• Molnibalage
    Az FCS elvileg állásszöget korlátoz. Én a tesztek alatt vígan behúzok 5G felett is, ha gyors vagyok és üzemanyag sincs már sok. Egyébként bármikor átválthatsz CAT I-be, csak akkor ott már a fegyver asszem sérülhet, ha túl sokáig recsegteted a gépet...

A BMS4-ben sokkal durbánn mindennek a légellenállása - ahogy OF-ben is - ezért itt nagyon meg kell fontolni, hogy mennyire terheled le magad. A 2x3 AGM-65 brutálisan nagy légellenállást jelent.

(Az MF MOD pontosan ezt az állapotot igyekezett közelíteni.)

A nagy pótosok ellenállását még nem vizsgáltam, azokét talán lehet növelni. Egyébként próbáljátok ki a légellenállást. Tegyetek fel 2x6 és 4x6 bombát F-111F és F-111A-ra. Más a gépek tolóereje is, gyönyörűen látszik a különbség. Felszállási hosszban (gyorsulás) és max. sebességben. Ha jól elmékszem az F-111F tolóerő / légellenállás modelje annyira pontos, hogy a gép tudja azt, amit valóságban. 1/3 üzemanyaggal függesztők nélkül alacsonan képes átlépni a hangsebességet.

Az FF-ben nem érződik ennyire a légellenállás. Ezen felül nagyon jó, hogy a vészleoldásnál végre nem mennek le a függesztők, azoknak is van légellenállása.