52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#36129 Most engem annyira leköt a profin leprogramozott avionika a 16-osnál, hogy egyhamar nem fogok ráunni :D
Imádom ahogy életre kel pl az ILS, meg mindent manuálisan kell bepötyögni :) Ilyen eddig csak az FS-ben volt. -
Wampa #36128 Aha,igy már jobb:)
Te V.az A10 el mindenhol repülni kell,ahol tudsz:P
Lol....itt nem tudsz......
Motorhang,azért hiszek abban hogy az A10c ma a legjobban lemodellezett szim,ami a repcsit illeti,bár ahogy fejlődik az uj Nevada map,az is odabaxos lesz.....
Mindegy,ott azért hallod a hangot a fülkében rendesen.......avionikája ugyan lehet hogy F16 os ,mindazonáltal orrba szájba kell trimmelni,manual trimmel,azonkivül maradjunk annyiban ,hogy a sima Lonciban az A10A nak jobb repmodelje van mint itt,mégis könnyebb vezetni.
Valami itt el van vele baxva,főleg hogy érzékenyebb a kormánymozdulatokra mint a fbw os F16!! -
#36127 Én értem mi a pan&scan-t csak nálam render setting az 1440x1080 ezért kell ez a pixel aspect ratio
HDV 1080i / HDCAM (16:9) 1440 x 1080 4:3 1.333:1
Source Resolution 1920 x 1080
Target Resolution 1440 x 1080
-
#36126 Azt sem. Nálam 1-es van. A Pan-nal állítva egyszerű az 1280x1024 képkocka méretből csak a zoomolt WS képarány látszik. Messze a lejgobb megoldás, mert a pxiel aspect rationál nem azt látod, amit beállítasz. Legalábbis szerintem. -
#36125 Persze,énis csak mondom minek toljam fentebb a felbontást miért nem ugyanabban játszom mint amiben youtubera felkerül.Amúgy rájöttem a multkor mi volt az a videscreen gond nálad miért renderelt szarul, a pixel aspect ratiot 1.3333-ra kell tenni a project properitiesnél. -
#36124 Én már gyak. minden videót WS-ben csinálok, de nem azt jelenti, hogy a monitor van ilyen felbontásban. A pan részbe állítom a Vegas-t 1280x1024-re. -
#36123 Ezt énsem értem hogy miért eröltetitek a más gépeket,a Falcon nem erre lett kitalálva mintha beszállnál egy (Trabantba és Mercedes featureöket kapnál) az hogy lehet benne repülni csak egy feature,ha meg valaki A-10et vagy A-10C akar repülni ottvan a Lockon,vagy a Warthog.
A grafikát megpróbáltam visszavenni 1280x720ra hogy ne kelljen a youtubera még megformázni a méretet de a 16:9/16:10 méretarány miatt torzul a kép és maradt a 1440x900. Így 45-60fps-em van,a minimumot este tömött airbasen mértem. -
#36122 Egy rövid teszt? TS-en leszek... -
#36121 Eszembe nem jutna még véletlen sem A-10-el repkedni. a Falcon nem erre való :P
A grafikai megjelenést a BMS motorja baromi jól kezeli, de hogy ezt elérd, az NVidia menüben kint le kell venni az élsimítást és az Anizót is alkalmazás vezéreltre.
A BMS grafikai beállításaiban a a Multisampling-et kapcsold be.
Már 1-es beállítás is szép.
A fegyverzet menü is jó lesz így. -
#36120 BMS mod egy BMS tagtól. -
#36119 Őszintén szólva az FF mellett elment az idő. Mire kész lett végre normális DB vagy 3rd party helyszín jött a BMS4...
Ranger kérését is csak becsületből teljesítem, de igazából púp már a hátamon. Talán halgattak volna rám 1-2 éve és akkor nem utólag kellene gányolni meg n+1-jére elmagyaráznom, hogy mi merre és hány méter... -
#36118 Az FF A-10-ze meg egy rakás szar. Ott kezdődik, hogy talán ha az a kurva gun piper fixálva lenne már. Nem igaz, hogy 2,5 éve nincs a gépágyúnak AG üzemmódja... -
#36117 Jah kérem. Mav-jp szerint az A-10 FM lókaki, egy kivételével. Kérem, ilyen egy digitális FBW+FCS nélküli vas.
Naná, hogy nem DCS, mert az A-10C egy F-16C avionikát kapitt gép lett...
A hajtómű hanjával nincs bajom, de úgy egyébként mit várnál? RL az F-111 beljesejében volt utasszállítóban mért zaj. A A-10 gépeket 500-600 méterről is alig hallani háttérzaj mellett. Akkor a kabint nem lehet túl zajos...
A grafika lényege, meg hogy nem kint kell élsimítás és anizotróp szűrés, hanem tedd application controlled-re vagy 2x-re és bent lődd be a quality samplinget 2-re. A hatás döbbenetes. FPS nézve és kinézetre is. -
Wampa #36116 Hát faxom tudja,nálam nincs fent a FF ,de én erre nem emlékszem TE ben.
Más.Megtaláltam a hamgulatos kis lőteret ,az ok.
Viszont nekem az A 10 sokkal rosszabb mint a FF ben.
Először is megőrjit,hogy egy fikarcnyi hangot nem hallok a hajtóműből.....majdnem leestem miatta,mert megszoktam hogy a hangot figyelem földközelinél,nem a műszereket.
Főleg hogy mikor behuztam a hajtóművet,olyat esett majdnem hasrazálltam.
Csúszkál mint a rosszbaj,gondolom kivették az autotrimmet is,de nekem igy köszönőviszonyban nincs a DCS ben tapasztaltakhoz,egyszerüen szarabb vele repülni.A pit az jó.
Ezzel a fegyverzetkiválasztással amugy se lesz szerencsém,a játék csunya is ha nincs rajta a 8 szoros tökömtudja mi,amit az Nvidia centerben állitgatok,meg akkor pld az F16 külső model szétesik valami gnom izére.
Ha rajta van csodálatos a kép,viszont a fegyverzetkiválasztás sötét mint az alagut. -
#36115 Ott is ez van. Csináltam már BMS4 TE-t. Semmi baj nincs vele. -
Wampa #36114 thx papa -
Wampa #36113 Márpedig én (TE ről beszélek)a FF ban ebbe sose futottam bele,pedig a legtöbbször hagytam a 9:00 át felszállásnak meg 9:01 et állitottam be -
#36112 Jah. Játéktechnikai okból ekkora. Egyébként fel lehet vetni, hogy ez irrális. -
#36111 3perccel indulás előtt már nem tudsz variálni, én már a ramp utáni állapotot is soknak tartom (~20min). -
#36110 Akkor már felszállt a kötelék, vagy tűl közel a felszállás időpontja. Nincs itt semmi új, az összes Falconban ez van... -
Wampa #36109 Amikor változtatom a felrakott cuccokat,megjelenik a loading ablak,azt hol kell leokéztatni?Ugyanis nekem egy árva cancel gomb van csak.....igy nem valami tág a mozgásterem:P -
#36108 Hát igen, az OF-ban már nem lehet ész nélkül lövöldözni az ARH-val. -
#36107 Amúgy visszatérve arra van-e FF, tegnap este egy MIG-23-ast üldöztünk 4en, mélyen beúszott a földháttérbe mikor egyszer csak indítottak rám vadul manővereztem próbáltam leszakítani de nem ment, kicsit csaltam megnéztem a rakétanézetet és egy AIM-120B volt valószínűleg elkóbászolt, lock nemvolt csak szerintem indítás után utánnameredt. -
#36106 Mármint a tankolás? Én alapból CAT III-ra váltok, hogy csökkentsem az érzékenységet. -
#36105 Igen,nem akart hazaengedni.Valaki kipróbálhatná mennyire instabil fullra rakott géppel. -
#36104 Mármint a kijelölt idő után a req. relief parancsre azt mondta, hogy maradj?
Más. Szép skinecske lesz. -
#36103 Ez kb,másfél órás CAP volt a töltéssel és 3gépet lőttem le a második nap MIG-29S/SU-30MKK/IL76. -
#36102 Épp ma volt az első olyan tankolásom mikor TARCAP alatt kérte az AWACS hogy maradjak, a köteléktársamat lelőtték visszamentem és tele kértem a kutastól, azt vettem észre hogy a KC-135 nehezebben csatlakozik mert csak 25°ban kitéríthető a boom, míg a KC-10esben 30°fokig (ez bennevan a manualban). Megközelítettem a gépet, és teljesen nyitott fékekkel sikerült a csatlakozás mivel gyengébben reagál a gázra,még annyi a bibi hogy ha fullra vagyok rakva akkor nehezebb lehet elég 1,vagy 2pötty a féken szerintem de majd kitapasztalom. -
#36101 Légitankolást csinált már valaki? Nem nem sikerül. Pedig az OF-ben több év refuel kihagyás után 1 perc alatt ment. -
Wampa #36100 Thx -
#36099 Kb ennyit írtam volna én is, mint Balázs. -
#36098 Pontosan itt -
#36097 Full 3D csak F-16. Régi viszonylag szép 3D-s van F-15A/C (midig C pit), F/A-18A/C, A-10. Mirage-2000C és D. Van egy félkész MiG-29. Kb. ennyi.
A lőteret bármelyik A-G training mission-ben megtalálod. -
Wampa #36096 Üdv Viper
Ez a gyakorlótér merre található a térképen,ha elérhető egyáltalán TE ben
A másik,amugy valahol fel van sorolva mely gépekhez van pit?Ne m találom sehol,igaz nem is keresem:P -
#36095 Bakker.
(Néha dumáltam vele PM-en.) -
#36094 Töltöttem még fel egy HUD-Symbology.pdf-et is (bár régebbi, de használható)
Ezt meg bonusnak: Falcon4_history.pdf
:) -
#36093 -
#36092 Na akkor felraktam az OF raktárna pár dolgot.
Jók BMS4-hez is, tanuláshoz. A Documents mappában vannak.
Az OF noob Guide Version1 gondolom ismert azoknak, akiknek már volt fent OF.
Ami újdonság: OF_BasicTraining01.pdf és a Ramp_Start.pdf . -
#36091 1955.november 5. a tudomány pirosbetűs ünnepe!
-
#36090 Na megoldódott.
Röhej, de a dátum volt a gépemen rosszul beállítva. Korrigáltam és minden megy.