• Balu0
    A hadjárat motorja nem jobb, sőt, de a felhasználónak több beleszólást ad. Ezt az FF is meg fogja valósítani.

Az OF meg elég sokat letett az asztalra realizmus terén, ez vitathatatlan. De azt amit ők csináltak mi is meg tudjuk.. pszz fogjuk csinálni. A dev fórumon most szedjük össze azokat az ötleteket ami a többi verzióban bent van és jó, hogy az FF-be is bekerüljön.

De az AF is és az OF-is a régi grafikus motort használja mi bizony kilehelte a lekét. Halott platform. Ennek a belátása volt az FF csapat nagy előnye, mi mindenek elé helyeztük az új grafikai motort, ami még mindíg prioritás mert csak félkész. Egyenlőre csak a 3d objektumok vannak DX-el renderelve. Se a partice system se a talaj. Ha ezek is átkerülnek a VGA kártyádra renderelésre még gyorsabb és szebb lesz minden. pl: dinamikus világítás a talajon is, nagyobb felbontású talaj.. ala loc-on :D, több ház, fa, szebb füsst, amit a robbanások megvilágítanak stb stb... :P az RV fejlesztése csak most indul be igazán... :D én nagyon bizakodó vagyok.
    ui.: bocs ha ma nem tudok írni de rettenetesen fáradt vagyok, 2 melóhely kemény, és 36 órája vagyok talpon ...