• Molnibalage
    Tegnap este még nyomtam egy gyors FPS tesztet. Egy pozitívum van. Az effektek mivel DX9 supportosak alig visznek FPS-t. Flare hegyeket hajigálva is 3-5 FPS- értem csak el.

Az egyik nagy TE-be beleülve a reptéren vagy 20 gép taxizgatott és szállt fel. A FPS 40 táján volt. AZ OF-hez képest ez gigantikus előrelépés.

Hadjárat tesztre még nem volt időm. Sajnos a bubble itt is fix már...

Nem tudom, hogy vagytok vele, de a heat blur kicsit fura. Én nem kapcsoltam bel. Az árnyékok is csak akkor lennének szépek, ha per pixel beállítás van. Én szinte mindent lakpcsolok az új dolgokból. Így is jó.

A hajtómű hanga kabinban szép. Viszont a többi hang nekem továbrra sem jön be. Valamiért soha nem tetszettek az OF hangjai. Ezen mondjuk lehet segíteni (részben).

Azt sem vágom, hogy egyes esetekben a rakéta találat esetén semmifée robbanás effekt nincs, és a hang is mintha késne egy kicsit.

A ZSU-23-4 AAA modellje viszont jó, ezért valszeg a többié is. Majd megnézem. A AAA talál túl erős is. A-10 géppel 0.5 Mach táján a ZSU-k gyakran eltalálnak 3000 láb alatt, de még a sima optikai vezérlésű géppuskák is betalálnak. Majd erre rákérdezek. Egy 0.8 Mach táján repülő célra sok esélyük egy áthúzás alatt azért nincs.

Az viszont valahol röhejes, hogy az AH-64D-re AIM-9X-et raktak...
    Sajnos flare-t a helik nem tudnak használni.