Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Mit nem ertesz?! osszevagom jo?!
"Seaweed 2007. feb. 19. 23:30
Megdobbento menyisegu szavaza erkezett a BoP-on a temaban! [engem ez gondolkodasra kesztet]"
"Balu0 ma 09:05
Én szavaztam.. :)
Aki azt nyomta hogy jobbat várt, szívesen várom az általa készített modokat az e-mailemre :P ... community projectet leszólni, kb mint felrúgni egy járókeretes nénit.. XD"
"Seaweed ma 16:03
Szerinted ki szavazott arra?!
El nem magyarazom...olvassvissza..es ha szerinted rendben van az az oralis aktus amiben ez a csoda FF4 reszesitett engem akkor...hat..khmm hogyismondjam...ez az egesz nem tobb mint egy kupac buzolgo teveszar!
(Ugyvelem azok utan nyugodtan szavazhattam volna a 4. pontra is....megse azt tettem....)""
"Balu0 ma 16:59
Már megbocs, de sok ember INGYEN dolgozott rajta.. ha nem tetszik ne használd, és vegyél a boltba 10.000-ért MSFS-t de neszidd légyszi mert morcos leszek és rádburítom a virtuális asztalt... te mennyit fejlesztettél a szabadidődben ingyen ?"
"Balu0 ma 17:02
Félreértés ne essék, lehet kritikát mondani, de fikázás nélkül.. azt kapunk eleget az OF team-tól meg fenyegetéseket az LP-től.. nincs szükség a telhetetlen "mindent akarok de semmit se teszek, de amúgy is teveszar az egész" típusú emberek véleményére... nekik egy válaszom van... csinálj jobbat és add ingyen.. utána halgatni fogok rád megígérem... sőt bocsánatot is kérek.""
Folytassam meg?! aztan meg jott repvez oszt' elkezdte o is osztani az eszt...radasul elegge santikalos modon...
"Ismersz" regota...tudhatod hogy ha igazamat erzem azt nem hagyon egy percig se...