Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Úgy tetted fel, ahogy az egyik sticky threadben van? Elõbb a Hitles és exe és aztán FF5.5, hogy megtalálja? Ellenkezõ esetben a földi egységek mozgási útvonalát eltolhatja az install. Igazából a Tom féle free Hitles mitha az nem free lenne... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
Énis így tudtam ezért is volt meglepõ.
Molnibalage
Nem is lesz. Hustler nem szereti.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ezt is megváltoztatta Hustler. Findom nincs, hogy miért, ha ma RAM2 kiemelt threadje ezzel nyit... Egyszerûen nem értem ezt az embert.

Az elmúlt fél évben minden tesztverzió 16-nál magasabbra nem engdte tenni. Javaslom, hogy ne rakjátok x16 fölé. A takeoffot csak akkkor nyomjátok meg, ha kb. fél perc van felszállásig. Taxinál ez 2 vagy 3 perccel a felszállás elõtti idõpont.

Molnibalage
Cégnél 10 perc alatt letöltöttem a kettõt.

repvez
torrent link még nincs? mert leért a cucc de valami hiba lehetett nálam mert azt irja ki hogy nincs az állománynak vége.
Ujabb 2 orát nem akarok ma már rááldozni.Mert nálam csak 100kb/s-el jön , torrenten jonne 4x gyorsabban
Molnibalage
Eh... 😊

Apró gond, hogy a játék véleményem szerint játszhatalan. Az MI baszik használni nagyrészt CBU és buta bombát is mozgó célok ellen. Egyszerûen nem funkcionál rendesen a 3D-s vilgában. Mivel az én hadjáratom meg precíziós fegyver elõtti környezetet szimulálna...

Komolyan mondom, hogy hagyon a francba az egészet. Ennek így nincs értelme. Ez szendvedés.

L Viper
Köszi Sanyo a feltöltést, innen 10 perc alatt lejött nálam <#eljen>

Az új UI zenék nekem nagyon bejönnek, meg az a kis puritán intro is bõven elég.
Ami tetszett, hogy az AF-es HiTiles is gyönyörûen muzsikál. A régi nem volt fent, engedélyeztem hát az AF-est. Textúraváltás hiba sincs.
Épp egy kört reppentem eddig, többet nem tudok még mondani.
arrow19

ingame is megy 64x-esen nekem.
@Sanyo
Akkor már csak 1750emberrõl nem tudunk...<#vigyor0>
Sanyo
1774-nél jár a letöltések száma, nagyon kapós. 😊

www.pcpilot.hu

Molnibalage
Olyan nem is lehet csinálni. x16 a max.

Ide tessék a bugokat posztolni. Sajnos vannak újaj és súlyosak is.

A terep viszont tényleg sokkal dimbesdombosabb. Ez pozitívum.

Évszakváltás meg úgy megy, hogy a kinti parancsikonnal aminek a textúrája lett lett konvertálva az bent a setup részben azonnal kiválasztható.

arrow19
Így igaz,nálam eddig csak 1x volt CTD de a 64x-es idõgyorsítás miatt.
Molnibalage
Ha neked nem ment az 5.3, akkor szerintem ezzel sem fog elvileg. Több teszter is ATI + w7 kombót tol és semmi bajuk nem volt.

repvez
már nekiállitottam a töltést remélem ez már komálja a w7+ATI combot.Még 1,5 ora és lent is van 😞
Molnibalage
Az évszakváltás is elég fura módon van megcsinálva...

Molnibalage
Azért ilyet nem kellene mondani. Az, hogy csökönyös és hülye, az nem ugyanaz. Vagy mégis.

Nem értem, hogy a Hustler mi a pékért adta ki ezt a verziót. Ugyanazok a - szerintem - súlyos hibák vannak a játékban, mint 5.46 alatt.

TE-ben 3D-s világban a jelek szerint az MI ugyanúgy baszik használni a CBU-t és egyes buta bombákat. Az SA-2 gyakorilatilag nem indít TE alatt. Gyanítom, hogy ugyanez a battalion hadjárat alatt sem fog túl agresszív lenni... (Két SA-2 van az adatbázisban.)

Az jópofa, hogy kicsit szebb lett az UI, más a zene és van 1 kikkes évszakváltás.

A radar szimbólumok még mindig szarok. A 's' helyett '2' van. Kibszottul zavaró, mikor van 5 reptér és 5 SA-2 a környéknen. Kurva jó...

Boconadi
amilyen hülye lehet <#hehe>
Molnibalage

arrow19
tyaah
Molnibalage
Moddolási.

arrow19
Segédlet? Ottvan a kézikönyv,vagy milyen segédlet kell?
Molnibalage
Alaphelyzetben nem.

Azért írtam azt, hogy az egyszerû felülírás nem bizotsan jó, mert az 5.46 tesztelése alatt szepartált hadjárat DB ellenére egyes dolgokat a hadjárat még mindig a \terrdata\objects core adatbáziból olvasott ki, holott nem ez volt a terv tudommal. Ez nem úgy szeparált, ahogy addig volt. Nem az összes fájl van felhasználva a \terrdata\objects mappából, csak egyesek. Ezek most a \campaign mappa egyes subtheather-ekhez tartozó mappáiban vannak.

A legstabilabb megoldás az, hogy az egész subtheaternek szeparált DB-t csinálsz és az használja a TE és hadjárat is. Vagy nem, mert a squadron stores-t limitálni kell a hadjáratban. TE alatt mindenki azt pakol a gépekre amit akar - plusz videókészítéshez kellhetnek olyan fegyverek amit az MI nem tud használni - de hadjáratban ezeket ki kell irtani.

Én így teszteltem, garantáltan egy helyen volt minden. Külön simdata.zip is lehetséges már. Egyetlen kérdés az, hogy a rackadata lehet -e szeparált mert az orosz gépeken új rack kiosztás kell.

Na, most akkor ez azt jelenti, hogy a hadjáratok és a TE-is buherálható F4Browse-vel?
Tényleg Balázs, ha lesz idõd rá esetleg egy magyar nyelvû segédletet kiadhatnál hozzá, szerintem sokunkat érdekelne<#wink>
Molnibalage
Puff neki, én is elküldtem neki a linket. Remélem nem zavarjuk össze.

Sanyo
de=ne 😊

www.pcpilot.hu

z0ty4
Köszönjük a linket.

A telepítõ nálam is sérült volt, de majd akkor ez.<#worship>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Sanyo
Privátban már elküldtem neki és kértem, hogy a cikk linkjét rakja ki, de a fájlok direkt elérését.

www.pcpilot.hu

Molnibalage
Hustlernek küldöm a linkeket.

Sanyo
Lehet szedni. Leellenõriztem, hibátlanok. A tükörszerverek egy részén sérült fájlok vannak fent...

www.pcpilot.hu

Molnibalage
The Korean Terrain has been elevated to more closely match that of the real elevations. There is an approximate 60% increase in these elevations.

Ez még számomra is új. Az 5.46-ban nem vettem észre, hogy az elevation változott volna.

Static Radars now have loss of signal calculated, created by the terrain elevations.

Ez eddig is megvolt. Nem értem, mi ebben az újdonság. Néha pontatlan volt lehet, hogy "csak" fejlesztették.

The data base in terrdata\objects is unlocked for Theater or Campaign developers. All new Campaigns or Theaters have the ability to use a unique data base, model base and all other required files.

Ez a legfontosabb. A hadjárat DB az zárt, de saját felelõsségre felül lehet írni a szerkeszthetõ DB-vel és akkor az is olyan lesz amit akarsz. Ez azt is jelenti, hogy sokkal hamarabb elkezdhetem a valódi munkát a saját hadjárataimon. Én azt hittem, hogy még 1-2 hónap van 5.5-ig... 😊

Ha valakit majd érdekel akkor leírom, hogy mit és hogyan kell, ha én is lecsakkoltam a dolgot.

Sanyo
Pár percet kérek még. 😊

www.pcpilot.hu

z0ty4
Köszönjük !!!!

Elég kevés helyre tették fel, flyonline-ra felmegy majd ?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Hölgyeim és uraim, íme az 5.5.

Figyelem, a kabinok installja külön történik, azt is le kell tölteni.

Hát ez hamarabb jött, mint sejtettem volna. Nem is értem, hogy miért jött ki. Ezt a verziót a beta teszterek sem kapták meg, csak belsõ dev teszt volt. Ha úgy adták ki, hogy az a pár bug nem lett javítva, amit sejtek, akkor grrrrrrrrrrrrrrr....

Molnibalage
Azt elfelejtettem leírni, hogy ez "csak" TE alatt van. A többek megnyugtattak, hogy az 5.46 már kicsit elavult, lesz újabb RC még 5.5 elõtt.

Molnibalage
Asszem lehet, hogy csúszni fog az 5.5 a Hustler által megálmodott idõhöz képest. Elvileg nagyon súlyos bugot találtam. Nem értem, hogy másnak eddig miért nem tûnt fel. Mi a péket csinál a többi beta teszter?

(Az MI nem használ CBU-t a kék oldalon a 3D-s világban. Letesztelem az összes buta bombát mindkét oldal gépeivel.)

repvez
arrow19
Beállításaim:

arrow19
TE-k stabilak hadjárat multiban jól mûködik,simán hajlamos kifagyni.
konf:
E8200
3Gb Ram
HD3870
Gigabyte EP35
win7 ultimate
Molnibalage
FF megy. Hogy hogyan, nem tudom.

Amugy win 7 el mik a tapasztalatok,hogy megy a Falcon?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Soha nem értettem ezt az NVidiás kérdést. Nekem 6600GT-m volt anno és semmi baj nem volt vele. Vagy ez nem elég új?

A 9600GT amit tavaly elõtt decemberben vettem ,akkor volt kb az alsó mezõny teteje,vagy középmezõny alja,attól függ hogy nézed.
A 6600GT kb ugyanez volt 5-6 éve.Egy 5-6 éves videokártya újnak számit?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Ez a fekete képernyõs téma ismert bug az újabb nVidia drivereknél.
Ha nem akarsz régi drivert, akkor kapcsold ki a videókártya "kinti" setupjában az élsimítást és/vagy a movies mappát is nevezd át.
Mennie kell. ( Habár én OF 4.7-et és AF-et tolom. )
Molnibalage
Régebbi drivert kell feltenni. N+1 Nvidiás topik volt már, de a Compainon vagy FF4 manula is ír valamit errõl.

DummyBoy
Felraktam a hétvégén a FF5-öt, és gyakorlatilag betöltés után fekete kép és csontrafagy ... Mindegy, hogy 2D vagy 3D kabinnal indulok-e ...

Elkezdtem nézelõdni, hogy mit sakkozhattam el, és ahogy olvasom, az újabb nvidia kártyákkal (GTXxxx sorozat) és az új driverekkel nem megy ... (valami dx7 gebasz van ...)

Gondoltam hátha te tudsz errõl valamit ... de mindegy, köszi, nézelõdök akkor tovább ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Molnibalage
Soha nem értettem ezt az NVidiás kérdést. Nekem 6600GT-m volt anno és semmi baj nem volt vele. Vagy ez nem elég új?

A mostani ATI kártyám sem túl régi, azzal sincs baj.

Már írtam régebben, hogy nem tudok segíteni VGA-val, mert nekem soha semmi bajom nem volt egyikkel sem.

DummyBoy
Üdv Urak!

Balázs: Van esetleg valami infód, hogy az új FF menni fog-e már az újabb nVidia kártyákkal és driverekkel?

Ki szerettem volna próbálni az 5.3-ast, de nem akart menni ... Megnéztem a fórumon, és ahogy látom ez nvidiás betegség 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Molnibalage
Honnan tudod, hogy Falcon függõ vagy? 😊

Snail commentje hatalmas.

Gundark 1 1
Értem. Köszi
Molnibalage
Fogalmam sincs. Az RC verziót még nem is teszteltük, az 5.49-et. A pit installer sem véglelges. Nem értem, hogy Hustler hova siet ennyire.

Fõleg DB változtatás és stabilitás pár új 2D kabin mellett. A DB fõ változása az lesz, hogy hadjáratban nem minden fegyver lesz elérhetõ a gépek számára, hogy az ATO ne állítson elõ annyiszor idióta fegyverezete az gépeknek. Sajonos ez azzal jár - szerintem - hogy egyes gépekkel kevésbé lesz élvezetes repülni.

Ha annak meglesz a fixált adatbázisa, akkor elkezdhetem a valódi munkát a hadjárataimon. Jelenleg tesztelem az egyes változtatásokat és dokumentálom azt, hogy mit csinálok, mert máshogy már nem megy. Meg kell terveznem, hogy mit csinálok. Akkora a feladat. 😊

Viszont fennál a veszélye, hogy derstef hadjárat és helyszín projetjei nem lesznek jók az 5.5-höz.

Willenbrock
Melyik verzióban lesznek ezek a migek benne? Ezekhez is repülhetõek és élethû fülkéjük is lesz? Az A-7,A-10 fülke jól néz ki szerintem nem szar.