52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#37332 Az SA-2 az egyetlen normálisan működő nehéz SAM. Az SA-3 ellen, ha közeledő aspektudban van semmi más nem kell csinálni, csak indítás után enyhén süllyedni. Az SA-5 ellen csak annyit, hogy nem repülsz felé. A mozgásban levő egységek meg nem tudnak MANPAD/SHORAD-ot működtetni. Közepes magasságban tehát gyak. csak akkor van veszély, ha SA-2 van a közelben és nem távolodsz még indítási távolságon belül a másik két nehéz SAM-hez képest. SA-4 és SA-6 nemigen van a koreai alap hadszíntéren. -
#37331 Ez nem igaz, engem számtalanszor lőttek már le, sa-2, sa-3 ... -
#37330 Jó látni, hogy toljátok. :)
Viszont ki lőtt le? Én amikor játszottam vele egy keveset, a MiG-29-en kívül semmiféle komoly fenyegetés nem volt közepes magasságban lévén, hogy a SAM-k nemigen működnek... -
#37329 Dogfight volt kezdésnek
Megint Krisszre várunk
Krissz bátor bombázása, sajna lelőtték
Az egész este egyetlen landolása. Nagy pillanat volt ez
A videók nem sikerültek valami jól, azzal inkább nem szenvedek.
Este akkor folyt. köv?
-
#37328 viszont -
#37327 0:20-ig tartott a multi, de jó volt.
Képek videók később!!!!!
Cakát, köszönöm a multit mindenkinek.
-
#37326 Most végre van alkalmam feltelepíteni az update-et a BMS-hez.
Akkor ugye jól van felrakva, ha a Falcon BMS 4.32\Data\ mappában van 3 fájl?
4.32_Update_1_Part_1 és 2 .bsf <---- ezek vannak. Szóval ha ez így nem jó akkor hogyan? -
#37325 Még valami. A MolnyFalcon modelleknél elvileg pontosabb SA-5 és SA-2 modell készült a BMS4-hez. Azokat befrissíthetem, ha van rá igény. -
#37324 Összegezve tehát az jön le, hogy a BMS4 sajnos az alap taktikai helyzetek modellezésére sem képes. A legelterjedtebb vörös SAM rendszerek nem működnek rendesen. (SA-3 és SA-5). A AAA atombrutál és felülmodellezet, mozgás közben viszont nem működik a SHORAD és MANPAD.
Szóval szépen csillog, de sajnos számomra ez így a használhatatlan kategóira. :( -
#37323 Hát skacok, akkora bugot találtam a BMS4-ben, hogy szinte el sem hiszem...
Mozgás közben a battalionok MANPAD/SHORAD gyak. nem működik. ~ 3 óra tesztelés alatt egyszer volt indítás. Álló helyzetben meg olyan sortüzeket lőnek, hogy ehaj.
Valahol számomra elképesztő, hogy ekkora hibát nem vesznek észre... :( -
#37322 vagyok tsen -
#37321 Balázs ment neki PM. -
#37320 Igen, Dee-Jay megsúgta, hogy az. Van valaki beregelve az BMS fórumra? Sajnos PM-et sem tudok küldeni. Dee-Jay-nek kellene egy PM-et küldeni. hogy adja meg ez e-maul címét. -
#37319 Balázs! Ezek után lassan kötelező a Molnyfalcon. Már csak ezeknek a hülyéknek megmutatni milyen ha rendesen megvan csinálva minden.
Amugy épp kérdezni akartam, hogy az elkészített videókra van-e valami válasz, de látom tárgytalan. -
ati271 #37318 kösz! -
#37317 Ati
1. Balkán theater , amit az AF-hez adtak ki, az át lett konvertálva, és nagyjából működik is, neten rákeresel megtalálod. PMC theaterek is működnek, de fizetősek.
2. A pilótás dolog neve : Harpoon's block 40 cockpit with/without pilot .... külön installja van, kiválasztható a pilota... benchmark sims fórumon találod ... -
#37316 BMS tag ez egyáltalán? A logojából csak egy virtuális század tag.
Egyébként tuti, hogy francia Kanada :) -
#37315 A vicc egyébként az, hogy RAM22 és Dee Jay még PM-et is küldött két napja, amiben megdícsérték, hogy milyen részletes és jól altámasztottan posztoltam minden változtatást.... -
#37314 Késő. Kaptam egy hét bant. Leszarom. Legalább egy valamit megtudtam. A BMS team egyes tagja nyugodtan személyeskedhetnek és 0 "szakmai" komment nélkül is úgy mocskolódhatnak, ahogy akarnak.
Ezek után csak ismételni tudom magam. De jó, hogy nem lettem tag. Ezzel a balfasszal 5 percig sem bírtam volna ki. Külön kihangsúlyoztam azon szavakat, amiket képtelen volt észrevenni...
Ha köcsög akarnék lenni, akkoz biztos francia kanadai. Az jenkik"mi mindent jobban tudunk" szemlélete keveredik a vegytiszta francia felsőbbrendűségi érzéssel.
Kíváncsi vagyok, hogy a BMS4 ezek után mikorra jut majd el oda, hogy alap SAM rendszerek működjenek rendesen...
Nem lehet mondani, hogy nem voltam segítőkész. Mindenféle kommentár nélkül elmagyaráztam, dokumentáltam, videóra vettem, összehasonlítottam a dolgokat, éppen hogy nem nyaltam ki a seggüket. Nem kérdeztem, hogy akkor mikor, hol, hogyan lesz applikálva. Erre jön ez a marha. Hát ezek után bő nyállal leszophatnak, de a tiszteletem a BMS csatat egy taga irán nem hogy nulla, de az alatt van... -
#37313 Nyugi Balázs! Laza legyél, ne húzd fel magad.
-
ati271 #37312 izé mégegy kérdés: Az itt látható videóban 5:11 körül látható, hogy a pilóta bent ül a gépben, és a lábán ott figyelnek pl a way-point jegyyetek. Ezt hogyan lehet megjeleníteni? Vagy pl térképet, ilyesmit.. -
#37311 Van már pár WIP release, de működő normális hadjárattal rendelekző nincs. -
ati271 #37310 Felraktam a patch-et. Szerintem az SA5 működik! Leszedtek már ilyennel! :D Most pedig egy hülye kérdés: Vannak más harcterek is koreán kívül a BMS-ben? pl. Gondoltam olyanra, hogy milyen lehetne pl lerepólni az osirak-i küldit.. :) Esetleg onlányban.. :D -
#37309 Ha ez a Scoob BMS tag, akkor én nem akarok az lenni. Legszívesebben pofánverném... -
#37308 hát ez attól függ, hogy radar célpont, vagy DTC-n előre bejelölt steerpoint, vagy TGP célpont ... :P -
ati271 #37307 CCRP modban hogyan lehet gyorsan átváltani a célpontok között? Pl, amik közel fekszenek egymáshoz? -
#37306 Krisz! F-15-öst is lehet tankolni.
2:40-nél van
Lehet gyakorolni. -
#37305 Na megvan,csak az zavart meg hogy azt hittem, hogy a feltelepitett programon belül van egy update progi vagy jó lenne ha ezt a program inditásakor feljővő kis ablaknál lehetne kiválasztani és a telepitett programon belül a patch mappába tenni .Vagy ezt az updater rész megmaradna a telepitett programnál is, mert igy ha valaki feltelepiti és letörli az installt akkor nem tud patchelni .
DE az exe lenne a legegyszerübb hogy oda tömöritse magát ahova kell.
-
#37304 -
#37303 Azt senki sem szokta elolvasni XD
Sima exe-re számítottam, vagy bemásolós cuccra. -
#37302 :)
Még jó, hogy rögtön a letöltés elején le van írva a telepítés mikéntje.
"Please make sure that you read and understand the following installation instructions (they will be displayed by the installer as well):" -
#37301 Ilyen hülye telepítést már rég láttam, nekem is nagy nehezen sikerült csak.
Egyébként nem kicsi update jött össze, most, hogy így átolvasgattam őket, lehetett vele vesződés rendesen.
Skineket tehettek volna bele ha már annyira mutogatják, meg menőznek vele.
-
#37300 Vagyok TS-en 11ig.
Elvileg volt 1 bms 4.32 setup könyvtárad. oda berakod az exe-t, elindítod. Ha kész, akkor setup exe indítása, ott már látni fogod az updated, pipa és goo ...
ha igy se megy gyere fel tsre -
#37299 Lehet hülye kérdés ,de hogyan tudom elöhozni a telepités frissitéséhez az ablakot?
vagy mi a menete,mert kitömöritettem a fájlokat de nem tortént semmi :( -
#37298 ilyet én is szoktam,de mint WSO az anyos ulésröl,mert ott van egy köfelverödés :D -
#37297 szinte biztos, hogy a hangkarival vam vmi. Ha beleraksz másik hangkarit, a biosban kapcsold ki az alaplapit, biztos ami biztos... -
#37296 Van egy régi Genius hangkártyám, estefelé belepróbálom.
Remélem ez lesz a baj, mert ez az olcsóbb. -
#37295 Sajnos a gyanúm az , hogy nem szofver/driver oldali a probléma, pl nekem is realtek alaplapi karim van
nem tudsz valakitől szerezni, vagy venni egy alap hangkarit ? -
#37294 Remélem van valakinek Realtek hangkártyás gépe!!
Ma fel akartam tenni a legújabb a drivert, ami nagy hiba volt az egy dolog hogy nem volt hangom de restart után 2-3 perc alatt kifagyott a wndows.
Másfél óra szenvedés után ismét van hang, de a mikrofon és hangkártya beállításához nem merek nyúlni.
A youtube-on nézegettem videókat valakinél a zajcsökkentés be van pipálva, valakinél meg nincs.
A felvételi illetve lejátszási hangerőt is láttam már mindenhol, hol lenn hol meg fel van véve.
Mikrofon beállítás
Remélem tud valaki segíteni. -
#37293 A ma reggeli jó hír a reggeli kávé mellé ...