52966
  • Molnibalage
    Tornado kabin portolás teszt.
  • Molnibalage
    Persze, ha Hitex-et akarsz, akkor már bonyásabb a dolog. Mert a stock FF kabinokra nagyon ráférnek Aeyes kabin textúrái.

Lásd itt.
  • L Viper #36367
    Ez jó így. Vannak ettől bonyolultabban aktiválható modok is más progiknál.
  • Molnibalage
    A legtöbb amit tudok tenni saját erőből az egy self extractor, de manuálisan kell megadni neki az FF helyét, mert odáig nem tudok elmenni, hogy a registry-ből kiolvassa, hogy hol van és az alapján rakja magát.

A régi széttröldelt könyvtárszerkezet a múlté, minden a \MolnyFalconban van szépen strukturálva a \Korea80 és \Korea90 alábontásban, egységes szerkezetben. A KoreObj az, ami közös, az a \Korea80\terrdatában van. Tehát, ha nincs OCI akkor is két másolás és egy Txt edit a telepítés.

A bátyus elvileg felajánlotta, hogy csinál installert. Az új UI meg jön Revientor-tól. Khronik egyszerűen csigalassú. Azt amit elküdltem neki, az már lényegében elavult...
  • L Viper #36365
    Azért nem semmi órát szántál rá eddig.
    Az OCI az jó lenne pedig, de nem az a legfontosabb.
  • Molnibalage
    Az MF-re visszatérve. Még a saját hadjáratomban is találtam több hibát. Szólok is Khroniknak, hogy ne is fáradjon az OCI-val. Szó se róla, ~3,5 hete küldtem el a pakkot. Ennyi idő alatt talán én is megtanultam volna a toolal való installer gyártást...

Életkép az MF-ből, F-111F-fel bombáztam egy MiG-31 bázist, akik épp egy arra kóricáló F-16A köteléket rúgtak alaposan fenékbe...

Én GBU-15-tel adtam a védő SA-3-asnak és célt repültem, hogy ők dolgozhassanak nyugiban, 2-2 db GBU-24 tette a dolgát. Közben felvettem egy új szokást. Tökmindegy, hogy mit látok, a torony környékét és a parkolót megkóstoltatom 4 db CBU-val.

Ez lett a vége.

Kiderült, hogy voltak ottan parkoló gépek. 11 db MiG-31. Nagymi.

• Molnibalage
    Ja, és az a hiba csak egyik fele volt.

A másik irányba nézve még ennyi gép volt...
  • Molnibalage
    Tudod, hogy hogyan vettem észre. Felszálláskor a szoksáos ~200 FPS helyett volt 23. WTF? Lables fel, és akkor látom, hogy mi van. A kép azelőtt készült, hogy belerohantam a sorba és felrobbantam...

A BMS4-et is tuti meg fogom mókolni. Lehet, hogy hamar. A hadjárat OBB és role score változtatással is gyors sikert lehet elérni és nem kerül túl sokba. Pár alapvető szenzor mókolása sem túl sok időt rabló feladat. A bibi az, hogy elvileg nem támogatja a független simdatát. Na, ez már viszont komoly érvágás, egy fullos MF BMS konverzió előtt, de más 3rd party helyszín előtt is.
  • L Viper #36361
    Tévedés ne essék, nálam sem a grafika a lényeg. Le is butítottam sok dolgot, pl a vetett árnyék sem fontos nekem.
    Amit díjazok a BMS-ben, természetesen a rendszerek modellezése, fegyverzetek kezelése, stb.
    Azt pedig főleg, hogy nagyon profin fut patch nélkül is.
    A hadjáratok meg a nem hardcore játékosnak bőven jók. A hozzád hasonló realizmus fanatikusoknak meg lesz jobb, legfeljebb csinálsz ehhez is :o)

Az a kép elképesztő amit beraktál. Tiszta sztáda. Ilyen csak egy volt régebben, amit láttam, mikor PZolika berakott egy képet szárazföldi hajókról :D
  • Molnibalage
    Hogyan kellene fordítani?

Nem. Elismerem erényeit. Csak továbbra is olyan, mint az összes eddigi Falcon. Legyen jó a kék oldal, a többi meg le van szarva. Minden erőfeszítésem ellenére sem tudtam még én sem olyan hadjáratot összerakni, ahol a vörösök győzhetnek.

No offense, de ez így miféle felállás. Gyönyörűen modellezett F-16C Blk. 52, szép grafika, ez a BMS. Tényleg hiphiphurrá, mert ez jó. És atomstabil, MP alatt is. A hadjárat modellezési mélységekben viszont alig tér el egy SP4.2-től.

Az miért fikázás, ha valaminek látom a hiányosságait? Az előnyeit is nagyon látom. Pl. nem csinál akkor bullshitet, mint az FF. Lásd a képet.

Ezt úgy hozta össze, hogy a reptéren a 0. órában van 2x24 db gép. Ekkor volt 1+1 flightnak felszállási ideje. Hogy ebből hogyan lett ez...

Sem a parking spotok nem jók sem az ATO által generált valami megjelenítése. Nem létező flightok jelentek meg. Na ez az a rész, amit újraírtak a BMS4-ben. Számomra EZ a fontos, és nem a csilivili grafika...

Számomra az a fontos, hogy újra van rendes intercept.

Amellett viszont nem tudok elmenni, hogy a nagy összképpel továbbra sem foglalkozott senki. Sem hadjárat szinten, sem a vörös oldalt nézve. Pl. egy 2 gépes A-10 kötelék 8-10 egységet simán legyak a 2D-s világban 4 CBU-val. Egy Szu-17/25 vagy MiG-27-re rátéve precíziós AG rakétát és 2-4 500 kg-os CBU-t az eredmény sokszor NULLA kill.

Bocs, de ilyenek mellett sem tudok elmenni. A bibi, hogy ezen én sem tudok változtatni, viszont ezek alapvetően befolyásolják a hadjárat menetét. Az láthatod, hogy az MF-ben, legalább a Cold War scenarioban nem egy béne kacsa az ellen teljesen, azért pár repteret már képes volt legyakni.

Az első estét elértem és még mindig van bőven SAM a FLOT-tól egy köpésnyire északra. A FLOT-ot így is leadárta az elején a sok A-10 és AH-64. A két A-10 század és AH-64 cirka 700 járművet kapott szét. A Szu-17/24 és más orosz AG killerek meg századonként legfeljebb 30-40 járművet és statik célokat, amik közül a reptereket leszámítva 0 hasznuk van.

A helyzetet csak úgy tudtam tartanai, hogy pár deep strike-ot átvezényeltem másohva és F-111F és M-2kD gépekkel kinyírtam 3 bázist. Ennek ellenére egy F-16C-vel repkedve úgy rúgták szét a seggemet a MiG-29-esek, hogy ehaj. (Van róla ACMI is.) Egy gépet egy SA-3 szedett le a másik kettőt meg a MiG-ek.
  • L Viper #36359
    Meg mi a búbánatot értesz az alatt, hogy legfeljebb exe szinten.
    Miért nem úgy értelmezed a leírtat, mint amit jelent?
    Szerintem vidáman van olyan összetett műszakilag, technikailag és olyan alapossággal összerakot, mint pl a DCS Black Shark. Arról nem is beszélve, hogy van amiben még többet is ad.

Bár, ha azt nézem, mióta megjelent a BMS4, te vagy itt az egyetlen, aki fikázza.
  • L Viper #36358
    Egyébként mielőtt megint félremagyarázol valamit, a cikkíró a BMS azon dolgaira gondol, amiket a DCS nem tartalmaz. Pl Data Cardridge programozás, avionika komplexitás.
  • L Viper #36357
    Akkor rágódj még rajta kicsit és értelmezd.
    egyébként de jól ismered a DCS-t :P
  • Molnibalage
    Szép mondat, csak messze nem igaz. Legfeljebb exe szinten. Más szinten nagyon nagyon nem.
  • L Viper #36355
    Színvonalas írás

A lényeg ott is van rögtön az elején:

"The Falcon as represented in BMS 4.32 appears to be as technically complete, thorough, and complex as offerings from the DCS series — and that is high praise indeed."
  • Molnibalage
    BMS4, Sim HQ
  • Molnibalage
    1987, Cold War.

Halad a cucc. A 2D-s modellező értékek sajnos kicsit gyengusok a vörös oldalnak, de nemigen merem piszkálgatni őket.
  • Molnibalage
    Mármint nem első, hanem a 2 lesz a Korea 80.
  • Molnibalage
    Már elküldtem a képeket. A '90-es a már ismertetett lesz, a '80-as meg az első.

Innen vannak. Több FF UI kép is innen van egyébként és OF-es töltőkép is. :)
  • z0ty4
    UUUU bakker, mind nagyon jó. Én az éjszakaira szavazok.

( honnan vannak ezek a jó képek? )
  • Molnibalage
    Egy gyors közvélemény kutatást következik. Szerintetek melyik néz ki a legjobban?

Nekem talán a négy gépes jön be, mert ugyebár jellemzőek a '80-as évekre.
  • arrow19
  • Molnibalage
    Összehasonlítva.

• Molnibalage
    Már vártam, hogy mikor csinálja meg valaki. És igen, megcsinálták. Nem semmi. Mi?

Hát EZ!

• Molnibalage
    BMS4 3D model upgrade hírek hamarosan.

Reinventor válaszolt, jövő héten elvben meg tudja csinálni amit kértem. Lehet, hogy nem lesz OCI, de akkor kiadom az MF-et úgymond "végleges" köntöségben és tartalmában.
  • Molnibalage
    Elvileg így fog kinézni az Korea '90s főoldala.

Khronik hallgat, de úgy tűnik, hogy a BMS4 UI készítőjétől kapok segítséget. Lehet, hogy a hadjárat UI ablakai nem lesznek átlátszóak, hanem hasolnóan a stock FF-hez, textúrázott hátteret kapnak.
  • Wampa
  • Wampa
    Kis ecetes ubborkával?
  • L Viper #36341

Gundaknak és Wampának kötelező :D

• Gundark 1 1
    Kedvelem az ekranoplánokat :) Köszi
  • arrow19
    Nem semmi kis dög
  • Molnibalage
    Új képek és AAR.

Khronik összerakhatná már azt a OCI-t...
  • Gundark 1 1
    Abban lőttem először Dragonfly-t :) Az első textúrázott játék. Atom volt.
  • L Viper #36336
    Én még nem láttam soha ilyen logbook-ot, ennyi plecsnivel és győzelmekkel. A repült órákhoz semmi kommentet nem fűztem ugyan, de nekem ez is sok. Főleg, hogy hetente alig tudok még egy bevetésre is időt szakítani.
  • Molnibalage
    Egyébként ki ez az AS?
  • Molnibalage
    Bevetésenként átlag kettő. Ha sok hadjáratot tolt, akkor semmi rendkívüli nincs ebben. Nekem FF-ben a rekordom 14 győzelem egy F-15A-val. Minden rakéta talált és gépágyúval mészárolgattam még egy kicsit J-6 és Szu-7 gépeket.
  • arrow19
    Freefalconnál nálam is sok volt a reinstall mondjuk most sokban hasonlít AFhez a BMS felrakod oszt jóvan.De ez a 300óra flight hour nem sok ha figyelembe veszed hogy 2év alatt jött össze.
  • L Viper #36332
    A Dos korszakban még nagyon plecsnikre mentem
    Akkoriban, ha lelőttek tuti, hogy visszaraktam az előtte lévő mentést, nehogy egy "death" is csúfoskodjon a plenyók mellett. (Pl. F15-III ! Milyen jóóó karrier volt abban is. Arról nem is beszélve, hogy az avionika verte a legtöbb mai szimulátorét. Nemhiába, Microprose etalon volt.)
    Már kinőttem belőle, meg hihetetlen is lenne a valóságban annyi légi győzelem, mint AS logjában :D
  • Molnibalage
    Én is. Főleg, hogy 3 év alatt n+1-szer telepítettem. Ezen felül régen a külöböző hadjáratokat is különböző loggal repültem, tehát a logbook a hadjárathoz volt kacsolva úgymond.
  • L Viper #36330
    Én sem szoktam. Mindig tiszta lappal kezdek telepítés után.