• Seaweed
    Ertem tehat mert ti tobben vagyok akiknek jol megy minden hiba nelkul, akkor en mint egyszal hulye f*sz akinek nem megy jol de azonnal kusoljak be mert ti igylatjatok jonak! Hat ezt tudod hogy hivjak?! Onkenyurlami rendszernek....de nem is! Elnyomasnak hivjak!
    Reszemrol meg egy korlatolt buta banda megnyilvanulasanak! Mert a normalis az lenne hogy segitetek, vagy megoldast kerestek...de messze nem az hogy lehurrogjatok azt aki meg mer szolalni mert barmi baja van! Marpedig most errol van szo! Meg mielott valaki jonne itt nekem a jol megszokott magyar figyelemelterelo megoldasokkal, gyorsan alljunk csak meg!
    Mirol is volt szo?!
    -Arrol hogy keveseltem a szavazatok szamat, ezzel utalva hogy enyien kevesen foglalkoznanak a BoP latogatoi kozul az FF-el?! (erdekes modon milyen gyorsan megszaporodtak a szavazatok ezutan!)
    -Aztan jott itt nekem az ujreg onkentes FF hitterito aki rendre utasitott hogy hogy mertem en galad gaz allat olyanra szavazni hogy "Jobbat vartam volna" (kb mint ha az AVH lenne....), es rendreutasitott hogy ha nem tettem hozza semmit akkor kussoljak de man jellegel mert ez az egesz ingyen van...meg igy meg ugy...

Hat tudod mit?! Azthiszem magamhoz mertem meg kulturaltam reagaltam leezt az egeszet....elgondolkozni valoja meg nem nem nekem van hanem annak aki korlatolt modon nem lat csak nez!