52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#35687 Szabályozható a fuel mennyisége is. -
#35686 A TGP-t is külön fellehet pakolni -
#35685 Beregeltem, de mégis csak a videókat tudom megnézni a cikkeket nem... -
#35684 Ha tényleg mindent tud, amit a listában van és stabil, akkor az FF idővel meg fog halni...
-
#35683 A nem FBW gépekre is kíváncsi vagyok. -
#35682 Ebben van feature list.
Úgy tűnik, hogy van gépágyú pod. Az új gépágyú modell is szép. Remélet, hogy Tacviewon ezentúl látszik majd minden egyedi sorozat. Az új AI-ra leszek még nagyon kíváncsi.
A MolnyFalcon moddolást természertesen befejezem és azután cuppanok rá erre. Szabadidő megint nullázódik. :) -
#35681 Hamarosan rakok fel videót, lejött olyan 4perc alatt a telepítő Falcon 4 cd-t készítsétek -
#35680 Asszam ma lehet, hogy ez a fórum megy az sg. első helyére, mint anno FF4 kiadásnál. :) -
#35679 Akkor este multi. -
#35678 Váááááááááááááá, modollás ezerrel! -
#35677 hivatalos oldal sok videoval -
#35676 IGEN kijött !!!! itt a torrent hozá 680mb. -
#35675 Ki jött a BMS 4 ?????? -
#35674 BMS! kabin video
a video lementve ha valaki törölné :) -
A tegnapi multiról képek, nem tudom sikerült-e valakinek valami rendes képet-videót csinálnia, most ennyi sikerült.
Miután Balázs kilépett még repültünk egy Mirage 2000 kampányt, de ott sem volt semmi extra. Majd legközelebb. -
#35672 Fenn vagyok TS-en. -
#35671 Jövök én is !!!! ( vacsizok és mehet )
Frapsot izzítani. Balázs TracIr működik? -
#35670 Ma nekem is, szóljatok mikor jó -
#35669 Ma esetleg belefér.
Holnapra úgy tűnik, hogy az összes gyakran használt AG rakéta pontatlansági modellje be lehet lőve alapszinten. -
#35668 Bakker, ez nem semmi.
Esti multi jó valakinek? -
Ezt mutattam már valaha? Ez az AIM-7F/ M verziók tolóerő karakterisztikája. A régi és az új. Látható, hogy mennyire volt valós a régi. Úgy kb. semennyire... -
#35666 Jah.
Vissz a moddoláshoz
ÚGy tűnik, hogy képes vagyok mondjuk markásan
1. Nagyon régi AG rakéták, 'első generáció'. AGM-65A/B, AGM-12, stb.
2. 'Második generáció', AGM-65D és hasonló cuccok, '70-es évek végétől '90-es évek elejéig.
3. Legomdernebb cuccok. AGM-65G, Brimstone, stb.
Az első kategóriával mozgó célpontra lőni gyak. felesleg, úgysem fogja eltalálni. Egy 4-es sorozatból már egy találat is jónak számít. Fix célpontokra ideális magasságból indítva jók.
A második kategória fix célpontok ellen batár jó, mozgó célok ellen egy 4-es sorozatból a tesztek alatt 50-100% közötti eredményt hozott, páncélozott célok ellen. Puha célok ellen messze jobb megsemmisítési arányt produkált mint kemény célok ellen. A kis mellé ott még okozhat végzetes kárt.
A harmadik kategóriánál nincs mese. Álló célt gyakorlatilag eltalálnak stbilan, mozgót is. A célpontok alatt itt járműveket értek. Közepes méretű épületeket még a régi rakétákkal is stabilan le lehet küzdeni.
A rakéták az új értékek miatt érzékenyek az indítási magasságra is, mert a célba érkezési szöget meghatározzák, amitől viszont függ a hiba is. Alacsonyról indítva az első genráció borzalmasan pontatlan. A többi már sokkal jobb onnan is, de nem az az ideális.
AGM-65-tel teszteltem. Egy Kh-29 pontatlansága nem akkora gát, hiszen a valóságban is akkora robbanófej van rajta, hogy nagyon kevés cél élne túl még egy közeli mellélövést is...
Csináljak ezekről is videót? -
#35665 Na kérem, zene már van. Már csak a repülés hiányzik. -
#35664 Jelöltek.
1.
2. A végelfel levő rész leköszönéshez ideális.
3.
4.
5. Az elejét. 3:20-tól már volt. :)
Ha egyszer lesz MF Tajvan helyszínnel, akkor abba beleférne ez.
Vagy ez.
Kiváló FunFalcon / demo alapanyag. Jó a ritumusa. Nem kicsit, nagyon.
Hej, és mi van még a listán... :) -
#35663 Tucatnyi zene jelöltem van nekem, csak videóanyagom nincs. Előforulhat, hogy a történelem során először sok zenedarabból fogok összerakni egy videót. Bár ez csak FunFalconnál opció igazán... -
#35662 Az új multis videóhoz megtaláltam a zenét -
#35661 Jelentem, hogy sikerült belőni az FM-et, megvan az alap az AG rakéták pontatlanságának modellezéséhez. -
#35660 Őszintén szólva minden munkám ellenére ezt érzem az egyik legjelentősebbnek. Végre komoly dilemmát jelenthet jó modellezés esetén az, hogy akkor CBU, AGM-65 legyen és az, hogy sokszor kis CBU vagy kevésszer nagy.
Őszintén szólva ilyen alapvető kérdéseket helyből illene egy szimulátornak tudnia... -
#35659 Mármint itt. -
#35658 AG rakéta tweak.
Itt.
Röviden. Mozgó és álló célpontot is képes elhibázni a rakéta. Azonos aspektusból ért el találatot és mellét is a rakéta. Az első négy indítás valóban egy támadás sorozatból jött. 50%-os találat. Valóságban ennyi sem volt elvárható a B változattól, a mogó célokra tupírzotott, '80-as évek közepi D és más változatok hozak 80-85%-ot. -
#35657 Superpak még gifet használt (mint az AF), de az arra települő BMS-ek már ezt a DDS-t.
Ez ment át egyébként az FF3-ba és az RV-be is és még választható volt az 5.53-ig az FF5-ben. -
#35656 Ez még talán SP korszakos nap.
Más. Most töltök fel egy még jobb preview videót a rakéta pontatlanságról. A robbanófejjel is játszottam. Az eredmény döbbenetes! ;) -
#35655 CE-ben már nincs bennem de az: \F4Patch\Persist\suns\ mappában még ott a sun.dds
Másold be a: \terrdata\misctex\ -be, az ott lévőröl csinálj biztonsági másolatot, ha a későbbiekben használni akarod a CE nap részét. -
#35654 Minden részletre maximálisan figyelek :D -
Wampa #35653 Ok,felteszem majd,van még egy csomó Jane's kiadvány,ami ugye a legszinvonalasabb elérhető,majd megnézem mi fér bele a feltöltési keretembe -
#35652 Viper,ezt a napot honnan varázsoltad elő? 5.53ban még bennevolt... -
#35651 Tekintve, hogy hátrafele ritkán nézegetek és ha igen, akkor már baj van és másra figyelek, valahogy nem igaz. Eddig észre sem vettem. -
#35650 Ez viszont nagyon szép, mármint a füst. Ezt hiányolom OF-ből:
-
#35649 Engem érdekelne, köszönöm -
Wampa #35648 Valakit érdekel egy 87 es Jane's Design for air combat kiadvány?