Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
ati271 #37338 Tegnap én is toltam kb 3/4 12-ig. Próbálgattam a hadjáratot, most föképp a SEAD bevetésekre koncentrálok, azaz a HARM, utána meg megszórni az állásokat cluster bombával. A lényeg, hogy ay elsö bevetésen kijelölnek egy SA2-es üteget, egy tengerparti város mellett. Innen nem messze pedig müködik egy SA5-ös is. Kezdésnek majd mindig az SA5-ös radarját nyírtam ki az egzik HARM-al, majd felizgattam az SA2-est, és oda ment a másik HARM, aztán pár cluster, és tünés haza! Persze többször feküdtem neki, mert néha befigyelnek Mig23-ak vagy 29-esek. A légiharcot meg még nem gyúrtam ki! Ugyhogy még a 23-aok is lazán leszedtek.. Na mindegy sokadszorra sikerült! A vicces rész most jön, tehát go haza, a következö SEAD küldi, szinte ugyanoda, csak az SA5 ellen! ugye alapban megint 2 HARM-ot felpattintott. Azon nyomban le is vettem, és oda is felpakoltam egy füzér clustert, gondolva, hogy ez vadkacsavadászat lesz! Mivel a radart már elintéztem! Szal go vissza! Na megint jönnek a 23-sok! Francba! Még kb 25 mérföld a cél! Ráadásul levettem az ECM podot, és helyette has alatti póttal megyek, ugye arra gondolva, hogy szépen eljátszogatok a célpontnál! Tovább gondolva, tehát nafta van akkor go lefelé, reménzkedve, hogy a 23-sok radarja korrektül van modellezve, és nem nagyon jók földháttérben! Így is van, szépen tudok 4-5 rácsapást csinálni a földhöz tapadva. A 4. nél viszont bevillan az RWR-en a 29-es szinbólum! Na ennek fele se répa! A maradék 4 cluster meg póttank le, és szégyen a futás de... Az elsö 20-30 mérföldet a tenger felett sovány malac vágtában a habokat nyaldosva teszem meg, seggemben ott virít a 29-es jelzés! 2 szer még rakétát is indítanak, chaf-flare ezerrel, közben enyhébb kanyarok, de sikerül leráznom a rakétákat. Hopp jön a segítség, bevillan két F15 sziluett! Még várok egz kicsit, majd enyhe emelkedéssel, vigyázva, hogy a sebesség ne nagyon kopjon, emelkedek. Pár perc múlva 30 ezer lábon takarékos üzemm´dban nyomom! A reptér még bö százas.. Alapgáz, vitorlázás, szerncsére, csak a reptér közvetlen közelében kapom a BINGO-t, igy nem kérek emergencit (1500 gallonon van a limit) Sikerül is rádióznom, követni az utasitásokat, és szépen leszálni.. Szóval "röviden" ennyi :) ! Nagyon élvezem! :D