52966
  • Molnibalage
    Szabályozható a fuel mennyisége is.
  • arrow19
    A TGP-t is külön fellehet pakolni
  • Molnibalage
    Beregeltem, de mégis csak a videókat tudom megnézni a cikkeket nem...
  • Molnibalage
    Ha tényleg mindent tud, amit a listában van és stabil, akkor az FF idővel meg fog halni...
  • Molnibalage
    A nem FBW gépekre is kíváncsi vagyok.
  • Molnibalage
    Ebben van feature list.
    Úgy tűnik, hogy van gépágyú pod. Az új gépágyú modell is szép. Remélet, hogy Tacviewon ezentúl látszik majd minden egyedi sorozat. Az új AI-ra leszek még nagyon kíváncsi.

A MolnyFalcon moddolást természertesen befejezem és azután cuppanok rá erre. Szabadidő megint nullázódik. :)
  • arrow19
    Hamarosan rakok fel videót, lejött olyan 4perc alatt a telepítő Falcon 4 cd-t készítsétek
  • Molnibalage
    Asszam ma lehet, hogy ez a fórum megy az sg. első helyére, mint anno FF4 kiadásnál. :)
  • arrow19
    Akkor este multi.
  • Molnibalage
    Váááááááááááááá, modollás ezerrel!
  • repvez
    hivatalos oldal sok videoval
  • repvez
    IGEN kijött !!!! itt a torrent hozá 680mb.
  • z0ty4
    Ki jött a BMS 4 ??????
  • repvez
    BMS! kabin video
    a video lementve ha valaki törölné :)
  • z0ty4

A tegnapi multiról képek, nem tudom sikerült-e valakinek valami rendes képet-videót csinálnia, most ennyi sikerült.

Miután Balázs kilépett még repültünk egy Mirage 2000 kampányt, de ott sem volt semmi extra. Majd legközelebb.
  • z0ty4
    Fenn vagyok TS-en.
  • z0ty4
    Jövök én is !!!! ( vacsizok és mehet )

Frapsot izzítani. Balázs TracIr működik?
  • arrow19
    Ma nekem is, szóljatok mikor jó
  • Molnibalage
    Ma esetleg belefér.

Holnapra úgy tűnik, hogy az összes gyakran használt AG rakéta pontatlansági modellje be lehet lőve alapszinten.
  • z0ty4
    Bakker, ez nem semmi.

Esti multi jó valakinek?
  • Molnibalage

Ezt mutattam már valaha? Ez az AIM-7F/ M verziók tolóerő karakterisztikája. A régi és az új. Látható, hogy mennyire volt valós a régi. Úgy kb. semennyire...
  • Molnibalage
    Jah.

Vissz a moddoláshoz

ÚGy tűnik, hogy képes vagyok mondjuk markásan

1. Nagyon régi AG rakéták, 'első generáció'. AGM-65A/B, AGM-12, stb.
    2. 'Második generáció', AGM-65D és hasonló cuccok, '70-es évek végétől '90-es évek elejéig.
    3. Legomdernebb cuccok. AGM-65G, Brimstone, stb.

Az első kategóriával mozgó célpontra lőni gyak. felesleg, úgysem fogja eltalálni. Egy 4-es sorozatból már egy találat is jónak számít. Fix célpontokra ideális magasságból indítva jók.

A második kategória fix célpontok ellen batár jó, mozgó célok ellen egy 4-es sorozatból a tesztek alatt 50-100% közötti eredményt hozott, páncélozott célok ellen. Puha célok ellen messze jobb megsemmisítési arányt produkált mint kemény célok ellen. A kis mellé ott még okozhat végzetes kárt.

A harmadik kategóriánál nincs mese. Álló célt gyakorlatilag eltalálnak stbilan, mozgót is. A célpontok alatt itt járműveket értek. Közepes méretű épületeket még a régi rakétákkal is stabilan le lehet küzdeni.

A rakéták az új értékek miatt érzékenyek az indítási magasságra is, mert a célba érkezési szöget meghatározzák, amitől viszont függ a hiba is. Alacsonyról indítva az első genráció borzalmasan pontatlan. A többi már sokkal jobb onnan is, de nem az az ideális.

AGM-65-tel teszteltem. Egy Kh-29 pontatlansága nem akkora gát, hiszen a valóságban is akkora robbanófej van rajta, hogy nagyon kevés cél élne túl még egy közeli mellélövést is...

Csináljak ezekről is videót?
  • z0ty4
    Na kérem, zene már van. Már csak a repülés hiányzik.
  • Molnibalage
    Jelöltek.

1.

2. A végelfel levő rész leköszönéshez ideális.

3.

4.

5. Az elejét. 3:20-tól már volt. :)

Ha egyszer lesz MF Tajvan helyszínnel, akkor abba beleférne ez.

Vagy ez.

Kiváló FunFalcon / demo alapanyag. Jó a ritumusa. Nem kicsit, nagyon.

Hej, és mi van még a listán... :)
  • Molnibalage
    Tucatnyi zene jelöltem van nekem, csak videóanyagom nincs. Előforulhat, hogy a történelem során először sok zenedarabból fogok összerakni egy videót. Bár ez csak FunFalconnál opció igazán...
  • arrow19
    Az új multis videóhoz megtaláltam a zenét
  • Molnibalage
    Jelentem, hogy sikerült belőni az FM-et, megvan az alap az AG rakéták pontatlanságának modellezéséhez.
  • Molnibalage
    Őszintén szólva minden munkám ellenére ezt érzem az egyik legjelentősebbnek. Végre komoly dilemmát jelenthet jó modellezés esetén az, hogy akkor CBU, AGM-65 legyen és az, hogy sokszor kis CBU vagy kevésszer nagy.

Őszintén szólva ilyen alapvető kérdéseket helyből illene egy szimulátornak tudnia...
  • Molnibalage
    Mármint itt.
  • Molnibalage
    AG rakéta tweak.

Itt.

Röviden. Mozgó és álló célpontot is képes elhibázni a rakéta. Azonos aspektusból ért el találatot és mellét is a rakéta. Az első négy indítás valóban egy támadás sorozatból jött. 50%-os találat. Valóságban ennyi sem volt elvárható a B változattól, a mogó célokra tupírzotott, '80-as évek közepi D és más változatok hozak 80-85%-ot.
  • L Viper #35657
    Superpak még gifet használt (mint az AF), de az arra települő BMS-ek már ezt a DDS-t.
    Ez ment át egyébként az FF3-ba és az RV-be is és még választható volt az 5.53-ig az FF5-ben.
  • Molnibalage
    Ez még talán SP korszakos nap.

Más. Most töltök fel egy még jobb preview videót a rakéta pontatlanságról. A robbanófejjel is játszottam. Az eredmény döbbenetes! ;)
  • L Viper #35655
    CE-ben már nincs bennem de az: \F4Patch\Persist\suns\ mappában még ott a sun.dds

Másold be a: \terrdata\misctex\ -be, az ott lévőröl csinálj biztonsági másolatot, ha a későbbiekben használni akarod a CE nap részét.
  • L Viper #35654
    Minden részletre maximálisan figyelek :D
  • Wampa
    Ok,felteszem majd,van még egy csomó Jane's kiadvány,ami ugye a legszinvonalasabb elérhető,majd megnézem mi fér bele a feltöltési keretembe
  • arrow19
    Viper,ezt a napot honnan varázsoltad elő? 5.53ban még bennevolt...
  • Molnibalage
    Tekintve, hogy hátrafele ritkán nézegetek és ha igen, akkor már baj van és másra figyelek, valahogy nem igaz. Eddig észre sem vettem.
  • L Viper #35650
    Ez viszont nagyon szép, mármint a füst. Ezt hiányolom OF-ből:

• arrow19
    Engem érdekelne, köszönöm
  • Wampa
    Valakit érdekel egy 87 es Jane's Design for air combat kiadvány?