Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Hát Uraim, volt szerencsém tesztelgetni!
Nagyon pofás lett ez.
Telepítés okosan megoldva, más bejegyzést csinál, megy simán mellette az OF és az FF5 is, bár valószínűleg utóbbiak hanyagolva lesznek, mert erre nagyon rá fogok cuppanni :D
Sokat nem kellett tökölnöm, volt fent eredeti Full Falcon 4 installom, úgyhogy ment is fel rögtön a BMS 4. Ami kell neki onnan kiveszi és más mappába pakolja.
Remek launcher-t kész³tettek a BMS-es srácok, szép kipucolt CE-t kaptunk és az UI képernyők is remekül sikerültek.
Az eredeti 98-as muzsika is megmaradt, ami nekem azért is tetszik, mert minden Falcon verziónál az új muzsikát felülírtam a régivel :D
Első indítás, konfigolás, egyebek után picit legörbült a szám a sima Take Off gyakorlásnál az FPS láttán, mert bizony a sok új csicsás graf effekt levágta 20-ra.
Na gyorsan ki a CE-be, belekukkantva örömmel láttam, hogy szépen ki lehet kapcsolni minden fps zabáló dolgot. A kabinárnyékot egyből levettem, elég recés és bevallom, nekem zavaró is volt. Okos konfigolással szép is maradt és szebben is fut.
A víz az nagyon sokat dob a játékon.
Na gyorsan újra be a kabiba, tesztelni az új beállításokkal. Száj vigyorra görbül, FPS immár hibátlan.
A 2D-s kabinok teljesen eltűntek, ez picit szokatlan, de annyival szebb a 3D-s, hogy meg fogom tudni szokni: