52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#35487 PMben megkerestem reggel. -
#35486 Ezt hol írta? -
#35485 Bemutatón a gépeken nincs cumó, aerodinamikailag tiszták és kb. 30% üzemanyaggal repülnek... -
#35484 Khronik ezt írta az installerre:
"If Molnyfalcon requires an installer for FF, I would be happy to compile one for the cause. This also unifies the installer with others I have created for other theaters and ensures proper installation/un-installation." -
#35483 Ne viccelj már:D Gondolkozz, szerinted egy nagy állásszögű áteséshez közeli gép (tegyük fel bemutatón), 300-al megy?! De lehet én nem vagyok tisztában a CAS fogalmával... -
#35482 Minden magasságon, ha CAS a sebesség... -
#35481 Mekkora király lett ez a klipp !!! -
#35480 Milyen magasságon 300 km/h az átesés tája nálad? -
#35479 Nekem túl western+vonulós hangzása van,nemtudom mi sülne ki belőle bár szerintem bármilyen zenére lehet jó videót összerakni a vágástól meg a dinamikától függ szvsz. -
#35478 Szerintetek ez jó zene alap egy Falcon videóhoz? -
#35477 Azt gyorsan lecsekkolom, köszi. -
#35476 A HUD jobb szélén van a magasság skálája ha befogod a cél mellette megjelenik egy másik vonal és egy > ha átlépi a kacsacsőrt onnan 99% a találat alatta van mérföldben a távolság. -
#35475 300 km/h? Az 161 csomó. Az átesési sebesség tája.
HAS? A HUD-on a TD box helyéből látszik egy irány a víszinteshez képest. Ha nagyon a horizont szélén van, akkor messze van. Talán a MFD-n is látszik valamiféle szög kijelzés.
A HAD hatótáv vonala tudtommal nem működik, mindig ugyanazt mutatja... -
#35474 Mennyi pénzben fáj ez a trackclip vagy micsoda.
A benzinnel nagyon spórolós vagyok, amint felszálltam és irányban vagyok leveszem a gázt, kb. 300 km-h-ra. Ilyenkor jön ugyis a gépészkedés a műszerekkel, azzal sok idő elmegy lassan oda is érek. A bibi, hogy az SA-kat kerülgetni kell. Volt olyan hogy egy bombát nem sikerült oldani mert elfogyott a benyám a sok védekezéstől.
Lenne egy kérdésem. Ha Harmot viszek magammal és nincs HAD mód csak HAS honnan tudom milyen messze van a SAM? HAD módban mutatja a szaggatott vonal a hatótávot de a HAS az nem. Feleslegesen nem akarom ellövőldözni a HARM-ot. -
#35473 Felszállás után 100 RPM-en gyorsíts fel 450 CAS tájára. Aztán 30 fokos emelkedésben menj fel 10 ezer láb tájára. Addig elveszted a sebesség egy részét, de legüzemanyagzabálóbb részől kiérsz. Ott gyorsulj megint 0.65 Mach tájára és nyomás fel 16-17 ezerig, ott már 100 RPM mellett is emelkedhets a fogyasztás jóval kisebb.
A bomák ledobása után 0-4 légiharc rakétával 35 ezer lábon 83-85-ös RPM mellett 800 lbs keró elég simán 120 mérnöldre is + 30 mérföld siklásra alapjáraton. -
#35472 Ezt a benzines kérdést én mostanában úgy oldom meg hogy nagyon kis ideig használom az utánégetőt az odaúton és próbálom elkerülni a vörös vadászokat STPT-n megnézem mennyi a magasság amin a package megy 20k-30kig itt alacsony a légellenállás és nem zabál a gép sem annyit+nyugiban lehet gyönyörködni itt belövöm az optimális sebességet a TOT-ig. Mire odaérsz egy sima úton marad 2-3000gallon tartalékod ennyi simán elég egy kis dogfightra úgy hogy nincs rajtad semmi függesztmény csak a 4légiharcrakéta 10-20k láb magasságon. Lehet várni a befutó vörös kötelékeket a FLOTnál. Amint kigyullad a FUEL én felspurizok 30-35k lábra és a reptér irányába fordulok. Ha nagyonnagy gáz van és kifogy a nafta 30mérföldet simán levitorlázol 30ezer lábról. -
#35471 Nálam ez a szoftver van fenn
Version 5.1.3 - Final
(• Supports TrackIR 5, TrackIR 4:PRO, TrackIR 3)
Ezzel a profillal
DCS
videókon látszik hogy a panelekre simán rálátok egyedül annyit változtattam hogy a centert levettem az F12ről a scroll lockra mert zavar a HSD-n ha a skállázást növelem. -
#35470 Még Balutól - ex FF fejlesztő - vettem. Akkor 35k-ért. Diák zsebbel mérve sokba fájt...
Majd, ha elkezdek játszani, akkor talán "behozza" az árát. -
#35469 Megpróbálok egy ismerősömmel összerakni neked egy trackclipet, nekem van egy wiimoteom freetrackel az a legjobb a TIR után. -
#35468 Majd Jana segít belőni, neki megy rendesen. -
#35467 2007 óta. Gyakorlailag nem használom. Nem tudom rendesen belőni. -
#35466 91-es hadjárat, F-16 CG volt.
Jó lenne egy 3-4 fős multit összehozni. nem is tudtam, hogy neked is van Track Ir-ed, kis mázlista.
-
#35465 Melyik hadjárat? A 4 CBU és 6 Mav. elég rendesen leterhelt mi? :)
Viva az átkonfigurált légellenállás. Egy tipp. Próbáld ki a 24 db Mk-20-szall megpakolt F-111F-et vagy a 12 db Mk-20-at az F-16A-n. Hát, nem leszel fürge...
Más. Hétvégén elvben ráérek multira, addig felrakok mindent ami kell hozzá. Hamachi, TS3, Track IR. Csütörtökön megjön végre a csereproci is. Remélem ez már működni fog...
Jó lenne szép multis human vs. human felvételekkel jó videót csinálni. Nézegettem a régi videóimat. Valahol elképesztő, hogy még minig a World of FF4-nak van talán a legjobb kamerkezelése. A gyenge képminőség még rá is segít a hangulatra szerintem. Mondjuk arra a zenére könnyű jó videót csinálni. -
#35464 Mellékelt ábra mutatja milyen ügyes vagyok.
Jah és csak reménykedtem, hogy nem ellenség, azt csúnyán megszívtam volna -
#35463 Nem lehet elkerülni. Sajnos a Falcon motorja így működik. Nekem gyak. soha nincs problémám belőle. -
#35462 csak ezt tudnák valahogy megoldani , hogy a szárazföldi egységek kikerüljék a repterek , mert nagyon bosszanto mikor keresztül kasul mennek elötted, mikor leszálnál vagy fel és emiatt robbansz fel. -
#35461 Sikerült ma is jót repülni a MolnyFalconnal. Sima SAD volt, 4CBU és 6 Meverick-el indultunk minden rendben volt, mindent lehajigáltam, vissza úton már alig volt benyám, erre szólnak a fülemre, hogy Q5 kötelék 15 mérföldre, persze majd hagyom elmenni őket, mire mindet leszedtük télleg semmi benyám nem maradt szerencsére volt a közelben tartalék reptér, hogy szerencsére-e a képek elárulják.
-
#35460 Nem. Az 5-öst. Számomra egyértelműen a legszebb. A többi labdába nem rúg. -
#35459 Csak egy kérdés,Az Atmos skyfix mellett az alap sunt használod? -
#35458 De, bakker én sírva szakadok...Komolyan miért kínzod magad...ezt nem értem. -
#35457 Csak nem belefutottál a HTKA-s baromságokba...? -
#35456 A holnapi délutánom azzal fogom szentelni hogy cobra manőverrel fogok kicselezni MolnyFalconban amraamokat persze a C-7est. -
Wampa #35455 A beépitett szar csak 60 mp et vesz fel,de amugyse találom hol kell win7 alatt átállitani
ezt a másikat megnézem,kösz. -
#35454 A beépített hangfelveő is képes rá, de az ősérgi Cooledit Pro 2 is megfelel. -
Wampa #35453 Üdv
Valaki mondjon már egy egyszerű progit,amivel hang!!!!!!!felvételt csainálhatok arról ami a gépen fut,kivéve a g..iszopó audicity t mert az a sirba visz.....és ne legyen időkorlátos -
#35452 -
#35451 Egy kérésem lenne igazából. Sajnos egyetlen Falcon verzió bír sem olyan MiG-21bis/MF skinnel, ami kelle. Alul kék, felül terepszínű. Nincs egy skinező mester, aki megcsinálná ezt? 3 éve nem skineztem ilyen szinten, a Szu-33 skin óta... -
#35450 Köszönjük Balázs! -
#35449 Hölgyeim és uraim, MolnyFalcon v1.0.
Itt.
A Release notes később jön. A MolnyExtras könyvtárban egy új opció van, a MiG-21 metal. Kicsit hülye neve van. Azt takarja, hogy ha bemásoljátok a skinek közé, akkor az MF kékes skinje is fémszínű lesz.
1. Valóságban MF ilyen sekinnel nem repült.
2. Így külsőleg nem lehet az MF-et megkülönböztetni a bisztől.
Hajrá skacok. :) -
#35448 Ritkán jut idő repkedésre, de van fent AF, FF5, OF4.7 meg FS.
Amikor legutóbb repkedtem, pár küldetést az OF-el nyomtam, előtte inkább FS-eztem.
Nekem sima XP-van (nem 64 bites) SP3-as.