52966
  • hooah
    Külön szoba van a Falconnak, ott megtalálsz mindenkit.
  • axenet
    Nekem még fel kell programoznom egy Teamspeak gombot a Cougeremre valahova, de szerencsére hagytam neki helyet. Ts-en melyik szobát célozzam meg ?
  • hooah
    Nekem is sikerült belőnöm a FRAPS-et. Minden készen áll az esti multihoz.

A block40es kabint nekem másodjára sikerült feltelepítenem, addig dobott ki a program ha használtam.

Szóval este leszek addig is ezen videó szolgáljon kis kedvcsináló gyanánt.
  • axenet
    Látom a Harpoon féle block40es cockpit installálva nálatok is :)
  • axenet
    lényeg az eredmény.
  • z0ty4
    Krisszel mi jövünk, legalábbis tegnap még azt beszéltük.

És végre megszünt a videó alatt a búgás, de hogy mit nyomkodtam össze-vissza az passz.
  • axenet
    Hali. Ma egy repülés ?
  • hooah
    Itt van két hamarjában összedobott videó a repülésből Zotyával.

15-ös áthúzás

és

16-os áthúzás
  • hooah
    Sajnos nem sok képek készítettem, inkább videókat próbáltam felvenni, de itt egy gyöngyszem a kevésből.
  • z0ty4
    f-16.harrier.lol.

Krisz kifagyott multi közben. Én igy láttam.
  • V43 1105

Ha gondolod jöhetnek a képek, leginkább az orron lévő "Streak Eagle" grafikáról lenne jó.
  • z0ty4
    Krisszel repülünk egyet. Aki szeretne csatlakozzon bátran.

• V43 1105

Remélem elfér ide ez a kis videó, amiben a kedvenc reppentyűm látható
  • V43 1105
    Vennem kéne valami JOY-t asszem, de annyira nem vagyok tisztában az alapokkal se, hogy tegnap mikor betöltött a cucc akkor is a gép által vezérelt repcsiket néztem XD
  • axenet
    Felvettelek benneteket skypon...asszem :P
  • axenet
    Benne vagyok, naná ... Azért előtte valami bemelegítő repülést is tarthatunk ;)
  • Molnibalage
    Most szombat nekem kiesik, osztálytalálkozóm van. Péntekem meg röpizni szoktam. Marad a vasárnap délután.
  • z0ty4
    Hi!

Üdv a klubban! Természetesen nem zavarsz. A multihoz mikrofon + TS használata kell csak.

Ahogy elnézem a fórumot van pár új tagunk, jó lenne egy HiperMultit összehozni minél többen.

Balázs addig kitalál valami formációt mint a múltkori videóhoz. ( amit azóta is imádok)

Vélemények?
  • axenet
    Üdv Mindenkinek. Új vagyok itt, de az F4 BMS4-et azóta nyomom, hogy kijött, eléggé rá vagyok kattanva.
    Szeretném most már multiban is kipróbálni. Szívesen csatlakoznék bármilyen multis repkedéshez. Dobjatok valami kontaktot, ha úgy gondoljátok, hogy nem zavarnám a köreiteket :P
  • Molnibalage
    Este felrakom, tegnap már nem volt rá időm.
  • hooah
    Ezt az SA-5 fájlt el lehet érni valahol?
  • Molnibalage
    SA-5 összehasonlítás.

Youtubera nem tudtam felrakni otthon, mert szakadozik a net már 2 napja. :(

Más.

A Tacview készítőjének írtam, hogy van pár bug a szofverban. Megköszönte és azzan honorálta, hogy a következő változat pre-betáját megkapom elsőnek tesztelésre. :)

Meg az is kiderült, hogy az AoA számítása az valszeg hibás, mert nem a dat fileból számolt adatot jeleníti meg, hanem szimplán a pályadatokból számolja ki. Ettől persze még lehet jó is, de az is lehet, hogy nem...
  • Molnibalage
    OFF again. :)

Ez az ember egy zseni.

Széggyellem magam, hogy letorrentezem az albumait, de elektronikusan nem tudtam fulla albumot megvenni sehol. Ha valaki esetleg megtalálna egy helyet ahol mégis, az szóljon.

ON
  • V43 1105
  • Molnibalage
    Másnak is.

F-15C skin template.
  • V43 1105
    Szerintem élsimítással összefüggő dolog lehet, meglesem mindjárt, joystickom nincs még, de úgy gondoltam belekukkantok :)
  • Molnibalage
    Az élsimítás legyen app. controlled és a játékban használd a multisamplinget a setuban. A sötétedés okát nem ismerem.
  • V43 1105
    Az mért van hogy a játék elindul, de tiszta rece az egész, mintha semmi élsimítás nem lenne, pedig állítottam .. ja és fekete a kép csak a cockpit látszódik ? :(
  • DonZorro
    Aham. Értem! Akkor lehet maradok az A10-nél...

Pedig teccik a gép!

Na majd ha egyszer tökéletes lesz...
  • Molnibalage
    Az AF halott. Az FF is lényegében. Csináltam hozzá egy atombrtuál MOD-ot, azt még érdemes talán kipróbálni.
    A BMS4-é a jövő, de sajnos a fényes csillogás ellenére az meg az adatbázisa miatt lett viccces. Több SAM egyáltalán nem működik, stb. Multira való alkalmatossága miatt a BMS4 ma a menő. Szólóban az FF még elmegy.

Az FF egyszerű. FF5.5 és után 5.5.5 patch.
    A BMS4-hez kell az alap F4.0, de nem kell felrakni. Installkor add meg neki, hogy hol van a telepítő CD. Ez lehet virtuákis meghajtó is.

A kettő fent lehet egyszerre, ha az FF5-öt rakod fel elsőnek. (Vagy fordítva, már nem emlékszem.)
  • Molnibalage
    Nájsz.
  • DonZorro
    Sziasztok Srácok!

Nagyon-nagyon régen, még az "őskorban" játszottam ezzel a nagyszerű játékkal.
    Most ismét kedvet kaptam hozzá...

Hol jártok? Az AF is megy még? FreeFalcon?

Telepítés menetéről, cuccok sorrendjéről, peccsekről van valahol leírás?

Köszi!
  • V43 1105

No, eddig itt járok nincs még teljesen kész. Lehet a feliratnak újra neki ugrok, bár ha 1024-es textúrán lesz akkor lehet nincs rá szükség ..
  • Molnibalage
    Elvileg 2048-ast még elbír, de mivel több darabból áll a gép, ezért 1024-nél nagyob nem kell. Igyekszem megcsinálni a wireframe-t. Azt sajnos még nem tudtam elintézni, hogy a LODEditor rendesen működjön.
  • V43 1105
    A függőleges vezérsíkon levő logón már dolgozom, utána jön orron lévő .. legalább ennyivel is előrébb leszek Apropó, Falcon milyen felbontású textúrákkal dolgozik? 1024 x 1024 , 2048 x 2048, 4096 x 4096 stb ?
  • Molnibalage
    A felső kellene, az az eredeti állapot. A lenti gép az múzeumi példány. Azzal repülték le, de kiállítva nem lehet festék nélkül hagyni, mert szétrohadna igen hamar.

A felsőről igyekszem minél több és jobb képet adni.
  • Molnibalage
    Te vagy az én emberem. Skint kérek, jelentekezel. Zene szakértő kell, jön. Akkor egy dupla wisky-t kérnék, jéggel. :)

• V43 1105
    Melyik Streaker Eagle kell akkor mert én kettő félét találtam ..

• V43 1105
    Jimmy Barnes - Working Class Man ez az a szám .
  • Molnibalage
    Szép, szép, de ezzel a sebességgel 2020-ra lesz egy olyan szim, amiben repülhetsz statik küldetéseket. Mivel a Falcon dinamikus hadjárata olyan drog, amiről nem lehet leszokni - legalábbis és nem tudok, ha repszimről van szó - bármilyen kidolgozottsággal bír is egy ilyen szim, nekem techdemo marad. Semmi több.

A zene bombajó, nem tudja valaki az előadót?