Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
"Szép lenne ez a BMS de mindig találok benne valamit, ami teljesen kinyírja a játékélményt... :("
Én meg pont fordítva vagyok vele. Hibái ellenére is annyi pluszt adott nekem ez a Falcon verzió, hogy minden tiszteletem a készítőké és mindezt úgy, hogy még patch sincs hozzá!
Ami nagyon tetszik benne:
Stabilitás!
A legszebb grafikájú Falcon és jól fut az ócska gépemen.
A dinamikus időjárás valami elképesztő: tiszta időben elindultam és olyan párás ködös idő lett mire visszatértem, hogy ehajj. Csodás.
3D-s kabin gyönyörű, minden várakozásom felülmúlta. Éjjel a világítás, a fények is szépek benne.
A napszakok az égbolt, az éjszakai repterek, a naplemente, az új NVG modellezés kiemelkedő.
A fények, árnyékok, nagyon szépek.
Az új víz megjelenítése nagyot dobott a megjelenésen, ezek után nagyon furcsa bármelyik régebbi Falcon.
Avionikát még nem is írtam, de az már nagyjából az OF-ben is megvolt.
A multi kód i jó, szépen folyamatosan fut.
Tehát nagyjából jóval több dolog van ami nálam pozitív irányban tolta el a mérleg nyelvét az eddig említett hibák ellenére is. Nem akarok jósolgatni, de nagyon úgy néz ki, hogy a közössége is egyre nagyobb lesz.
BMS csapat