Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Meg tudom mutatni, hogy a rakéta nem képes mondjuk 9G-ben lekövetni egy cél, ha annál csak mondjuk 50 csomóval gyorsabb 1 Mach táján és eléri a max. AOA limitet.
Videón nehéz, de képet csináltam többet is. Az SA-5-nél is be tudtam lőni azt, amiről olvastam a légvédelmis topikban. 1 Mach táján a rakéta gyakorlatilag manőverképtelen.
Persze az összes FM saját intuíción alapul, de még mindig jobb, mint az eredeti. Én csak az AOA korlátig dolgozom ki a görbét.
Ahogy már írtam. 90 fokos állásszögig van benne görbe, ami azt mutatja, hogy kb. semmit sem vettek figyelembe. Az AOA limit közelébe sem kerül gyak egyetlen raktéta, tized fokos állásszögekkel repülnek 600 csomón 30G-s forduló közben. Agyrém. Gőzöm nincs, hogy milyen alapon húzták meg anno az karakterisztika görbéket. Tehát nálam az van, hogy ok, hogy belehúz a rakéta egy 20G-s forulóba, csak alacsony sebesség miatt az AOA megnő és a légellenállás is.
Képek mindjárt.