Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és a dinamikus kampány a világ legjobb dolga, amit szimulátorban csak el tudok képzelni <#worship>#worship>.
Viszont már felmerült bennem, hogy átnyegeljek a Loncival történõ videóklip készítésre.
ha egy fél tucatszor inditottam a Falkonban is,ott is jobban idegesitett mint tetszett.
És mi idegesít benne?
Ha ebben az A10 ben ezzel a látvánnyal megkapom az élethû avionikát,reptulajdonságot meg azokat a lehetõségeket amik csak a Lonciban megvannak,már repül is a Falcon az ablakon.
Amíg a Lonci programozás olyan fos, hogy zoomolva min effekten 10-12 irányítatlan rakéta ellövése ricegésre készteti becsapódáskor - vagy egyenesen fél mp kihagyásra - addig engem nem izgat. Az FC1.1 minden tweakelés ellenére errõl nem szokott le. Csak remélni tudom, hogy a DCS igan.
A BS-en a TV bekapcsolásakor az elég combos gépemen olyan FPS zuhanás volt, hogy ehaj. Medium beállításokkal és pár flare dobásával megfeleztem az FPS-t. A hangok asszem még mindig eszement nagyok és akadhat tõle a gém...
Ki a tököm akar Napoleon lenni?
Ezt a megjegyzést nem értem. Az AF-ben engedelmeskednek rendesen a földi egységek, a többiben nem igazán sõt, inkább semennyire.
Tök jól elvagyok egy légi tankolással,meg két dzsip szétlövésével hetekig.
No, én meg nem.
Nehogymá egy talpas pilota nyerje meg a világháborut,ha a repülõ szimulátor és a környezet lemodelezi a valóságot,nekem az ok.
Ezt végképp nem értem. Esetleg néhány kulcsfontosságú bevetés billenthet a mérleg nyelvén, de nagyon nehéz befolyásolni a hadjárat alapvetõ menetetét. Legalábbis a meglevõkben. A mostani FF hadjáratokat véleményem szerint lehetetlen elbukni. Az SP3/4 Iron Fortress hadjárata óta egyetlen hadjáratot sem buktam el...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Nem vagyunk egyformák,mert én meg a magam részérõl teszek a dinamikus kampányra,összesen ha egy fél tucatszor inditottam a Falkonban is,ott is jobban idegesitett mint tetszett.
Ha ebben az A10 ben ezzel a látvánnyal megkapom az élethû avionikát,reptulajdonságot meg azokat a lehetõségeket amik csak a Lonciban megvannak,már repül is a Falcon az ablakon.
Ki a tököm akar Napoleon lenni?Tök jól elvagyok egy légi tankolással,meg két dzsip szétlövésével hetekig.
Az egyetlen lövöldözõs játék amihez mindig visszatérek a SWAT4 ,ott is leszarom a
kampányt,egyetlen rövid pályán elvagyok 100x is egymás után.
Nehogymá egy talpas pilota nyerje meg a világháborut,ha a repülõ szimulátor és a környezet lemodelezi a valóságot,nekem az ok.
<#eplus2>#eplus2>
Az DCS videókkal az a baj, hogy Glowing Amraam jó klippet csinál, de azon túl a játék uncsi. A DCS nálam arra lenne jó, semmi másra. Mármint videó készítésre, de még arra sem nagyon mert képtelenek megcsinákni, hogy a normális gépekkel egyetlen szinben repkedjek... 😞
Amíg nincs legalább féldin hadjárat, addig egy repszim halott nekem. Legalábbis katonai Mi a fun abban, hogy n+1 óráig tökölsz egy mûködõ single mission összerakásában és lerepülöd 20-80 perc alatt úgy, hogy mindennek a helyzetét legalább nagyjából ismered? Szerintem semmi.
A 1 vs 1 és 2 vs gun dogfight meg jet gépekkel elég vicces. A gépágyús dogfightra vágyom, akkor inkább Il-2.
Talán, ha a kedves ED felemelné a seggét és 2 havonta adna ki új mini hadjáratot vagy hetente egy giga single mission-t amiben 60-80 eszköz teszi a dolgát és tényleg legalább minden kötelékkel egyszer lerepülhetõ, akkor lenne értelme. Máskülnöben nem látok. Nem nincs arra idõm, hogy magamnak építsek meg részben egy játékot, amiért még fizetek is...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ennyi.Uj gép kell
Joe: Hamachi most ment, de a múltkor nélküle sem volt semmi gond.
Estére marad még erõd a kalapács után?
Én is jövök majd ahogy tudok.
Hamacit használtatok?
Kisebb lakásfelújításba keveredtem egy bérházban. A 10 kilós hosszúnyelû kalapács használatát követõen hamar összehaverkodtunk a szomszédokkal 😊)
(Kihírdettük hogy zajos lesz! 😄 )
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Update tartalma:
-Görbék a 6DOF-hez
-FSX support
=gyönyörûen mûködik<#vigyor0>#vigyor0>
(Éled a fórum ismét)
Jana Teamkills 😞
A Maradék:

A NASA oldalárol én is leszedtem a nagy felbontásü képeket, hogy majd ha lesz egy olyan játék amihez kiadják a toolokat bele tudjam tenni a Magyar területet.
Az meg hogy miért nem aplikálták bele nem biztos hogy az miatt mert komoly gondokba ütközne, mert már párszor bebizonyosodott, hogy amire azt mondták hogy nem lehet az pár lelkes ember megcsinálta.Csak akarni kell.
X2 5000+,Brisbane magos
GA-M56S-S3
2gb 800mhz DDR2,
9600Gt,
160 Gb WD winyó,jelenleg 39 fokos😊)
bár gyanus mert eszerint a proci meg 29 fokosa😊
+k..va sok por😛
Ez már meg tudja különböztetni az egy modhoz, de különbözö verzioszámokhoz tartozó telepitéseket is.
MErt eddig csak FF és OF között lehetett, de ez a verzió már az FF 5.3 5.5 5.51 és 5.52 meg még sok variációját is telepitheted egyszerre csak mindig az éppen azt kell kiválasztani amivel játszanál.
Beállithatot hogy milyen progit inditson hozzáá alapbol :
TrackIR,TS3, Freetrack stb..
Vannak dombos, hegyes részek, de messze nem valos.
Kérnék egy linket a legujabb FF hoz,feltettem a 64 bites 7 est,ha ezen se fut akkor......meg.
Egyébbként élvezet volt nézni,ahogy fel akartam tenni az xp-t egy másik particiora,hogy a telepitõje milyen kékhalálokat produkált,gondolom a 7 es miatt.
Feltettem a 7 est,frissiteném a kari drivert,erre az nvidia telepitõ azt irja ki a 64 bites driveré,hogy nem megfelelõ az oprendszerem😞
Na vazzeg,nézem,pedig csak 64 es.Csuda😊
Mivel OF-es hadjáratot soha nem toltam végig, ezért ez csak tipp. Végig kell egyet tolni és megnézni, hogy bírja -e a SRTM-mel. Figyelem, az óra pörgetése önmagában nem elég, a Falcon motorja megköveteli, hogy bevetéseket repülj!