• Molnibalage
    Az 3D világot értintő adatbázis kb. kész, de még le kell tesztelni pár váloztatást. Pl. a sikló bombák indítási távolsága eddig hibás volt, de még nem teszteltem le a változtatást.

Próálkoztam pár 2D-s változtatással, de nem sok sikerrel. Poénból 100-szorosára növeltem az vörös CBU sebzését és blast radiusát és 100-ra tettem a hit chance-t. Semmi sem történt. Érdekes módon legalább egy vörös ARM viszont regált a változtatásra.

A '90-es hadjárat a '80-as módosított változata. A '80-as következő körös finomhangolásába még nem kezdtem bele, de elvben nem lesz több az fél napnál. A századokat kicsit átmozgatom és változtatok ezt-azt. Ezután a '90-es hadjáratban csak lecserélem néhány szám átírásával az egységek egy részét. Több lesz a Stingeres védelmű Hawk, a Chapparal helyett Avanger ADS lesz, stb. Az OBB gyak. 100%-ban ua. csak a battalionban más egységek lesznek. Repszázadoknál ugyanez pepitában.

Kicsit fikcionális lesz, egyes fegyverrrendszereket megengedek vörös oldalon, amikkel nem rendelkeztek még akkor, de ez a kék oldalon is igaz lesz pár helyen. Pl. 1994-ben lesz M90 Mjölnir a Viggeneken és LGB Mirage-2000D gépeket. (Tudtommal akkor még csak igen marginális volt ez vagy egyáltalán nem volt nekik.)