Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Balu0 #3695 Nem tudom megálni, megpróbálok segíteni.. a hoszzú töltési idő másnál is jelentkezett , ott a vírusirtóval veszett össze a cucc, próbáld meg lelőni míg futtatod az RV-t. A CTD oka sok minden lehet, főleg a vga driverek okoztak gondot. nVidia kártyánál a legfrissebb driver eddig működött, ha ATI kártyád van, ott a legújabb driver okozott gondokat, próbálj ki eggyel régebbit vagy 2-vel. Ha húzva van a procid vagy a vga kártyád állíts vissza mindent alapra, és nézd meg úgy is. Ezek az általános hibakeresési módok.
Az installt tuti jól csináltad ? Eltávolítottel a registry-ből előtte minden Falconos cuccot? Volt OF telepítve? Ha volt OF telepítve akkor 100% hogy az a gonde mert összevesznek néhány reg kulcson az RV-vel.
Remélem tudtam segíteni :P
Egy utolsó gondolat a mai jó kis flém rovatba (ami jó lenne ha nem folytatódna holnap):
Seaweed:"hat..khmm hogyismondjam...ez az egesz nem tobb mint egy kupac buzolgo teveszar"
Ha ezt nem írod, vagy finomabban pl:"nekem nem jött be mert instabil a gépemen" (ugye mennyivel emberibb ?) , nincs okom megvédeni az FF-et.. azt meg hogy meg akarom védeni azt amin régen én is, most pedig a barátaim nagyon nagyon sokat dolgoztak INGYEN, had legyen szívem joga...
Nem ismered véletlenül a Nagyvezírt vagy a Justice-t az EVE-ből ? Valahogy nagyon az ős stílusukban nyomultál :P