• Molnibalage
    Késő. Kaptam egy hét bant. Leszarom. Legalább egy valamit megtudtam. A BMS team egyes tagja nyugodtan személyeskedhetnek és 0 "szakmai" komment nélkül is úgy mocskolódhatnak, ahogy akarnak.

Ezek után csak ismételni tudom magam. De jó, hogy nem lettem tag. Ezzel a balfasszal 5 percig sem bírtam volna ki. Külön kihangsúlyoztam azon szavakat, amiket képtelen volt észrevenni...

Ha köcsög akarnék lenni, akkoz biztos francia kanadai. Az jenkik"mi mindent jobban tudunk" szemlélete keveredik a vegytiszta francia felsőbbrendűségi érzéssel.

Kíváncsi vagyok, hogy a BMS4 ezek után mikorra jut majd el oda, hogy alap SAM rendszerek működjenek rendesen...

Nem lehet mondani, hogy nem voltam segítőkész. Mindenféle kommentár nélkül elmagyaráztam, dokumentáltam, videóra vettem, összehasonlítottam a dolgokat, éppen hogy nem nyaltam ki a seggüket. Nem kérdeztem, hogy akkor mikor, hol, hogyan lesz applikálva. Erre jön ez a marha. Hát ezek után bő nyállal leszophatnak, de a tiszteletem a BMS csatat egy taga irán nem hogy nulla, de az alatt van...