az meg hogy miért nem aplikálták bele nem biztos hogy az miatt mert komoly gondokba ütközne, mert már párszor bebizonyosodott, hogy amire azt mondták hogy nem lehet az pár lelkes ember megcsinálta.Csak akarni kell.
Ok
X2 5000+,Brisbane magos
GA-M56S-S3
2gb 800mhz DDR2,
9600Gt,
160 Gb WD winyó,jelenleg 39 fokos😊)
bár gyanus mert eszerint a proci meg 29 fokosa😊
+k..va sok por😛

repvez
Használd ezta progit.
Ez már meg tudja különböztetni az egy modhoz, de különbözö verzioszámokhoz tartozó telepitéseket is.
MErt eddig csak FF és OF között lehetett, de ez a verzió már az FF 5.3 5.5 5.51 és 5.52 meg még sok variációját is telepitheted egyszerre csak mindig az éppen azt kell kiválasztani amivel játszanál.
Beállithatot hogy milyen progit inditson hozzáá alapbol :
TrackIR,TS3, Freetrack stb..
Molnibalage
Az 50 méteres felbonátsú Korea talajmesh adat legalább 5-6 éve letölthetõ. Az, hogy nem applikálták annak komoly oka lehet. Hogy mi, azt potosan csak azt tudja megmondani, aki ért ehhez.

repvez
Igen azért kérdeztem ,mert ahogy L_Viper is irja az OF alapban SRTM-el települ.Ha jol emlékszem a 4.3-as 1.09es verzioját használta a 4.7es meg már 1.10-est.Igy gondoltam, hogyha az OF-et választotta mint platformot akkor vannak hozzá neki segédletei ehhez is, hamár összefügnek egymással.Mert azért az OF-es terep lényegesen gömbölyübb nem olyan hegyes háromszogekböl áll.DE valahogy még ott sem tudok felfedezni benne egy természetes valos hegyvonulatot völgyet stb..
Vannak dombos, hegyes részek, de messze nem valos.
L Viper
Az AF már nálam is túlélt jópár rendszer újratelepítést. :-)
arrow19
configot írhatnál.
Legjobb,lecseréltem az a windows-t és fut az AF TELEPITÉS NÉLKÜL

Urak
Kérnék egy linket a legujabb FF hoz,feltettem a 64 bites 7 est,ha ezen se fut akkor......meg.
Egyébbként élvezet volt nézni,ahogy fel akartam tenni az xp-t egy másik particiora,hogy a telepitõje milyen kékhalálokat produkált,gondolom a 7 es miatt.
Feltettem a 7 est,frissiteném a kari drivert,erre az nvidia telepitõ azt irja ki a 64 bites driveré,hogy nem megfelelõ az oprendszerem😞
Na vazzeg,nézem,pedig csak 64 es.Csuda😊

L Viper
Ez az OF-es SRTM terep már nagyon régi dolog. Már az elsõ OF install része volt. Személyes tapasztalat amit írtam, de mástól sem hallottam még, hogy a kampányt hazavágja. Ettõl függetlenül, semmi nem lehetetlen.
Molnibalage
Meddig toltátok? Az elrontást arra értem, hogy ha olyan földi egységek mozgatását vághatja haza. Soha véget nem érõ - day limit az van - háború lesz, mert a földi egységek nem tudnak mozogni. Vagy egy bizonyos helyrõl nem, szélsõségesen súlyos esetben egyik sem. Az is elõfodulhat, hogy pár híd lerombolása vagy a "aktívabb" egységek szétkapása is megakaszthatja a játékot.

Mivel OF-es hadjáratot soha nem toltam végig, ezért ez csak tipp. Végig kell egyet tolni és megnézni, hogy bírja -e a SRTM-mel. Figyelem, az óra pörgetése önmagában nem elég, a Falcon motorja megköveteli, hogy bevetéseket repülj!

L Viper
Nem volt gond belõle. Joe-val és Zsoltival hálóztunk kampányt és nekem mindig utólag volt aktiválva, mert az alap HiTiles reptéri textúrákat jobban szeretem, mint a hr. OF repterit, ezért utólag telepítettem HiTilest és utána az SRTM terepet csak felülírtam.
Molnibalage
És valszeg pont az jön elõ, amit írtam. Hogy a hadjáratot valamilyen szinten elrontja.