Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Így első blikkre.
Cobracab is megérdemelne egy agyalapi taslit. Láthatólag fel sem fogta, hogy miről beszélek. Személyes véleményről papol, mikor tetsztekkel támasztom alá amit mondok.
BMS team tagság. Öcsém, nyitva van neki a szeme? Leírtam korábban, ha kellek csak füttyentsenek. A jelek szerint nem kellettem...
Scoob meg ott folytatja, ahol abbahagyta. Miféle konstruktivitást hiányol ez a faszfaj? A görbék és tömegadatok világosan mutatják, hogy a valósághoz köze nincs egyetlen Falcon SAM modellezésnek sem. Mindenféle kommentár nélkül bemutattam. Akkra fasz, hogy baszni lehetne vele...
Livrot meg jól látta. Ő kezdte a személyezkedést s 'cry for wolf' résszel, azt engem bannolnak ki. Röhej bazdmeg... Érdekes, hogy számukra minden 'personal attack' ami ellentmond elképzeléseiknek.
sirbum6
Then Shouldnt Scoob sustain the same punishment for his remark of " a boy who cried wolf". Sure that may not seem to abrasive to some, but to others that may be down rite rude. You say that there is "Zero" Tollerance for attacks. Then you need to hold everyone to the same Tollerance.
Mire Cobracab.
They are both clear and simple. By the way, one does not equal the other
Csodás. És akkor még én vagyok pofátlan. Eszemfaszom megáll ezeken...