52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#37292 Feltettem ide az frissítést. Ha valaki nem használna torrentet. -
#37291 Számomra egy fontos változás volt a changelogban.
Changed gun damage scoring.
A BMS4 alap kiadásában ultrabrutál lett a gun. -
#37290 Az első javitás elérhetö a BMS4-hez :)
Update1 -
#37289 Fenn vagyunk TS-en. Lehet csatlakozni bátran.
-
#37288 ts3.pcpilot.hu
Port: 9987
Ha már banner: A raktáramat nevezd már át légyszi. Az OF-es segédleteket töröltem, elkezdtem a BMS-re átrendezni. Az OF rész törölhető onnan. -
#37287 Mi az új TS cím? Csak, hogy betehessem a bannerba. -
#37286 A többi gép repmodellje nem azért fontos, mert azzal repülsz. Egy színdarab és film is csak akkor jó, ha minden szereplő teszi a dolgát. Lehet, hogy az F-16C a főszereplő, csak nagyon sok mellékszereplő is van.
:)
Az első patchban nekem azt mondták, hogy 0 DB edit lesz. Figyelem, ez nem dat file változás. Azzal is lehet elérni ezt-azt, de az én szememben az még kevés. -
#37285 Akkor egy veszélyforrással kevesebb :)
Hétvégén majd összehozunk valami nagyobb létszámot -
#37284 Én valószínűleg nem tudok menni. -
#37283 Ok, akkor fél 8 TS -
#37282 Fél 8 körül nekem jó. Mint tegnap. -
#37281 Amúgy ma repkedés ? -
#37280 Én is így gondolom, a stabilitás nagy előny. Nem véletlen hogy minden virtuaális század ezzel repül...
gőzerővel folynak a javítások, modolások, én is olvasom a fórumukat. Erre a F.L.A.R.E - re is kiváncsi leszek... -
#37279 Azért kíváncsi vagyok mit raknak bele az első peccsbe, mert ugye még mindig az alap BMS4 van csak.
Számomra nagy eredmény, hogy már ez az alap verzió is ennyire stabil, megbízható. Gyakorlatilag kiütötte az összes régebbi Falcont, a felhasználók nagy számban átálltak a BMS4-re és pont emiatt. A BMS4 fórum fut ezerrel, remélem a hibajavítás is gőzerővel...
Még mindig F16 szimulátornak tartom, a többi gép csak hab a tortán. talán majd azoknak is lesz jobb repmodellje, de igazából nem is nagyon repülök a 16-osokon kívül más gépekkel. -
#37278 Ez igaz, aláírom. Én úgy gondolom, hogy a BMS4 egy alap, amire későbbiekben lehet más modokat építeni, amik kijavítják ezeket a bugokat, hozzáadnak új dolgokat. Szerintem a készítők erre koncentráltak... -
#37277 Az F-16C és pár gép tekintetében igen. Más tekintetben semmivel sincs előrébb, mint mondjuk az FF3/4 vagy az SP4... -
#37276 Hát szerintem a fizikai modellezés sem mindegy, az pedig érzésem szerint mérföldekkel jobb lett elődjeinél ...
Van mit javítani a BMS-en, nem állítom, hogy nincs ... -
#37275 Hadjáratban az reptér sérülés modellezés asszem totál bugos. 0%-os reptérről is hajlamos bevetéseket generálni.
Az FF-ben a kijavított repterek a foltozott része az MI átgurult, te felrobbantál. Lehet, hoy a BMS4 még ezt a bugot is tartalmazza.
Pontosan azt látod, amit miatt sajnálkozom. Szépen csillog villog a BMS4 van ey jó multikódja, csak a játék gerince nem igazán sikerült. A hadjárat és DB... -
OMG.
Akkor lyuk van a kifutón mint az állat és enged felszállni?
Későn vettem észre, hiába nyomtam a féket már késő volt.
Ez mind semmi, a társam a jobb oldalamon simán felszállt? király mi? -
#37273 És az a bizonyos tankolás...
-
#37272 Kösz a mai multit. Engem legalább nem Krisz lőtt le :P -
#37271 A Streak Eagle ACMI felvétele érdekel valakit? Ha igen, akkor felrakom. -
#37270 Még egy teszt. A másik tolóerő karakterisztikával. Látható, hogy a valós max sebességhez igen közel van. -
#37269 Jól van na. Nincs belőle nagy baj. Amúgy sem olyan vagyok aki ezt felemlegeti (áááááááááááááááá) -
#37268 Igen azt is. De akkor is az AWACS tehet róla. -
#37267 Hogyan löjj seggbe -
#37266 Izgalmas és tanulságos multi volt. Ma is tanultam valamit. -
#37265 SA-5 teszt.
Nagyobb bubble és megnövelt indítási táv. Ha a másik tolóerőkarakterisztikát használtam volna, a hatótáv még brutálisabb lenne. -
#37264 Jó volt a mai multi is, köszi srácok.
Az elején nem volt mikrofonom, de rendbe lett, aztán ment a móka.
Képek:
Nem nagyon lett fotózgatva mert a fontos küldetésünk volt Krisz megvédése XDD
Szerencsére nagyobb kötelékkel nem találkoztunk.
-
#37263 Oh, értem :( -
#37262 Ezzel sem vagyunk közelebb. A 3D modellezők egy része sajnos régen elhagyta a Falcon világát. Ez a fejlesztőkre is igaz. Azok akikkel még én találkoztam az FF csapatban, mikor odamentem, most lényegében ketten vagy hárman maradtak az FF csapatban. Ez akkor volt, mikor már outsider lettem, úgy két és fél éve. Egy részük BMS4 tag vagy bedolgozó lett - pl. I-Hawk - egy részük meg etűnt a sötétben. Szó szerint. -
#37261 A Templateben lévő "readme.txt" fájl egy bizonyos Mike "vermin" Rivers-t említ mint 3D-s modellező. -
#37260 Gőzöm sincs, hogy ki csinálta lehet, hogy a BMS4 csapat sem tudja. A LOD Edtiorral fog menni majd a dolog, ahhoz kapok helpet. Péntenek fogok róla beszélni a török sráccal vagy már holnap. Attól függ, hogy ki hogyan ér rá. -
F-15C modellezőjének valamely elérhetőségét nem tudod megadni? Felvenném vele a kapcsolatot, hátha adna egy modellt, amit megtudnék nyitni 3DSMAX-ban, vagy zModellerben. -
#37258 Jó hírek, rájöttem hogy mi volt az SA-2/3 indítási baja, mehet a full feature implementation. :) -
#37257 SA-5 dat fájl. -
#37256 Igen az volt az.
Multira fel!!! Találkozunk odafenn!!!!!! -
#37255 Vagyok TSen -
#37254 zotya amikor mesélted a hosszú őrjáratú F-14es videót erről beszéltél?
Az azért nem is gondoltam volna, hogy milyen békésen aludhat pilóta és WSO a levegőben -